(Gokin) BEn ve bekledigim Vizem

Başlatan gokin, Kasım 04, 2010, 06:05:32 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokin

Alıntı yapılan: HamzaD - Kasım 29, 2010, 09:40:41 ÖS
SeLam Gokin InsAllah vizen dir.Bide ZZUZUMA hatirlliyormusun sana bi msj atmistim benim konu yla ilgili sen demistin senin isin zor demistin esin calismioo bilmem esinin geliri yok esin orenci bakk benim esim de hic bisi yok evet calismiyoo geliri yok orenci benim vizemm geldi 1 ay olucak ama yanilmiyorsam senin esin calisiyo geliri var evi var benimki seninkinden daha cabuk geldi bakk herseyy Allahin elinde sen sanki o zaman benimle dalga gecer gibi konustun inkar etme msjin hala bende kayitli ciddiyim neyse insAllahh hak eden arkadaslarin vizesi gelir

Selam Hamza kades tesekkürler iyi dilegin icin. yanliz sunu söyliyeyim zuzuma kardes kötü niyetten söylememistir hani isi gücü olupta evi olupta gidemeyenler olunca oda hani seni durumunu belki daha olumsuz görmüs olabilir yani art niyetten degildir.

gokin

Alıntı yapılan: ezifah - Kasım 29, 2010, 09:59:22 ÖS
benimde vize sonucu beklerken cagirmislardi ama benim sinavimcok iyyi gecmemisti en az puan aldigim yerden tekrar mullakat yaptilar 2 gun sonra viyemgeldi coksukur :) herkeze hayirlisini diliyoruminsAllah simdi Almanya'dayim :)

sagol kares eyvAllah, umarim beni cagirmazlar benim notum iyiydi ama.. Hayirlisi artik.. Bekleyip görecez..

Mentesli1907

Alıntı yapılan: gokin - Kasım 29, 2010, 06:31:54 ÖS
sagol  Mentesli kardesim insAllah öyle olur bi aksilik cikmasinda gerisi mühim degil, Sen ne yaptin nasil gidiyor?

bozuk kardesim yaa benim esim meslek yapıyodu 2 ay oldu daha baslıyalı mart ayına kadar calıs o zaman gel demisler. babası kefıl olcakdı bize. demisler babaya sen tek calısıyon nasıl bakıcaksın 6 kısıye demısler ıste gelırıde baya ıyıydı persembe bı avukata sorcaklar bakalım ona göre bısey yapıcaz kafayı yemessek iyi bu ısler bıtıpte kavusana kadar  offoff:)

gokin

haklisin ardesim sabir sabirr az kaldii..........

kesto34

gokınnnn hayırlı haberler gelıyor :)

gokin

Alıntı yapılan: kesto34 - Kasım 30, 2010, 11:39:28 ÖÖ
gokınnnn hayırlı haberler gelıyor :)

Hayirlisi valla Kesto34 sanirim sanada banada cuma haber verecekler, bakalim nolcak bende bekliyorum sabirsizlikla ;)

gokin

Allahimmm sana sükürler olsun, Arkadaslarimm nihayet vizemiz onaylandi ve türküyeye yolladilar aadim konsoloslugu 2 hafta icerisinde pasaportunuz gelecek dediler ;) yuppiiii  alkis:) yuppi:) yani kadin bana yarinda gelebilir 5 gün sonrada ama iki hafta icinde elinizde mutlaka olur dedi simdi artik Ups kargodam msj bekliyorum yasasinn :) InsAllah bi aksilik cikmaz tabi, Rabbim hepimizin yüzüne gülsün insAllah.... dance:)

edat

Alıntı yapılan: gokin - Aralık 02, 2010, 01:04:30 ÖS
Allahimmm sana sükürler olsun, Arkadaslarimm nihayet vizemiz onaylandi ve türküyeye yolladilar aadim konsoloslugu 2 hafta icerisinde pasaportunuz gelecek dediler ;) yuppiiii  alkis:) yuppi:) yani kadin bana yarinda gelebilir 5 gün sonrada ama iki hafta icinde elinizde mutlaka olur dedi simdi artik Ups kargodam msj bekliyorum yasasinn :) InsAllah bi aksilik cikmaz tabi, Rabbim hepimizin yüzüne gülsün insAllah.... dance:)

gokiiinnn yaşasııınn  yuppi:) kendime gelmiş gibi sevindim hayırlı uğurlu olsun alkis:)

