ve ve ve mutlu son vizem çıkmışş :))))))

Başlatan zuzuma, Aralık 10, 2010, 07:33:11 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zuzuma

Alıntı yapılan: Mutim - Aralık 11, 2010, 10:38:25 ÖS
:) Hayirli olsun kardesim...

alkis:) dance:) amin  mutim kardeşim..yardımlarınızdan dolayı hepinizden Allah razı olsun..ne zor aşamalar bunlar çok şükür neticelendi artık..

hilal_gh

hayırlı olsun çok sevindim darısı bana artık ve benim gibi bekleyyen herkeeeeeseeeee...

kaan59

haydi zuzuma vardın mı almanyaya bizleri unutma :D kalın giyin - 6 derece imiş almanya :D

zuzuma

Alıntı yapılan: kaan59 - Aralık 18, 2010, 04:35:59 ÖS
haydi zuzuma vardın mı almanyaya bizleri unutma :D kalın giyin - 6 derece imiş almanya :D

tamam kardeşim sıkı giyincem :D hiçde sevmem soğugu :embarassed: nasipse ayın 23 gibi uçucam..Allah bekleyen arkadaşlarıma sabır versin..

zuzuma

Alıntı yapılan: hilal_gh - Aralık 18, 2010, 02:27:44 ÖS
hayırlı olsun çok sevindim darısı bana artık ve benim gibi bekleyyen herkeeeeeseeeee...

evet amin  :) biraz sabır bakmışsın sıra sende okey:)

kaan59

inşAllah bakalım çağırıp durmazlarsa konsolosluğa almanya vize onayını verince 2 haftada geliyor herhalde dimi pasaport ile vizemiz ? sen daha tecrübelisin aydınlat bizleri :D

kaleli

Alıntı yapılan: kaan59 - Aralık 21, 2010, 09:59:41 ÖÖ
inşAllah bakalım çağırıp durmazlarsa konsolosluğa almanya vize onayını verince 2 haftada geliyor herhalde dimi pasaport ile vizemiz ? sen daha tecrübelisin aydınlat bizleri :D
kardes almanya onayı verınce degıl ıkı hafta 3 gunde bıle gelıyo.tecrubeyle sabıttır:))