halay sırası bendeeeeee

Başlatan kaleli, Aralık 21, 2010, 07:22:06 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mentesli1907

Alıntı yapılan: kaan59 - Aralık 25, 2010, 07:40:26 ÖS
benim kağıtlar ne zaman almanya auslander polisine gidicek kaleli ? :) 3 aylık evliyiz bu yüzden mi aceba bekletiyorlar biraz hala gitmemiş kağıtlarım ich bin traurig :(

Yok kardes onla alakası yoktur, yogunluktan dolayıdır bence

kaleli

Alıntı yapılan: kaan59 - Aralık 25, 2010, 07:40:26 ÖS
benim kağıtlar ne zaman almanya auslander polisine gidicek kaleli ? :) 3 aylık evliyiz bu yüzden mi aceba bekletiyorlar biraz hala gitmemiş kağıtlarım ich bin traurig :(
kardesımm ıcını ferah tut sen olurmu.Allah ın izniyle en kısa zamanda cıkacaktır vızen emınım okey:) okey:)

c3t1n

su 12. ayda almanyaya posta gec ulasiyor benim esim bana evlenme kayit örnegi ve pasaort fotokopisini yolladi hava yollari ile daha cabuk diye...normalde 5 gün sürüyor cakla ama kis oldugu icin ve senenin son ayi oldugu icin nedense 1 bucuk hafta sonra geldi belgeler yani su siralar vize basvurularin sürmesi normaldir bence...yarin konsoloslugu arayinca sor postalamislarmi(ve nezaman) almanyaya kagitlarini postaladilarsa(eger ucak yoluyla ise) 1-2 hafta daha bekle dedigim gibi su siralar sürüyor
bide herkez yilbasi öncesi vize basvurusu yapiyor(tatiller oldugu icin) menteselinin dedigi gibi yogun olabilirler

kaleli

arkadaslar 30 aralik itibari ile almanyadayim......

kaan59

hayatında başarılar dilerim kaleli umarım dilediğin gibi bir yaşam geçirmen dileği ile sırada ben varım galiba haydi vize haydi gel bir an önce haydi :)))) inşAllah bende kavuşucam aileme... eşime

hilal_gh

kaleli gerçekten çok sevindimm Allah bundan sonraki hayatında mutluluk ve başarı versin sen kavuştun darısı bizlere inşallaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh

adana-stuttgart

kaleli...... alkis:) hosgeldın sende almanyaya................ yenı hayatında mutluluklar  alkis:) alkis:)

kaleli

Alıntı yapılan: adana-stuttgart - Aralık 31, 2010, 08:51:26 ÖÖ
kaleli...... alkis:) hosgeldın sende almanyaya................ yenı hayatında mutluluklar  alkis:) alkis:)
hosbulduk kardes burasi cook soguk ama yaaaa:):)Allah im isAllah bekleyen diger kardeslerime de en kisa zamanda bu gzel duygulari yasatsinn

bilal26

kaleli ve adana stutgart  arkadaşlar size birşey sorcam özellikle adana stutgart arkadaşıma benimde vizem 23 ünden onaylandı ama istanbul konsolosluğuna bağlıyım. acaba istanbul konsolosluğu ağır davrandığındanmı hala gelmedi vizem.sizin vizede 23 de onaylanmış ama gelmiş memurların insiyatifine kalmış herhalde böle şeyler sizce nedir durum

kaleli

Alıntı yapılan: bilal26 - Ocak 01, 2011, 09:20:37 ÖÖ
kaleli ve adana stutgart  arkadaşlar size birşey sorcam özellikle adana stutgart arkadaşıma benimde vizem 23 ünden onaylandı ama istanbul konsolosluğuna bağlıyım. acaba istanbul konsolosluğu ağır davrandığındanmı hala gelmedi vizem.sizin vizede 23 de onaylanmış ama gelmiş memurların insiyatifine kalmış herhalde böle şeyler sizce nedir durum
kardes ona bakarsan diger konsolosluklarda da gecikmeler fazlasiyla oluyorrr.az daha sabirli olun benceee...

kaan59

kaleli havalar nasıl orda uçak seferleri çalışıyor değil mi pazartesi eşim gelicek çok özledim sıra bende artık hayırlısıyla bakalım onaylasınlar şu vizemi de bende geleyim artık benim meslek burda özel güvenlik vAllah işime odaklanamıyorum kovucaklar işten de beni :) hep eşimi vizemi düşünmekten çalışamıyorum bile... kim vurduya gitmesek bare :)))

kaleli

Alıntı yapılan: kaan59 - Ocak 01, 2011, 04:13:53 ÖS
kaleli havalar nasıl orda uçak seferleri çalışıyor değil mi pazartesi eşim gelicek çok özledim sıra bende artık hayırlısıyla bakalım onaylasınlar şu vizemi de bende geleyim artık benim meslek burda özel güvenlik vAllah işime odaklanamıyorum kovucaklar işten de beni :) hep eşimi vizemi düşünmekten çalışamıyorum bile... kim vurduya gitmesek bare :)))
kardesim hava buz gibi buralarda valla.dun gece kar atistiriyordu ama su anda bisey yok.ucuslar da kesinti yok sanirim.kardesim hergun dua ediyorum sizler icin.rabbim en kisa zamanda kavustursun sizi:D

bilal26

kaleli senin vize onaylandıktan kaç gün sonra vizen eline ulaştı

kaleli

Alıntı yapılan: bilal26 - Ocak 01, 2011, 07:09:09 ÖS
kaleli senin vize onaylandıktan kaç gün sonra vizen eline ulaştı
kardes ben 14 aralikta basvurdum 21 aralikta vizem elimdeydi.30 araliktan bu yana da almanya dayim halayy:) halayy:) hiihi:)

kaan59

kaleli iş bul çalış boş oturanı sevmez ALLAH :) git prüfung felan yap :DDDD

bilal26

senin baya çabuk gelmiş vizen rekordur belkide:))

bilal26

"Vize müracaatı için dilekçe sahiplerini kesinlikle zamanında randevu almaları gerekmektedir. Alınan randevunun planlanan seyahat tarihine yakın olmamasına dikkat edilmelidir. Personel yetersizliği nedeniyle vize işlem sürelerinde uzamalar sözkonusu olacaktır. Vize işlem süresi esnasında yöneltilecek ara sorular işlem sürelerinde ek aksamalara neden olacaktır ve bu sorular cevaplandırılmayacaktır."    konsolosluğun yazsısı buu