yabancılar dairesinde!!!!!!!!!!!!

Başlatan hasretim..., Ocak 27, 2011, 02:36:23 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hasretim...

??? arkadaslar eşimin bugün randevusu vardı yabancılar dairesınde  eşim evrakları teslim etmiş  hersey süper bi sorun cıkmaz demiş  ztn siz beklemişsinz baaya demiş.1 veye 3 hafta icinde haber gelir demiş.... sizce hemen gelirmi vize?????

kaan59

kendinde yazmışsın 1 veya 3 hafta içinde diye daha niye heyecan yapıyorsun eşin randevuya gittiyse vizende seve seve gelicektir rahat ol hayırlısı olsun şimdiden haydi  halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) :)))))))

hasretim...

t.ederimmm kaan ama cok heycanlıyımmm yaa insAllahhh 3 hafta olmadan gelirrr sabrım kalmadııı artık iyice dert ettım kendımeee  :( iyi dileklerın icin t.ederimmmmm tekrar... senin vize neoldu

c3t1n

esine nezamanda mektup ulasdi yada kagitlarin nezaman yabancilar dairesine gitmis??

kaan59

wAllah inan bilmiyorum hala kontrol edicekler bılgılerım gitmedi almanyaya :Ss

Baybars

Alıntı yapılan: hasretim... - Ocak 27, 2011, 02:36:23 ÖS
??? arkadaslar eşimin bugün randevusu vardı yabancılar dairesınde  eşim evrakları teslim etmiş  hersey süper bi sorun cıkmaz demiş  ztn siz beklemişsinz baaya demiş.1 veye 3 hafta icinde haber gelir demiş.... sizce hemen gelirmi vize?????

..1 hafta sonra vizeni alirsin.. bilet bakmaya basla :)

hasretim...

21 aralık vize basvurusu
12 acakda almanyaya bilgiler ulasmıs 20 ocakda eşime mektup geldi 27 acak yani bugün görüşmesi oldu yukarda anlattım zatennn...

hasretim...

baybars düşüncelerın  icimi rahatlattı.cok tesekkur ederim.insAllah dedigin gibiii olurrrrr zaten hemen haber verırımmm... bana sanki biraz daha gec gelecekmiş gibi geliyooo :(

kaleli

arkadasim hayirli olsun simdiden.yabancilar olumlu konusmuslarsa ve onaylayip yollarlarsa inan bir haftalik is.

serdarca_55

Katiliyorum. 10 günü gecmez normalde.

hasretim...

arkadaslarrr insAllah dediiğiniz gibi olurrrrrrrrrr biran önce cıkarrr cok t.ederimmmmmmmm hepinizeeee