07.10.2010 Vize Müracatı Ve İşlemler Hakkında Gelişmeler

Başlatan Kopanze, Ekim 31, 2010, 11:32:32 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

c3t1n

sana yapilan test almanca seviye belirleme testiydi(goethenin sayfasindada kendiniz yapabilirsiniz nekadar iyi almanca bildiginizi ögrenmek icin)...seni o teste göre kursa baslatiyorlar yani eger a1 seviyesinde olsaydi sonucun a2den baslatirlardi

Kopanze

Alıntı yapılan: c3t1n - Ocak 10, 2011, 05:14:48 ÖÖ
sana yapilan test almanca seviye belirleme testiydi(goethenin sayfasindada kendiniz yapabilirsiniz nekadar iyi almanca bildiginizi ögrenmek icin)...seni o teste göre kursa baslatiyorlar yani eger a1 seviyesinde olsaydi sonucun a2den baslatirlardi

Evet cetin bende onu demistim zaten A1 seviyesinde olmasam burda olmam buda var burda yapilan sinav hepsi test turkiyede A1 sinavi 4 bolumden olusuyor hepside ayri bolumlerde ve ona gore sorular karsina cikiyor dinleme olsun okuma soru sorma vb.  burda tek test seklinde olunca isin boyutu degisiyor bende yazimda zaten dedim  biri sizinle olucagi icin gerek duydugunuzda ondan yardim alin A1 den baslamamaniz icin acikcasi neden burda zaman harcayip size bilgi veriyorum bilmiyorum ama basima gelenlerle size zaman icinde sorun ve sikinti yaratmasin diye ama sen oyle basit birsey diyorsun ki goethe nin sayfasinda var madem var bu basima gelen seyi de biliyorsundur bundan sonra Aile birlesimi icin benim yerime yazarsin iyi gunler

c3t1n

test burda
https://www.goethe.de/cgi-bin/einstufungstest/einstufungstest.pl

burda almancan nekadar iyi odugunu ögrenioyrsun sonunda a1den iyi felan yazmiyor sadece iyi veya kötü oludugunu yaziyor
bu sayfada birisindede okumustum oturum icin gidildiginde ufak bi test yaptiklarini yani yeni bisey degil

benim sadece anlamadigim simdik senin benden ne istemen evet goethenin sayfasinda var örnek bi sinav gibi düsünün tipki a1 icin olani cünkü adamalr size almanyada ayni sorulari sormicaklar
sen fazla üstüne düsmeden cevaplamissin biraz dikkatli olsaydin a1seviyesinden yüksek olurdun suc kendi sucun bence
yaninizdakide yardim ederse ne ise yariyacak bilmiyorsaniz bilmiyorsunuz ögreneceksiniz nekadar maddi güc oldugunu herkez burda biliyor ve bence evlenmeden önce bakicaklardi acaba nekadar tutar diye...benim esim daha buraya gelmedi gelince bizim burda nasil oldugunu yazarim ama buraya gelene kadar öyle oturmuyorum hergün bilgi topluyorum sonradan sasirmiyalim diye...