Almanya Aile Birleşimi Tecrübeleri

Başlatan mrv_mrt, Nisan 03, 2007, 11:53:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mesut2726

Kazanan herkesi tebrik ediyorum :) artık darısı bize diyelim :) bende şu an öğrenme aşamasına devam ediyorum Aralıktada sınava girmeyi düşünüyorum :) korkmamıza gerek yok hepimizde başarıcağız inşAllah çünkü ucu hassas yerlere dokunuyor yani sevdiklerimize
MORALLİ OLUN ARKADAşLAR BAşARACAĞIZ SADECE BİRAZ İNANMAK VE GAYRET :)

KARAHANX

MERHABA BEN KARAHAN ÇOK ARAşTIRDIM AMA  YETKİLİ KİMSEDEN  NET BİR CEVAP ALAMADIM. BENİM EşİM ALMANYADA VE  TÜRK VATANDAşI İKİ SENEDİR EVLİYİM.VE İLK VİZE  BAşVURUM RED  GELDİ  şİMDİ  O PROBLEMİ HALLETTİK MAAAşTA SIKINTI VARDI..AMA İKİNCİ BAşVURUMDA BANA ALMANCA BİLGİM OLUP OLMADIĞINI SORDULAR BENDE BİLMİYORUM DEDİM BENİ GERİ GÖNDERDİLER.şİMDİ KURSA GİDİYORUM AMA  BANA ORDA NE  SORACAKLARINI BİLMİYORUM BİRAZ BİLGİ VERİRMİSİNİZ.KALDIRIPTA BANA ALMANYANIN ENLEM  VE  BOYLAMLARINI SORARSA  O ZAMAN NE  YAPARIM şAşIRDIM KALDIM VALLA LÜTFEN VARSA BİLGİNİZ NELER SORABİLİRLER ONLARI ÖĞRENMEYE ÇALIşAYIM TEKRAR TşK EDERİM

KARAHANX

MERHABA BEN KARAHAN ÇOK ARAşTIRDIM AMA  YETKİLİ KİMSEDEN  NET BİR CEVAP ALAMADIM. BENİM EşİM ALMANYADA VE  TÜRK VATANDAşI İKİ SENEDİR EVLİYİM.VE İLK VİZE  BAşVURUM RED  GELDİ  şİMDİ  O PROBLEMİ HALLETTİK MAAAşTA SIKINTI VARDI..AMA İKİNCİ BAşVURUMDA BANA ALMANCA BİLGİM OLUP OLMADIĞINI SORDULAR BENDE BİLMİYORUM DEDİM BENİ GERİ GÖNDERDİLER.şİMDİ KURSA GİDİYORUM AMA  BANA ORDA NE  SORACAKLARINI BİLMİYORUM BİRAZ BİLGİ VERİRMİSİNİZ.KALDIRIPTA BANA ALMANYANIN ENLEM  VE  BOYLAMLARINI SORARSA  O ZAMAN NE  YAPARIM şAşIRDIM KALDIM VALLA LÜTFEN VARSA BİLGİNİZ NELER SORABİLİRLER ONLARI ÖĞRENMEYE ÇALIşAYIM TEKRAR TşK EDERİM

erbek66

slm karahan kardeş senin gibi bizde aynı sorunları yasıyoruz soruna bu sitede bol bol cevap var forum sitesini iyice incelersen hertürlü cevabı bulabilirsin Allaha emanet ol kardesim mevlam yardımcın olsun

KARAHANX

bestoff

merhaba arkadaslar yarın sınava gıreceklere bol sans dılıyorum ısAllah basarıyla gecerler ben sınavı verıp salı gunu konsolosluga sertıfıkamı teslım ettım cuma gunude vızem geldı sımdı bır ıkı gun ıcınde esımın yanında olacagım ısAllah herkese nasıp olur bu durum sakın pes etmeyın sınavı kazanmak cok zor deıl sadece ısteyın sorusu olan her arkadasa memnunıyetlıkle yardımcı olurum selamlar ve tekrar sınava gırecekler basarılar dılıyorum

