07.10.2010 Tarihli aile bileşimi başvurum

Başlatan kml_polat, Ekim 08, 2010, 05:01:32 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kml_polat

04.11.2010 eşime mektup gelmiş... sıra onlarda

BAŞKENTLİ_RABİA

xmcraex

Alıntı yapılan: seyfi_0666 - Ekim 24, 2010, 06:58:19 ÖS
LUTFEN YARDIM......

selam arkadaslar.ben 31  agustosta basvuru yaptım evraklarımı verdım  fazla  bırsey sormadılar  sımdıde bana ve esıme mektup geldı 03.11.2010  tarihinde esimi Almanya'da yabancılar polısıne  benıde ankara alman konsolosluguna  aynı saatte  cagırdılar  sorgu  olacak  buyuk ıhtımalle bu konuda bılgısı olan varmı ve  neler soruyolar  kac   kısı  soruyo  bılgı verırmısınız. esım alman vatandası cabuk gelır  dedık vıze ama  2 aydır bekıyorum bılgı verırsenız sevınırım sımdıden tesekkurler

evet arkadasim hepsi bu kadar gördügün gibi. geriye sadece vize beklemek kaliyor onuda kafaniza takmayin sayili gün cabuk gecer misali

kml_polat

eşim gerekli bilgiler bodroları dün vermiş bakalım ordakı kadın demişki sizlik bişey kalmadı eşinize haber verecez  beklemeye devam hayırlısı olur işAllah ta vizemiz cıkar...

kml_polat

evet aradakşlar tam 3 ay oldu bekliyoruz dün kargodan msj geldi pasaportunuz bizde diye şimdi 4 gözle gelmesini bekliyorum evde işAllah olumdulur yaw

kml_polat

offoff:) offoff:) offoff:) offoff:) offoff:) offoff:) offoff:) vize red geldi arşadaklar maaaş yeterli degilmiş...400 ero biyerden alıyo 700 800 de biyerden alıyo yetioym vay be

bdrm62

kml-plt arkadaşım eşine söylesene senin için bi işyeri bulup buraya geldiğinde işi hazırdır diye kağıt alsın.

yasemink

arkadasım cok uzuldum:( canını sıkma dıcem ama cok zor bı durum hayırlııs olsun kefıl falan bulun tekrar basvuru yapın en kısa zamnda olumlu cvp alırısn o zman!!

kml_polat

baştan başlıyacaz artık fesuberde kefil göstersinler bi yerden

kml_polat

bdrm62

kml arkadai en azından hallolabilecek bi durum.bozma moralini.yani gelir durumunu düzeltince gidebileceksin demek ki.olumlu arafından bak.

kml_polat

işAllah kardeşim bakacaz bi caresine sagolun

ZeynepCahit

Alıntı yapılan: kml_polat - Ocak 06, 2011, 04:48:18 ÖS
offoff:) offoff:) offoff:) offoff:) offoff:) offoff:) offoff:) vize red geldi arşadaklar maaaş yeterli degilmiş...400 ero biyerden alıyo 700 800 de biyerden alıyo yetioym vay be
InsAllah esin bir kefil bulurda bir an önce sorunu halledersiniz..
Bu arada senin Esin Alman Vatandasi mi? Türk Vatandasi mi?

musty-tülay

kml polt rkadsım Allah yardımcın olsun ınsAllah en kısa zamanda problemı halleder esıne kavusursun gercekten uzuldum. su yolda yuruyen herkez ınsAllah en guzel sekılde sonuca varır.