A1 aile birleşimi Sınavında Çıkan Sorular ve Cevaplarda Kolaylık

Başlatan alicelik1984, Kasım 06, 2008, 12:16:15 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yasar_4040

selam arkadaşlar ben sınavı kazandım benim gibi kimse magdur olmasın size sınavda çıkan aynı mektup örneklerini verecegim  sınavda banada aynısı cıktı zaten sınav 23 mektubun içinde geciyor umarım sınava girecek arkadaşlara yardımcı olabilirimç

ıhre freundin lara hat geburstag und sie hat einladen

danken für die einladung
entshuldigung. sie kommen spater
dass. sie kommen gern

cevap
meine freundin lara hat geburstag und lara hat einladen
ıch danke für die einladung
ıch entshuldige. ıch komme spater

yasar_4040

sie möchte im sprapchkurs toyy deutsch lernen.
--wann möchte sie in kurs gehen.
--fragen preis
-- anmeldung
cevap
ıch möchte im sprachkurs toyy deutsch lernen
ıch möchte heute in kurs gehen
was kostet sprachkurs  preis
ıch möchte am wochenende anmelden

yasar_4040

sie wollen in berlin Reise machen
-- von wann bis wann
-- Familiezahl
-- Fragen=preis

cevap
ıch will in berlin reise machen
ıch will von 8 mai bis 10 mai reise machen
familiezahl sind 5
was kostet reise preis

yasar_4040

sie haben eine neue wohnung.sie wollen viele leute einladen

stellen sie sich vor
einladung warum
tag uhr zeit
ıch habe eine neue wohnung. ıch will viele leute einladen
ıch bin mustafa dogan. ıch bin zwanzing jahre alt
ıch  habe für eine neue wohnung
ıch will am sonntag 16:00 uhr einladen
arkadaşlar bana sınavda bu mektup cıkmıstı

yasar_4040

ıhre freundin lisa bietet ein buch
lisa treffen  wann
buch gelesen
entschuldigung
cevap
mein freundin lisa bietet ein buch
ıch will mit lisa heute im cafe treffen
ıch habe buch gelesen
ıch entschuldige

Burcu&Can

arkadaslar ben bi ay sonra a1 için kursa baslıcam bnm gdecegim dil kursuna goethe yetki vermiş yani sınav için ankaraya gtmek zorunda kalmıcam adana da sınava girip ankara konsoloslugna gdip basvurumu yapacam aa pek bilğiye sahip deilim tüm kagıtlarımı hazırladktan snra ne yapmam gerekiyo bu knu hakkkında bilği verirseniz cok sevirinirim ve konsoloslkta ne tür sorularla karsılasırım,ve söyle bi knu daha var 
ben 1 eylül 1993 dogumluyum 18 i mi doldurmadm 18 doldurmakmı gerekiyo yoksa 18 olmak yeterlimi bu knuda bilğisi olanlar  bnmle paylasrsa cok sevinirim smdiden tesekkürler...

YaseminSerkan

Alıntı yapılan: burcu can - Ocak 23, 2011, 03:46:22 ÖS
arkadaslar ben bi ay sonra a1 için kursa baslıcam bnm gdecegim dil kursuna goethe yetki vermiş yani sınav için ankaraya gtmek zorunda kalmıcam adana da sınava girip ankara konsoloslugna gdip basvurumu yapacam aa pek bilğiye sahip deilim tüm kagıtlarımı hazırladktan snra ne yapmam gerekiyo bu knu hakkkında bilği verirseniz cok sevirinirim ve konsoloslkta ne tür sorularla karsılasırım,ve söyle bi knu daha var 
ben 1 eylül 1993 dogumluyum 18 i mi doldurmadm 18 doldurmakmı gerekiyo yoksa 18 olmak yeterlimi bu knuda bilğisi olanlar  bnmle paylasrsa cok sevinirim smdiden tesekkürler...

