(Gokin) BEn ve bekledigim Vizem

Başlatan gokin, Kasım 04, 2010, 06:05:32 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yasemink

arkadaslar bayramnz mübarek olsun ınsAllah su mübarek gunlerde guzel hbrler duyarız hep bırlıkte...:)

gokin

insAllah yasemin kardesim ;) hayirli bayramlar,,,

Mentesli1907

Arkadaslar bayraminiz mübarek olsun cümleten hayırlara vesile getirmesini dilerim.. İnsAllah sevdiklerimize kavusurda ikinci bi bayram daha yasarız yakın zamanda dance:)

yasemink

inşAllah menteslı kardes sagolasın ....kader arkadası olduk burda beklıyoruz cumleten hangımz gıtck ılk bakalım:)

kml_polat

slm lar iyi bayramlar ben ayın 7 10 2010 da başvuru yaptım 04 11 2010 da hanıma mektup geldi kagıtları istedi hnım goturdu  ve ben hala bekliyorum işAllah herkesin Allah dualarını kabul eder sevenler kavuşur birbirine

gokin

Selam Kml-Polat kardes moralini bozma hayirlisiyla insAllah güzel haberlerin gelecektir, simdi bunlari düsünmyelim zaten gece gündüz vize düsünür olduk nezaman gelecek, nasil olacak, niye haber yok gibi kafamizi iyice sisirdik zaten, birakalim bunlari hadi bayramin tadini cikaralim sonra zaten ister istemez yine düsünmeye baslariz :) iyi bayramlar ya:)

BAŞKENTLİ_RABİA

çok haklısın qokin kardeş aynen öle gecemız gunduzumuz vızeyı düşünmekle geçiyor  :D :D Allah hayırlısını nasıpetsın

yasemink

evet gökın haklsıın delı gıbı olduk dusun dusun ...neyse:)bayram geldı bunun uzerıne bu sekılde bı bayram daha gecmz ınsAllah rabbım yardım etsın bıze ...

BAŞKENTLİ_RABİA

amın yasemın :D dün ruyamda gordum vizem gelıyodu ve hemen kayınbabama mesaj atıyodum vızemı pasaportun en arka sayfasına yapıştırmışardı hayırlıra vesile olsun  :haha: :haha: :haha:

yasemink

amın cnm ınsAllah bak cıktı cıkacak sennkı bır ayı gectı daha nıye bekletsınler hayırlı bı ruya o dedıgın gıbı :))

BAŞKENTLİ_RABİA

inşAllah cnm ya ruya hala gozumun önunde bir seviniyodum anlatamam sana :D babam dıyokı akşam uyurken konuşuyodun o derece  dance:) dance:) dance:)

gokin

Rabbim hayirlara cevirsin rüyani :) cok fazla düsünmeyelim bak sonra paranoyak olacaz :) valla korkuyom almanyaya gidincede hala vize beklicez :) :haha: Sabir acidir ama meyvesi tatlidir arkadaslar, Sabredelim sükunetle insAllah hayirlisi olcak bizim icin, Biliyorum bos bos beklemek insanin moralini bozuyor ama hersey bi sinav iste, Elden bisey gelmiyor bu yüzden iyi düsünelimki iyi olsun Ameller niyetlere göredir bizde niyetimizi bozmadan kötü düsünmeden sabredelim,, ;)

yasemink

valla dedıgın gıbı gıdınce de bıseyler bekler olcaz kafayı yemeden gıtseydık bır :haha:ınsAllah gökın haklısın sabrın sonu selamet kısmette ne zmaan hangı gun varsa o zmaan ....ötesıne gecemıyoruz ....

BAŞKENTLİ_RABİA

tşkederim gokin kardeşim amin inşAllah ... ben oldum zaten paronayak  yuppi:) yuppi:) yuppi:)delirdim hatda kendı kendıme konuşuyorum bazen  funny:) funny:) yaril:) yaril:)

yasemink

kzı daha dugunn olmadı dur bı cocuk dıcek Allahım ben kımle evlendım yazık sık dısını az kaldı azz:))

gokin

Alıntı yapılan: BAşKENTLİ_RABİA - Kasım 17, 2010, 01:12:02 ÖS
tşkederim gokin kardeşim amin inşAllah ... ben oldum zaten paronayak  yuppi:) yuppi:) yuppi:)delirdim hatda kendı kendıme konuşuyorum bazen  funny:) funny:) yaril:) yaril:)

Alemsin valla Rabia kardes :)  :haha: :haha: :haha: funny:)

BAŞKENTLİ_RABİA