ve bekleyenler kervanındayım...

Başlatan kaleli, Aralık 15, 2010, 07:48:35 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kaan59

konsoloslukta bana şuan çalışıyormusunuz diye soru sormuştu bayan bende çalışıyorum demiştim bu problem olmaz değil mi vizem gelsin işden ayrılıp gidicem nasılsa ??? eksik evrağı teslim ettik ama teslim aldılarmı çok merak ediyorum bizzat kapıdaki görevliye teslim etmiştim hiç ulaşamıyorum dün mail attım vAllah bakalım cevap gelicek mi 25 gün oldu hala bir ses seda yok normalmi sizce 25 gün ???

hilal_gh

kaan arsaydın evrakını verdikten sonra elinize geçtimi diye,normaldir inşAllah bu süre vizen çıksında beklemek hiççç

kaan59

hilal arıyorum hergün hemde ama telefona bakan yok ki hiç ulaşamıyorum telefondan vize bölümüne...

hilal_gh

kaan ankaradanmı başvuru yaptın erken saatte ararsan hemen açıyorlar ben geçen aramıştım saat sabah 10 du önce meşkuldü sonra açtılar bide öyle dene

kml_polat

bende varım bu kervanda bende 07.10.2010 da başvuru yaptım 3 ay olacak ses soluk cıkmadı gecenlerde ankara kosoloslugunu aradım aldıgım yanıt bekleyeceksiniz dediler... vede bekliyoruzz...

kaleli

Alıntı yapılan: kml_polat - Ocak 03, 2011, 07:20:26 ÖS
bende varım bu kervanda bende 07.10.2010 da başvuru yaptım 3 ay olacak ses soluk cıkmadı gecenlerde ankara kosoloslugunu aradım aldıgım yanıt bekleyeceksiniz dediler... vede bekliyoruzz...
kardes Allah sana sa ve diger bekleye kardeslee sabir versinnn :cryla: :cryla: