vizede çıkan almanca sorular..

Başlatan zuzuma, Kasım 11, 2010, 09:30:10 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kaleli

zuzuma arkadasım vıze başvurunu nerede yapmıştın??

zuzuma

kaleli

en kısa zamanda cıkar ınsAllah vızen.bende ankarada yapıcam da basvurumu okadar sey yazılıyo ama yınede cekınıyor ınsan.bakalım nelerle karsılasacagız??

zuzuma

Alıntı yapılan: kaleli - Kasım 28, 2010, 08:47:19 ÖS
en kısa zamanda cıkar ınsAllah vızen.bende ankarada yapıcam da basvurumu okadar sey yazılıyo ama yınede cekınıyor ınsan.bakalım nelerle karsılasacagız??

gayet rahat ol.abartıldığı gibi değil..hep bildiğin sorular soruluyo gerek türkçe gerek almanca..kolay yani.hayırlısı olsun

ferro460

ARKADAşLAR HERKESE MERHABALAR
BEN A1 SINAVINI 71 PUANLA KAZANDIM. 2010 ARALIK 28 İNE İSE MÜLAKATIM VAR.SORULAN SORULAR MEMURUN TAVRI NASIL BUNLARI YAZARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.
şİMDİDEN ÇOK TEşEKKÜRLER. okey:)

kaleli

Alıntı yapılan: zuzuma - Kasım 28, 2010, 08:54:22 ÖS
gayet rahat ol.abartıldığı gibi değil..hep bildiğin sorular soruluyo gerek Türkçe gerek almanca..kolay yani.hayırlısı olsun
bıde okuyorum bazen burdan konsolosluktakı memurun ınsafına kalıyomus cogu sey.inşAllah vicdanlısına denk gelırız

edat

Alıntı yapılan: ferro460 - Aralık 01, 2010, 12:30:18 ÖS
ARKADAşLAR HERKESE MERHABALAR
BEN A1 SINAVINI 71 PUANLA KAZANDIM. 2010 ARALIK 28 İNE İSE MÜLAKATIM VAR.SORULAN SORULAR MEMURUN TAVRI NASIL BUNLARI YAZARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.Allah HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.
şİMDİDEN ÇOK TEşEKKÜRLER. okey:)

aralık ayının 24 ünden sonra noel tatiline girmiyormu konsolosluk??

zuzuma

Alıntı yapılan: kaleli - Aralık 01, 2010, 12:54:41 ÖS
bıde okuyorum bazen burdan konsolosluktakı memurun ınsafına kalıyomus cogu sey.inşAllah vicdanlısına denk gelırız

bırak sen lakırdıları  onlar istisna..sen kendine güven okey:)

zuzuma

Alıntı yapılan: edat - Kasım 27, 2010, 10:46:46 ÖS
yaa arkadaşlar yine bi konuda daha yardımınıza ihtiyacım var..bu vize başvuru formunda anlayamadığım yerler var nasıl dolduracağım? bununla ilgili bi örnek varmı?

enem baksenn senvizeyemi başvurdun  :D hadi kolay gelsin bakalım..benim form doldurmama gökin akadaşımız yardımcı olmuşdu..sanada ben yardım ederim cnm sorun deil okey:)

edat

Alıntı yapılan: zuzuma - Aralık 01, 2010, 06:26:20 ÖS
enem baksenn senvizeyemi başvurdun  :D hadi kolay gelsin bakalım..benim form doldurmama gökin akadaşımız yardımcı olmuşdu..sanada ben yardım ederim cnm sorun deil okey:)
[/quot

evet arkadaşım başvurcam inşAllah bu ay nikah kıyacağız ondan sonra başvurcam..ama konsolosluk noel tatiline girmiyormu yaa?? eğer öyleyse şimdiden arayıp gün alsammı acaba? bide zuzuma ben formda anlamadığım yerleri sana sölesem sen yardımcı olsan çok süper olur ;)

zuzuma

Alıntı yapılan: edat - Aralık 01, 2010, 08:53:38 ÖS
Alıntı yapılan: zuzuma - Aralık 01, 2010, 06:26:20 ÖS
[/quot

evet arkadaşım başvurcam inşAllah bu ay nikah kıyacağız ondan sonra başvurcam..ama konsolosluk noel tatiline girmiyormu yaa?? eğer öyleyse şimdiden arayıp gün alsammı acaba? bide zuzuma ben formda anlamadığım yerleri sana sölesem sen yardımcı olsan çok süper olur ;)

elbette olurum merak etme ;) ama almanyada noel tatili 23ünde başlıyo ve 2 hafta burayı bilmiom cnm.konsolosluğu ara öğren bence..

edat

Alıntı yapılan: zuzuma - Aralık 02, 2010, 04:13:10 ÖS
elbette olurum merak etme ;) ama Almanya'da noel tatili 23ünde başlıyo ve 2 hafta burayı bilmiom cnm.konsolosluğu ara öğren bence..

tamam canım çok sağol :)

c3t1n

tatiller burda yaziyor

https://www.istanbul.diplo.de/Vertretung/istanbul/tr/02/Feiertagsregelung__DEU__2010

edat

şimdi baktım da üstteki linke tam bildiğim gibi 24 ünde noel tatilleri başlıyormuş...

c3t1n

Alıntı yapılan: edat - Aralık 03, 2010, 04:10:44 ÖS
şimdi baktım da üstteki linke tam bildiğim gibi 24 ünde noel tatilleri başlıyormuş...

tam anlamadin...24,25,26 ve 31 kapali diger günler acik

burdada 2011den 2016sina kadar tatiller yaziyor

gördügün gibi 1.1 ve 6.1de kapalilar..

c3t1n

Alıntı yapılan: c3t1n - Aralık 03, 2010, 05:25:52 ÖS
tam anlamadin...24,25,26 ve 31 kapali diger günler acik

burdada 2011den 2016sina kadar tatiller yaziyor

gördügün gibi 1.1 ve 6.1de kapalilar..

linki eklemeye unutmusum
https://www.istanbul.diplo.de/Vertretung/istanbul/tr/02/Feiertagsregelung__DEU__bis__2016

kaan59

bende katılıyorum aranıza :) 6 aralık pazartesi günü vize başvurusuna gidicem hayırlısı neyse o olsun diyelim... benden sadece toplu nüfüs kayıt örneği istediler ve almanca tercümesini tastik demedi iks firması ama sorun çıkar mı ?