Tercüme isteği -acil- (kısa bir metin)

Başlatan pehli_one, Aralık 06, 2010, 06:33:40 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pehli_one

Selamunalyeküm arkadaşlar.
Sizin yardımınıza ihtiyacım var. Üstelik acil!
Arkadaşlar, Almanca hocam öğretmediği halde bize aile tanıtma ödevi verdi. Bende ne yapacağımı bilemedim. Son çare size başvurdum. Ben şimdi Cedric'in ailesini tanıtacağım.
Aşağıdaki metinleri Almanca'ya çevirirseniz sevinirim. İmla kurallarına falan da dikkat ederseniz çok çok iyi olur...

Ben Cedric. 8 yaşındayım. Amerika'da oturuyorum. 2. Sınıfa gidiyorum. Size ailemi ve çevremdekileri tanıtmak istiyorum.

Bu benim babam. Onun adı Robert. O 35 yaşında. O bir halı satıcısı. O çok sinirli bir adamdır. Dedemle sürekli kavga eder.

Bu benim annem. Onun adı Meriroz. O 32 yaşında. O bir ev hanımı. Annem sürekli babama kızar. Çünkü babam hep dedemle tartışır.

Bu benim dedem. Onun adı XXX. O 65 yaşında. O bir emekli demiryolu işçisi. Babamla tartışmayı çok sever ve özellikle babamı sinirlendirmekten gurur duyar.

Bu benim ev sevdiğim arkadaşım. Onun adı Krisçın. Aynı okuldayız. O 8 yaşında.  Onun bir kız kardeşi var. Kız kardeşi ona gıcık oluyor. Ben sürekli Krisçınla dolaşırım. O en yakın arkadaşım.

Bu benim en gıcık olduğum arkadaşım. Onun adı Nikolas. Onun ailesi zengin ve sürekli bizi ezmeye çalışıyor. Ama ben onu eziyorum.

Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun. Yardımlarınızı bekliyorum.
İyi akşamlar  halayy:)

pehli_one

Arkadaşlar konu 4 kez görüntülenmiş ama cevap gelmemiş. Yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler...