Sınava giren arkadaşlara...

Başlatan Serpil çiçek, Ekim 23, 2010, 06:49:51 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Serpil çiçek

Arkadaşlar sınava girdiniz ve belli bir tecrübe edindizi, Sizden ricam;
Ben ve benim gibi henüz sınava girmemiş arkadaşlara sınavda neler yaptığınızı biraz açıklarsanız sevinirim.
örneğin: kartal diyorsunuz ne gibi kartlar , kendinizi tanıtırken bunu sınav kağıdınıma yazıyorsunuz sözlüyemi çıkıyorsunuz ? Hören kısmında ne duyduğunuzu sözlümü söylüyorsunuz yoksa kağıtlaramı işaretliyorsnuz. bunları ve benzeri şeyleri merak ediyorum merakımı mazur görün.
şimdiden tskler. :)

zuzuma

serpilcim elbette yardıma hazırız ama öncelikle bu sitede aradığın bütün soruları cevaplamış bölümler var.ilk önce siteyi iyice incele baştan sona oku çok yararını görüceksin..

Serpil çiçek

tsk ederim :) okuyorum tabi ki ama hani burdan söyle rahatça anlayabileceğimz bir şekilde okusak aramadan da sonra çalışabileceğimiz yerleri bol bol incelesek daha iyi olur diye düşünmüştüm.
Fikir için tskler.  okey:)

kaan59

merhaba serpil 26 kasım daki sınavamı giriceksin ? benim sınav tarihim 26 kasım istanbul çalışılabilecek birşeyler bulursan banada haber ver :)

Serpil çiçek

Yok ben Ocak ayında gireceğim kısmetse ama her Allahın günü gömüyorum kendimi çalışıyorum kağıtlatın arasında :D

kaan59

son 1 gün :) cuma günü sabah 10:00 da sınavım var inşAllah kazanırım sizdende bunu bekliyorum inşAllah herkez başarılı olur...

kaleli

Alıntı yapılan: kaan59 - Kasım 24, 2010, 07:20:13 ÖS
son 1 gün :) cuma günü sabah 10:00 da sınavım var inşAllah kazanırım sizdende bunu bekliyorum inşAllah herkez başarılı olur...
kardeşim Allah yar ve yardımcın olsun inşAllah sınavın cok ıyı gecer de kurtulursun sende