Almanya Vizesi, Almanyada Evlenme, Düğün Hazırlıkları İçin Yardım

Başlatan aysunnn, Aralık 05, 2010, 11:59:27 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aysunnn

SLM ARKADAşLARR ÇOK KESIN BI BILGIYE IHTIYACIM VAR KI ONA GORE IşLEMLERI BAşLATAYIMM ... BENIM VIZEM CIKTI VE ALMANYAYA KASIMDA GITTIM GELDIM VE HEMEN ALDIM 3 YILLIK OTURUM IZNIMI ... MART AYINDADA DUGUNUM VAR NASIP OLURSA AMA BEN DUGUNDEN SONRA ANNEMI DE GOTURMEK ISTIYORUM BIRLIKTE GITMEK ISTIYORUZ ALMANYAYA ... SIMDI NE YAPMAM LAZIM AYRINTILI BI SEKILDE YARDIMCI OLURSANIZ HEMEN IşLEMLERE BAşLICAMM LUTFENN ... TAPU YA FALAN GEREK VARMI ANNEMIN UZERINE TAPU YOK BABAMIN UZERINE BI SORUN OLURMU ? ADIM ADIM NELER YAPMAM GEREKTIGINI YAZARMISINIZZ??? ÇOK TEşEKKURLERR

Mutim

Sevgili kardesim en kesin bilgiyi su sekilde sana verebilirim Esin alman vatandasiysa kolayca getirme imkanina sahipsin onun disinda türk vatandasiysa gelir durumu ve ev durumunun müsait olmasi gereklidir.. Onun disinda ise Aile durumun iyiyse turistik vize almasi icin bir vize sirketiyle temasa gecebilirsiniz.. Sizin yapacaginiz ise en kisa yoldan yabancilar polisine gidip forum alip ne gerekliyse hazirlayip davetiye göndermeniz gerekiyor.

aysunnn

Alıntı yapılan: Mutim - Aralık 05, 2010, 10:35:27 ÖS
Sevgili kardesim en kesin bilgiyi su sekilde sana verebilirim Esin alman vatandasiysa kolayca getirme imkanina sahipsin onun disinda türk vatandasiysa gelir durumu ve ev durumunun müsait olmasi gereklidir.. Onun disinda ise Aile durumun iyiyse turistik vize almasi icin bir vize sirketiyle temasa gecebilirsiniz.. Sizin yapacaginiz ise en kisa yoldan yabancilar polisine gidip forum alip ne gerekliyse hazirlayip davetiye göndermeniz gerekiyor.
cok tesekkurler mutımm esım alman vatandası benm sımdı ılk talebı esımın almanyadan mı yapması gerekıyor? yoksa ben burdan turkıyeden konsolosluktanmı yapıcam ?henuz temellı gıtmedım almanyaya ben martta gıdıcem dugunden sora annemle donmek ıstıom almanyaya o yzden ...  bu konudada bılgı verırsen cok sevınırım ... ılk ıslem almanya damı burdaı olacak ? nasıl bı yol ızlemem lazım?

Mutim

Alıntı yapılan: aysunnn - Aralık 05, 2010, 11:48:51 ÖS
cok tesekkurler mutımm esım alman vatandası benm sımdı ılk talebı esımın Almanya'dan mı yapması gerekıyor? yoksa ben burdan turkıyeden konsolosluktanmı yapıcam ?henuz temellı gıtmedım almanyaya ben martta gıdıcem dugunden sora annemle donmek ıstıom almanyaya o yzden ...  bu konudada bılgı verırsen cok sevınırım ... ılk ıslem almanya damı burdaı olacak ? nasıl bı yol ızlemem lazım?

bildigim kadariyla esin basvuru yapacak oradan almanyadan yani davetiye göndermek icin

aTa-KaN

https://www.ankara.diplo.de/Vertretung/ankara/tr/07__Visa/Besuchervisa__Merkblatt,property=Daten.pdf

bu adreste istdigin tüm bilgiler var arkadasim. esin öncelikle yabancilar dairesinden davetiye alip doldurmali ve imzlatip size göndermeli. annenin durumuna göre( mesela ev hanimiysa ona göre belge istiyolar) belgeleri hazirlayip randevu almalisiniz. sonrasi zaten kolay, beklemek yani;)