hallo deutschland!!!

Başlatan ozkancan20, Ocak 12, 2011, 07:07:06 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozkancan20

arkadaslar slmlar...30.12.2010 da alman a geldim.12 13 gundur stuttgart böblingen deyim.bir suru kagit kurek isleri var ugrasip duruyoruz.
ehliyet,dil kursu,is gibi konularda bilgisi olan arkadaslar varsa ve bu cevreden olanlar varsa....

kaleli

Alıntı yapılan: ozkancan20 - Ocak 12, 2011, 07:07:06 ÖS
arkadaslar slmlar...30.12.2010 da alman a geldim.12 13 gundur stuttgart böblingen deyim.bir suru kagit kurek isleri var ugrasip duruyoruz.
ehliyet,dil kursu,is gibi konularda bilgisi olan arkadaslar varsa ve bu cevreden olanlar varsa....
kardes ayni gun gelmisiz almanya ya ;)

ozkancan20

ne gusel sen nere geldin naptin isleri halledebildinmi yoksa ayni ucaktami geldik

kaleli

Alıntı yapılan: ozkancan20 - Ocak 13, 2011, 08:12:47 ÖS
ne gusel sen nere geldin naptin isleri halledebildinmi yoksa ayni ucaktami geldik
kim bilir belkide ayni ucaktaydik:) ben munih e geldim .su anda da nurnberg deyim.bu hafta vizemi uzatiyorlar subatta da kurs basliycak.calisabilirsiniz diyorlar ama dil problemini halletmeden baslamak istemiyorum.bakalim hayirlisi.sen ne yaptin ???

ozkancan20

ayni birader ayni seyler bana da dendi stuttgart tayim bende ayni seylerle ugrasiorum

aftsum

arkadaslar bır ıste bana bulun bende stutgart esslıngene gelcem

kaleli

Alıntı yapılan: aftsum - Ocak 14, 2011, 12:56:32 ÖÖ
arkadaslar bır ıste bana bulun bende stutgart esslıngene gelcem
sen gel bakalim once is en kolayi belkide::::)))))))))))

berlin22

arkadaslar eger devletten yardim almiyosa esniz 400 euroya kadar bi iste vergi ödemeden calisabiliyosunuz ben hem kursa gitmistim hemde hafta sonlari calisip cep harcligini cikarmistim :))

kaan59

benim herşey hazır sadece vize yok :))))

ozkancan20

is arioz ama durumlar sikintili