YaseminSerkan

Alıntı yapılan: YaseminSerkan - Ocak 24, 2011, 04:43:21 ÖS

öncelikle 18 yaşını doldurmalısın sınava girebilmek için..
konsolosluk da çıkacak olan soruları şimdiden düşünme önce sınava hazırlan ondan sonra konsolosluk da çıkacak soruları düşünürsün kardaşim.. Allah yardımcın olsun..

haktan

almancaxo1

ARKADASLAR DIYELIM A1 SINAVINI GECTINIZ DIYELIM KI VIZENIZDE GELDI AMA IS BUNUNLADA BITMIYOR ALMANYADA B1 SINAVINA GIRMENIZ VE BASARMANIZ SART
Biz Berlinde Acmis Oldugumuz kurslarimizla berline gelen arkadaslara bir sinav garantiside biz veriyoruz... Berline gelen arkadaslar;Bizi aramayi unutmayin
hertürlü danismanliginizi yapmaktayiz.Arkadaslar bir diger konu ise biz tecrübeli Almanyada üniversite bitirip yillarini Almanca ögretmeye adamis ögretmenler
olarak üzülerek söylüyoruz ki yalnizca berline gelecek olan arkadaslara yardimci olabiliriz.Bol sans...

Deutsch oder Türkisch Kurs - Almanca yada Türkce kursu

ALMANYA TARAFINDA ONAYLI,LISTELERDE OLAN OTUR VE YASA KURSLARIYLA BIRLIKTE CALISIYORUZ.

TR:Almancayi en iyi seviyede ögrenmek isterseniz bize mutlaka ulasmanizi tavsiye ediyoruz.Almanya da ve Türkiyede cift üniversite bitirmis ögretmenlerimiz.Entegre kursunuda verme yetkileri bulunmaktadir.B1 sinavini yapmak zorunda olanlar biran önce bize ulasirsaniz hem zamandan hemde maddiyattan fazla kaybiniz olmayacaktir...B1 sinavini almanizi granti ediyoruz.
Kurs ücretimiz:100€ özel
Entegre:0€ (Yani entegre zorunlulugu olanlardan para alinmayacaktir)
Bu firsati kacirmayin...
Not: Iddaliyiz! Denemek icin aksam 17:00 kusalarimiza katilabilirsiniz.

DE:Wenn Sie türkisch auf einem gutem Niveau lernen möchten, dann wenden Sie sich an uns. Unsere Lehrer haben in beiden Ländern Ihre Ausbildung an den Universitäten abgeschlossen. Sie werden in kurzer Zeit türkisch sprechen können. Der Kurs Stoff gestaltet sich ganz nach Ihren wünschen.Verlieren Sie keine Zeit und nehmen an dem Perfekten Kurs Teil für wenig Geld.
Lassen Sie sich diese chance nicht entgehen!
Std.Preis:10€.
LG

c3t1n

Dortmundata bi sube acsaniz ya :) site gercekten cok faydali esimin isine yaradi...

almancaxo1

ARKADASLAR DIYELIM A1 SINAVINI GECTINIZ DIYELIM KI VIZENIZDE GELDI AMA IS BUNUNLADA BITMIYOR ALMANYADA B1 SINAVINA GIRMENIZ VE BASARMANIZ SART
Biz Berlinde Acmis Oldugumuz kurslarimizla berline gelen arkadaslara bir sinav garantiside biz veriyoruz... Berline gelen arkadaslar;Bizi aramayi unutmayin
hertürlü danismanliginizi yapmaktayiz.Arkadaslar bir diger konu ise biz tecrübeli Almanyada üniversite bitirip yillarini Almanca ögretmeye adamis ögretmenler
olarak üzülerek söylüyoruz ki yalnizca berline gelecek olan arkadaslara yardimci olabiliriz.Bol sans...

ALMANYA TARAFINDA ONAYLI,LISTELERDE OLAN OTUR VE YASA KURSLARIYLA BIRLIKTE CALISIYORUZ.

TR:Almancayi en iyi seviyede ögrenmek isterseniz bize mutlaka ulasmanizi tavsiye ediyoruz.Almanya da ve Türkiyede cift üniversite bitirmis ögretmenlerimiz.Entegre kursunuda verme yetkileri bulunmaktadir.B1 sinavini yapmak zorunda olanlar biran önce bize ulasirsaniz hem zamandan hemde maddiyattan fazla kaybiniz olmayacaktir...B1 sinavini almanizi granti ediyoruz.
Bu firsati kacirmayin...

DE:Wenn Sie türkisch auf einem gutem Niveau lernen möchten, dann wenden Sie sich an uns. Unsere Lehrer haben in beiden Ländern Ihre Ausbildung an den Universitäten abgeschlossen. Sie werden in kurzer Zeit türkisch sprechen können. Der Kurs Stoff gestaltet sich ganz nach Ihren wünschen.Verlieren Sie keine Zeit und nehmen an dem Perfekten Kurs Teil für wenig Geld.
LG

Tel:0163-257-46-16 nolu telefondan ulasabilirsiniz.

almancaxo1

ARKADASLAR DIYELIM KI A1 SINAVINI GECTINIZ DIYELIM KI VIZENIZDE GELDI AMA IS BUNUNLADA BITMIYOR!ALMANYADA B1 SINAVINA GIRMENIZ VE BASARMANIZ SART!
Biz Berlinde Acmis Oldugumuz kurslarimizla Berline gelen arkadaslara bir sinav garantiside biz veriyoruz... Berline gelen arkadaslar;Bizi aramayi unutmayin
hertürlü danismanliginizi ücretsiz yapmaktayiz.Arkadaslar bir diger konu ise biz tecrübeli ve Almanya da üniversite bitirip yillarini Almanca ögretmeye adamis ögretmenler
olarak üzülerek söylüyoruz ki; yalnizca Berline gelecek olan arkadaslara yardimci olabiliyoruz.Tüm arkadaslara Bol sans...

Bu firsati kacirmayin...

LG

Tel:0163-257-46-16 nolu telefondan ulasabilirsiniz.

cennetim

Alıntı yapılan: alicelik1984 - Kasım 06, 2008, 12:16:15 ÖS
cofe:)A1 sınavında sözlü kısımda çıkan kartlar,soru sorma yöntemleri ve cevap yöntemleri aşağıdaki gibidir.

SÖZLÜ
Örnek olarak kartlarda çıkan kelimeler
Ball(Top)
Fahrrad(Bisiklet)
Aufgaben (ödev)
Buch (kitap)
Freunde (arkadaş)
Lehrer (öğretmen)
Computer (bilgisayar)
Auto (araba)
Garten (bahçe)
Bleistift (kurşun kalem)
Eltern (ebeveyn)
Drucker (yazıcı)
Fahrkarte (bilet)
Schlüssel (anahtar)
Koffer (bavul)
Tasche (çanta)
Jacke (ceket)
Schuhe (ayakkabı)
Haus (ev)
Kollegen (iş arkadaşı)
Chef (şef)

Bunların tamamına soru sorarken ''Haben Sie .....?''
sorulabilir.Haben Size Ball? gibi.

Gemüse (sebze)
Fisch (balık)
Banane (muz)
Obst (meyve)
Fleisch (et)
Apfel (elma)
Brot (ekmek)

Bu tarz soru kartları çıkarsa örnek ''Essen Sie Gemüse?'' cevap: Ja, ich esse

Wochenende (haftasonu)
Abend (akşam)
Sonntag (pazar)
Pause (mola)
Mittagpause (öğle molası)
Feierabend (mesai bitimi)

Bu tarz kelimelere soru olarak örnek: ''Was machen Size Wochenende?
cevap: Ich lese Buch

Spass (şaka)
Ausflug (gezi)
Urlaub (tatil)
Sport (spor)

Bu kelimelerde örnek soru: Machen Sie Spass?
cevap: ja, ich mache

Diğer örnekler:

Was ist ihre Lieblingsport?
cevap: Tennis spilen

Was essen Sie beim Frühstück?
cevap: Ich esse Kase

Was essen Sie gern?
cevap: Ich esse Fisch

Was ist ihre Sprachen?
cevap: Türkisch und Deutch

Was essen Sie beim Abendessen?
cevap: Ich esse Fisch

Wo ist ihre Firma?
cevap: in Ümraniye

Was ist ihre Beruf?
cevap: İch bin Hausfrau (erkekler arbeitsloss diyebilir)

Wie ist ihre Arbeitzeit?
cevap: Von 9(neun) bis 18 (achtzehn) Uhr.

Wohin fahren Sie im Ferien?
cavap: nach Antalya

Trinken Sie Bier?
cevap: ja

RİCALI KARTLAR (RESİMLİ)

1-Rechnung (fatura,hesap)
2-Schlüssel (anahtar)
3-Schuhe (ayakkabı)
4-Mineralwasser (soda)
5-1 Euro
6- Bleistift(kurşun kalem)
7-Heft (defter)
8-Apfel (elma)
9-Brot (ekmek)
10-Koffer (bavul)
11-Jacke (ceket)
12-Fahrkarte (bilet)
13-Tasche

Soru:Bitte können Sie mir Rechnung geben?
cevap:ja, bitte

Resimli kartta bir barda ve su resmi çıkarsa:
Soru: Bitte könen Sie mir ein Glass Wasser geben?
cevap: ja, bitte

Bir fincan ve çay resmi çıkarsa:
Soru:Bitte können Sie mir ein Tasse Tee geben?
cevap: ja, bitte

Açık kapı resmi:
soru: Bitte können Sie Tür zu machen?
cevap: ja,natürlich

YASAKLI KARTLAR

Yüzmek yasak resmi
Soru: Bitte schwimmen Sie nicht.

Yemek içmek yasak resmi
soru: Bitte essen und trinken Sie nicht

Sigara içmek yasak resmi
soru: Bitte rauchen Sie nicht

Cep tel ile konuşmak yasak resmi
soru: Bitte sprechen Sie nicht.

Umarım sözlü kısımda yardımcı olmuşumdur. halayy:)

bu sinavla ilgili bi sorum var benim esim trde benim duyduguma göre cocuk olursa cocuk üzerinden istek yapanlarin trdeki esleri kursa gitmek zorunda degilmis yani trde sinava girmek zorunda degilmis ve bugün bi bilgi daha aldim okuyanlarda sinava girmek zorunda degilmis benim esimde trde üniversite ögrencisi peki simdi benim esim sinava girmek zorundami degilmi yardimci olursaniz sevinirim

hsynbsbyndr

A2-B1 bu sinavlarin kurs ücretlerini ordaki devlet karsiliyo taki bu sinavlari gecenekadar para vermiyon!! sinavlari gecersen eger ondan sonra yine devam etmek istesen(daha iyi konusmak istiyorum dersen)kendin ödemelisin devlet ödemiyor sen sinavi gectin diyecek..yada bilerek sinavdan kalacaksin :))) sistem böyle

cennetim

ask kızı:)

Alıntı yapılan: YaseminSerkan - Ocak 24, 2011, 04:46:15 ÖS
öncelikle 18 yaşını doldurmalısın sınava girebilmek için..
konsolosluk da çıkacak olan soruları şimdiden düşünme önce sınava hazırlan ondan sonra konsolosluk da çıkacak soruları düşünürsün kardaşim.. Allah yardımcın olsun..
sinava girerken 18 olmasina gerek yokta vizeye basvururken kesin var dicekseinizki nerden biliyorsunda konusuyordun ben cok gectim yas yuzunden o yuzden herseyi 18 ken yapmak en iyisi