(Gokin) BEn ve bekledigim Vizem

Başlatan gokin, Kasım 04, 2010, 06:05:32 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mentesli1907

way arkadas meram etcek bu beklemek beni yaw :S yabancılar polisindeymis evraklar tlfla arayıp söliceklermis randevu tarıhını ve evrakları...
01.11.2010 randevu
18.11.2010 evrakların yabancılar dairesine ulasması

gelisme oldukca yazarım arkadaslar buraya

gokin

Alıntı yapılan: Mentesli1907 - Kasım 20, 2010, 11:18:40 ÖS
way arkadas meram etcek bu beklemek beni yaw :S yabancılar polisindeymis evraklar tlfla arayıp söliceklermis randevu tarıhını ve evrakları...
01.11.2010 randevu
18.11.2010 evrakların yabancılar dairesine ulasması

gelisme oldukca yazarım arkadaslar buraya

kardes benim evraklar 15 de ulasti yabancilar dairesine, yani tam iki haftada, tesadüf evraklarin gittigi saatte esim aradi kadin ´`sansa bak tamda szin evraklarinzi aldim elime madem aradiniz size randevu vereyim`` demis ve 29 na randevu verdi bu ayin yani, demem suki esine söyle hic onlari beklemesin eger evraklarin dittiyse yabancilar subasine esin hemen arasin ve randevu alsin yoksa cok bekletirler kardesim ok.. ;)

Mentesli1907

Alıntı yapılan: gokin - Kasım 21, 2010, 12:04:20 ÖÖ
kardes benim evraklar 15 de ulasti yabancilar dairesine, yani tam iki haftada, tesadüf evraklarin gittigi saatte esim aradi kadin ´`sansa bak tamda szin evraklarinzi aldim elime madem aradiniz size randevu vereyim`` demis ve 29 na randevu verdi bu ayin yani, demem suki esine söyle hic onlari beklemesin eger evraklarin dittiyse yabancilar subasine esin hemen arasin ve randevu alsin yoksa cok bekletirler kardesim ok.. ;)

gökin kardes benimkisi karlsruhe konsoloslugu nası bı yerse sadece persembe gunlerı ulasabılıyoruz baska zaman ses kaydı cıkıyo persembelerı arayabılırsınız dıyo ıkı haftadır persembe arıyoz ıste bu hafta yukarda yazdıgım gıbı dedıler haftaya gene ararız onlardan bı haber gelmesse

gokin

hayirlisi olsun kardesim üzülme insAllah güzel sonuclanir,,

kesto34

hala beklıyorum gokın halen gıtmemıssssevraklar

gokin

sabret kardesim gider insAllah merak etme haftaya ulasir insAllah pazartesi yinebi arayin,,

BAŞKENTLİ_RABİA

kardeş aradıgımızda acıklama yapsalar yapmıyorlarkı bende hala bı cevabı beklıyorum eşım aramıs kadın yerınde yokmuş ona sormuş yası burda haberınız gelır dıyormuş

gokin

insAllah iyi haberler gelir kardeslerim ne yapalim birkere düstük ellerine yapacak bisey yok sabredip beklemekten baska, hayirlisi olur insAllah hepimiz icin, bende ayin 29 nu bekliyorum esim bi versinde istenilen evraklari insAllah iyi sonuclanir,,

BAŞKENTLİ_RABİA

inşAllah kardesım Allahım yüzümüze baksın emeklerimizi boşa çıkarmasın en önemlısıde hayırlı haberler duymamızı nasıp etsin amin. :D :D

gokin

Alıntı yapılan: BAşKENTLİ_RABİA - Kasım 21, 2010, 02:32:23 ÖÖ
inşAllah kardesım Allah'ım yüzümüze baksın emeklerimizi boşa çıkarmasın en önemlısıde hayırlı haberler duymamızı nasıp etsin amin. :D :D
Amin ecmain kardesim,, ;)

nur71

İnşAllah hayırlısı olsun.Sabır arkadalar.Ben Almanya dayken bile bir şehirden diğer şehire dosyamın gelmesi 1 ayı buldu.Ordaki yabancılar şubesini gördüm çok yoğun.Tüm dünya yabancıları geliyor oraya ve gerçektende hızlı çalışıyorlar.Görünce hak verdim çalışanlara.Bire bir gidenler var birde evrak gönderip işlem bekleyenler var.Çok düzenli çalışıp inceliyorlar ince ayrıntısına kadar.

gokin

Alıntı yapılan: nur71 - Kasım 21, 2010, 05:37:00 ÖS
İnşAllah hayırlısı olsun.Sabır arkadalar.Ben Almanya dayken bile bir şehirden diğer şehire dosyamın gelmesi 1 ayı buldu.Ordaki yabancılar şubesini gördüm çok yoğun.Tüm dünya yabancıları geliyor oraya ve gerçektende hızlı çalışıyorlar.Görünce hak verdim çalışanlara.Bire bir gidenler var birde evrak gönderip işlem bekleyenler var.Çok düzenli çalışıp inceliyorlar ince ayrıntısına kadar.

Evet nur kardes, biliyorum onlarda islerini yapiyorlar, hayirlisi artik sadece zamana ihtiyacimiz var ve birde sabira, beklemekten baska caremizde yok, sen neresindesin almanyanin?

Mentesli1907

Ewet arkadaslar dün posta gelmis esime gerekli evrakları tamamladıgınızda gelin demisler termin icin gün vermemisler. Nerdeyse bütün evrakları önceden hazırlamıstık tek arbeitsamttan gelecek bi kagıt war oda geldi mi gidecek esim görüsmeye hadı hayırlısı bakalım.

01.11  ---> İzmir randevu
18.11 ----> evrakların yabancılar dairesine ulasması
20.11 ----> esime mektup gelmesi
(   ?  ) ----> esim evrakları hazırladıgında görüsmeye gidebilecekmis bi tarih vermemisler

gelismeler oldukca haberdar ederim arkadaslar

gokin

Hadi hayirlisi mentesli kardes sevindim senin adina, bizim terminde 29 da bakalim ne olcak..

yasemink

hadi hayırlısı arkadaslarım ıkınıze de bende salı gunu gıdıcem ıkıncı görsmeye sorgu degıl ne bu daha cok korkmya basladım Allah ım kurtarsın bıran önce bızı bu stresten...

gokin

Alıntı yapılan: yasemink - Kasım 21, 2010, 11:10:02 ÖS
hadi hayırlısı arkadaslarım ıkınıze de bende salı gunu gıdıcem ıkıncı görsmeye sorgu degıl ne bu daha cok korkmya basladım Allah ım kurtarsın bıran önce bızı bu stresten...

Amin kardesim cümlemizi kurtarsin Rabbim,, Endiselenme umarim ufak biseydir halldilebilir biseydir,

gokin

Yasemink kardesim ne yaptin senden haerler bekliyoruz bugündü demi görüsmen?