Almancax Sohbet Mekanı

Başlatan Mutim, Nisan 20, 2010, 11:40:18 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mutim

Mutim

Günaydın Almancax Ailesi, dün kargodan mesaj geldi, bugun passport bekliyorum inşAllah....

Mutim

Almanya'dan herkese selamlar.... Sesiniz solugunuz cikmiyor :) neredesiniz arkadaslar..?? Sizden bir kac ricam olacak malum firsat buldukca girebiliyorum artik, haftayada ise baslayacagim nasipse ,Peygamber Efendimize Hergün Bir Salavatı Şerif Gönderelim bölümünü bos birakmamanizi ve Hayırlı Cumalar / ALMANCAX
bölümünüde elizden geldigince hadisler veya ayetlerle buradan müslüman kardeslerimizin cumasini kutlayalim kutlarkende bilgilendirmis olalim.. Allah'a emanet olsun. Kölnde yasayan arkadaslarimiz mutlaka ozel ileti ile mail adreslerini gondersinler en kisa zamanda bulusma yapabiliriz yani 1 - 2 aya kadar. sevgiler
[/]

canımsın_

insAllah mutım ama yaz gunu pek ınternete gırılmıyo oyuzden pek gıremıyoruz  ;)  sen kendıne ıyı bak herkezı ALLAHA emanet edıyorum

3,14

sedam

saarland eyaletıne baglı olan varmı... ::)

Mutim

Arkadaslar Ramazaniniz nasil geciyor??? vizesini alan arkadaslarim sesiniz solugunuz kesilmesin unutmayalim burayi lütfenn... herkese selamlar...

3,14

Alıntı yapılan: Mutim - Ağustos 13, 2010, 02:54:01 ÖÖ
Arkadaslar Ramazaniniz nasil geciyor??? vizesini alan arkadaslarim sesiniz solugunuz kesilmesin unutmayalim burayi lütfenn... herkese selamlar...

--> Ramazan iyi geciyor Allah'a sükür, seninki Mutim?

Brüder und Schwester,

ich lade euch recht herzlich zur Unterhaltung ein. Bitte schreibt etwas! ;)

ask kızı

Hayırlı akşamlar kimse yokmu???

Serpil çiçek

Valla ne mutlu gidene 2011 eylül sonuna doğruda ben gidiyorum bi aksilik olmazsa.

gungorgungor

geldiginde almanca okuluna 645 saat gitme zorunlulugun var asil burda isler yogunlasiyor ve 1 yil burda böyle gececek sonra hayatina baslayabilirsin

Serpil çiçek

gideceğiz çağresi yok gibi zaten...

amed58

hepsi geçer hepsi geçer dönerde geçer her bağrı ikiye bölerde geçer

dielosch

Hosibaba ve zuzuma teşekkürler (: mail hakkım bitmiş de xp

xmcraex

clap:) clap:)vay be saka maka 4 seneyi devirmisiz bee almancax da :) byby:) byby:)

Kayıt Tarihi: Kasım 08, 2006, 10:12:08 ÖSYerel Zaman:Kasım 11, 2010, 09:17:39 ÖSSon Aktif Olma Zamanı: Bugün, 09:17:39 ÖS

aTa-KaN

Alıntı yapılan: xmcraex - Kasım 11, 2010, 09:19:57 ÖS
clap:) clap:)vay be saka maka 4 seneyi devirmisiz bee almancax da :) byby:) byby:)

Kayıt Tarihi: Kasım 08, 2006, 10:12:08 ÖSYerel Zaman:Kasım 11, 2010, 09:17:39 ÖSSon Aktif Olma Zamanı: Bugün, 09:17:39 ÖS

tebrikler ve daha nice senelere :)

xmcraex