26-kasım-cuma günü 2010 en yakın sınav tarihi

Başlatan kaan59, Ekim 18, 2010, 09:18:15 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bu tarihteki s

s
0 (0%)
adresi tam olarak anl
1 (100%)

Toplam Oy Verenler: 1

kaan59

bu sınav için nelere çalışmalıyız ? bu resimli kartlarda almanca yada türkçe herhangi resim in anlamları yada isimleri yazılımı ? yoksa sadece resim mi var ?

edat

slm arkadaşım eğer mail adresini gönderirsen sana kart sorularını ricalı soruları ve mektup örneklerini gönderebilirim banada burdan bi arkadaş göndermişti..şimdi sınav sonucumu bekliorum..

kaleli

bende ayın 22 sinde gırıyorum sınava ankarada edat kardes o kartları banada yollarsan sevınırım.mustafhaa@hotmail.com

edat

Alıntı yapılan: kaleli - Kasım 04, 2010, 12:02:24 ÖÖ
bende ayın 22 sinde gırıyorum sınava ankarada edat kardes o kartları banada yollarsan sevınırım.mustafhaa@hotmail.com

slm arkadaşım mail adresine gönderdim hiç stres yapmadan çalış goethenın ınternet sitesindeki deneme sınavınada çalış..kolay gelsın

kaleli

teşekkur ederım edat kardes aldım gercektende cok guzel emegınıze saglık okudugum kadarıyla 90 puan almıssın sınavdan darısı basıma ınsAllah.hergun calsıyorum ısı gucu de bıraktım bu sınav ıcın bakalım ne olacak????

edat

Alıntı yapılan: kaleli - Kasım 06, 2010, 08:10:21 ÖS
teşekkur ederım edat kardes aldım gercektende cok guzel emegınıze saglık okudugum kadarıyla 90 puan almıssın sınavdan darısı basıma ınsAllah.hergun calsıyorum ısı gucu de bıraktım bu sınav ıcın bakalım ne olacak????

slm arkadaşım senden bunları duyunca o günleri hatırladım ve tebessüm ettim :) benim tavsiyem o kaynaklara çalışıp goethenın ınternet sitesindeki deneme sınavını çözersen eğer (çünkü birebir aynısı geliyor) hiç korkulacak bişey yok..bende öyle yaptım inan bu iş için kursa falan gitmeye hiç gerek yok..stresin seni yenmesine izin verme Allahın izniyle kazanırsın inşAllah yuppi:)

kaleli

Alıntı yapılan: edat - Kasım 06, 2010, 09:14:22 ÖS
slm arkadaşım senden bunları duyunca o günleri hatırladım ve tebessüm ettim :) benim tavsiyem o kaynaklara çalışıp goethenın ınternet sitesindeki deneme sınavını çözersen eğer (çünkü birebir aynısı geliyor) hiç korkulacak bişey yok..bende öyle yaptım inan bu iş için kursa falan gitmeye hiç gerek yok..stresin seni yenmesine izin verme Allah'ın izniyle kazanırsın inşAllah yuppi:)
inşAllah kardeşim Allah razı olsun....

adana1903

korkulucak bir sey yok arkadaslar düzgün bi rcalismayla rahat rahat gecilir o sinav siz sinav sirasinda stres yapmayin soru kitapciginda sira atlamayin yeter sinav bu islemlerin en kolayi inanabilirsiniz.

kaleli

zaman daralıyor 11 gün sonra bekle beni ankara.bekalım ben mi boylarının ölçüsünü alıcam yoksa onlarmı benim boyumun ölçüsünü alıcaklar göreceğiz. :zopa: :zopa: :zopa:

kaan59

benimde 14 günüm kaldı hadi bakalım hayırlısı inşAllah kazanırız ilk seferde ailelerimize kavuşuruz yinede anlamadım gitti aile kuruyoruz ya almanyada yaşıycaz ya türkiyede bu zorluk neden gerçekten anlamıyorum eğlence amaçlı vizeler için tamamda aile birleşimi için niye bu kadar zorluk çıkarıyorlar anlamadım gitti zaten eşiyle anlaşamazsa konuşamazsa zaten evlenemezlerki insanlar neyse hayırlısı neyse o olsun... herkeze başarılar dilerim...

edat

stres yapmayın arkadaşlar inanınki korkulacak bişey yok..sınavdan çıkanca sizde göreceksiniz..

kaleli

arkadaslar ben bugun daha a1 sınavına gırmeden konsolosluktan vıze basvurusu ıcın randevu aldım 14aralık tarıhıne sınavı gecersem gerıye kalan 20 gunde belgelerı toparlayabılırmıyım yanı vakıt yetermı acaba????????????boyle yaptım cunku sınavdan sonra vakıt kaybetmek ıstemıyorum

kaan59

arkadaşım konsolosluğu aradığın zaman kaç gün sonraya tarih verdiler sana tam olarak ?
randevu almak için aradığımızda kaç gün sonra gelin diyorlar aceba bende arayım ona göre sağol :)

edat

Alıntı yapılan: kaleli - Kasım 12, 2010, 03:00:11 ÖS
arkadaslar ben bugun daha a1 sınavına gırmeden konsolosluktan vıze basvurusu ıcın randevu aldım 14aralık tarıhıne sınavı gecersem gerıye kalan 20 gunde belgelerı toparlayabılırmıyım yanı vakıt yetermı acaba????????????boyle yaptım cunku sınavdan sonra vakıt kaybetmek ıstemıyorum

slm arkadaşım..konsolosluğu aradığında sen istediğin güne randevu alabiliyormusun yoksa onlarmı veriyor direk?mesela ben şimdi arasam 1. ay için alabilirmiyim?

kaleli

Alıntı yapılan: kaan59 - Kasım 13, 2010, 01:56:18 ÖS
arkadaşım konsolosluğu aradığın zaman kaç gün sonraya tarih verdiler sana tam olarak ?
randevu almak için aradığımızda kaç gün sonra gelin diyorlar aceba bende arayım ona göre sağol :)
kardes ben daha dun aldım konsololuktan randevumu aralıgın 14 e verdıler yanı bır ay oncesıne verdıler.secme şansımız olurmu bılmıyorum ama daha oncesınde veremeyecegını soyledı gorevlı bayan.bu sure fazlasıyla yeter bana a1 sınavından sonra 20 gun vaktım olacak belgeler ıcın o da bana yeter sanırım....

kaleli

pardon yanı bır ay sonrasına verdıler dıyecektım :):)

kaleli

Alıntı yapılan: edat - Kasım 13, 2010, 02:45:37 ÖS
slm arkadaşım..konsolosluğu aradığında sen istediğin güne randevu alabiliyormusun yoksa onlarmı veriyor direk?mesela ben şimdi arasam 1. ay için alabilirmiyim?
kardes sanırım o gıtmek ıstedıgın konsolosluktakı yogunluga gore degısıyor.bana bır ay sonrasına verdıler randevuyu sanırım genelde de oyle oluyor