BAŞKENTLİ_RABİA

çok sevındım kardeşim gozun aydın  halayy:) halayy:) halayy:)

gokin

Alıntı yapılan: edat - Aralık 02, 2010, 01:11:50 ÖS
gokiiinnn yaşasııınn  yuppi:) kendime gelmiş gibi sevindim hayırlı uğurlu olsun alkis:)

sagol Eda kardesim hadi insAllah yaa bi aksilik cikmadan gelsinde baska bisey istemiyorum darisi basiniza kardesim, ya bide vize onaylandiktan sonra konsolosluk artik baska bisey yaptirmiyor demi bize yani direk vizeyi onaylayip yolluyor sanirim bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim..

gokin

Alıntı yapılan: BAşKENTLİ_RABİA - Aralık 02, 2010, 03:30:13 ÖS
çok sevındım kardeşim gozun aydın  halayy:) halayy:) halayy:)
Tesekkürler Rabia kardesim sanirim senben den önce aldin vizeyi ama ben senden öncemi gidecem ne :)

HamzaD

ankara bisi yapammaz sen daima ups ara servis numarasini iste hemenn gelir benim ki 4 gunde geldi ups cunku bizim orda ups yoktu ondan gec geldi neyse hayirli olsun kardess

gokin

Alıntı yapılan: HamzaD - Aralık 02, 2010, 04:43:43 ÖS
ankara bisi yapammaz sen daima ups ara servis numarasini iste hemenn gelir benim ki 4 gunde geldi ups cunku bizim orda ups yoktu ondan gec geldi neyse hayirli olsun kardess
Sagolasin Hamza kardes, Ya ben Ups i aradim gidip subeden alacam yani ankaradan eve gelmesini beklemicem cünkü acil gitmem gerek kargoyu beklersem gec kalirim Zaten pasaportu aldigim gün ankaradan ucacam, InsAllah Ankara bi sorun cikarmaz nasilsa onaylandi vize yinede ne yapacaklarini bilemiyor insan. Hayirlisi artik

HamzaD

ben 3  ,4 defa ankaraya aradim cunku inanmiyordum benim durumu biliyosun kadin dedi hamza beyy yeter dedi vizeniz onaylandi  kargoya verilecek dedi bide ben arastirdim ankara hic bisi yapamaz ankara sadece bekletme yapabilir evet sen gidip ankara da alabilirsin ne olmasin ki hata yarin git almanya bide ankara ucak ne ki:D:D:

gokin

Alıntı yapılan: HamzaD - Aralık 02, 2010, 04:55:40 ÖS
ben 3  ,4 defa ankaraya aradim cunku inanmiyordum benim durumu biliyosun kadin dedi hamza beyy yeter dedi vizeniz onaylandi  kargoya verilecek dedi bide ben arastirdim ankara hic bisi yapamaz ankara sadece bekletme yapabilir evet sen gidip ankara da alabilirsin ne olmasin ki hata yarin git almanya bide ankara ucak ne ki:D:D:

Vizemiz daha bugün onaylandi yani almanyadan bugün onay geldi kardes hemen vizeyi yapistirmazlar galiba pasaporta belki pazartesi olabilir bende hafta sonu gidecem zaten hayirlisi artik.. ;)

kaleli

Alıntı yapılan: gokin - Aralık 02, 2010, 05:16:02 ÖS
Vizemiz daha bugün onaylandi yani Almanya'dan bugün onay geldi kardes hemen vizeyi yapistirmazlar galiba pasaporta belki pazartesi olabilir bende hafta sonu gidecem zaten hayirlisi artik.. ;)
halayy:) halayy:) halayy:)kardeş hayırlı ugurlu olsun Allah yolunu acık etsın.darısı başımıza olur ınsAllah.dualarını eksik etmeeee halayy:)

gokin

Alıntı yapılan: kaleli - Aralık 02, 2010, 06:39:08 ÖS
halayy:) halayy:) halayy:)kardeş hayırlı ugurlu olsun Allah yolunu acık etsın.darısı başımıza olur ınsAllah.dualarını eksik etmeeee halayy:)

Sagol kardesim Allah razi olsun, Duam sizlerle daha vizemi elime almadim alana kadarda inanamicam galiba :)