ünlüfrau

AMİN DIYORUM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN BENDE KASIMIN 19 GITMEYI DUSUNUYORUM SINAVA ACIKCASI KORKUYORUM ARKADASLAR ARALIKTA GITSEM DIYORUM
COK CALISIYORUM AMA KENDIME SUAN GUVENCIM YOK BANA CESARET VERIN SIZE IHTIYACIM VAR ARKADASLAR? EN COK HANGI SORU CUMLERINI KULLANIYORLAR ARKADASLAR BANA YAZARMISINIZ WİE WANN WO BU TIP SORULARDAN HANGILERI YOGUNLUKTA LUTFEN YA BEN COK STERS YAPTIM YA GECEMEZSEM COK UZULURUM GECE 3 E 4 KADAR DERS CALISIYORUM AMA ZEVKLE CALISIYORUM SADECE TELAFUS SORUMUM KARISTIRMA KORKUM VAR BEN BU KORKUYU NASIL USTUMDEN ATICAM YAAAA OFFFF 3 AYDIR CALISIYORUM.AMA HALA EKSIKLERIM COK SANIYORUM.SIZDE BEN GIDMELIMIYIM KASIM 19 DA  NE DERSINIZ ARKADASLAR.

secomx

evde nasil hazirland peki?bence kedine gven herseydn önce kendini hazir hissetmyirsn biraz daha bekle hemen girme

ünlüfrau

EVDE INTERNET KAYNAKLARIYLA AYRICA KITAPLARDAN YARALANARAK CALISTIM AMA KAFAM KARMA KARISIK SUAN.VE STRESTEN KURTULUYUM BI KENDIMI BI DENIYIM ISTIYORUM AMA TABI SERTİFİKAYIDA ALMAKKTA ISTIYORUM HERKEZ GIBI.BELKI BASAARIRIM DIYE DUSUNUYORUM TAM ISTEDIGIM GIBI HAZIR DEGILIM AMA ELIMDENDE BU GELIYOR.KURS YOKTU BUGUNE KADAR YENI ACILDI BITMESINI BEKLESEMMI ADAMIN OGRETTIKLERINI DE HEP BILIYORUM CALISMISTIM.BIR AN ONCE BU STRESTEN KURTULUM DIYE BAKIYORUM ANLICAN SECOMX

ünlüfrau

YA BU KURSTA 3 AYDA BITIYOR BEN BU STRESLE NASIL CALISICAM SIMDIDEN YORULDUM INANKI OFFF HEMDE NE OFF

specific

bak arkadaşım bende evde çalışıyom
üstelik sadece bi aydır
ve kasımdaki sınava kayıt yapcam
umarım kazanacağım da...
ben en çok dinledim ve yazdım hiç ööle kelime ezberlemekle falan uğraşmadım kaynak çok olmalı dinlemek çok önemli ben baya ilerlediğime inanıyorum herşeyden önce kendine güven ben sürekli alıştırma çözüyom hem burdan hemde online internetten ne bulursam işte
sen de bol bol alıştırma yap

specific

ve hiç güvenini inancını yitirme ok?
Allah yardımcın olsun

ünlüfrau

BENDE YAPIYORUM BULDUMU AMA COGU ZAMAN BILDIGIMI DE YANLIS YAPIYORUM OZAMAN BUTUN HEVESIM GIDIYOR..BEN HER NE OLURSA OLSUN BI SANSIMI DENIYIM KASIM 19 GIDIYIM BUNUN SONUNDA OLUM YOK EN COK KAYBETCEM PARA OLUR HERHALDE.DOGRU DUSUNMUYORMUYUM SENCE

specific

bak nerdensin sen bilmiyorum arkadaşım ama eğer gidiş gelişin okadar kolaysa kaçırma sınavı derim
çünkü hiç bişe diilse bile deneyim olur senin için ama bide baktın şans yüzüne güldü aldın belgeni dimi ama ;D
hayatta hiçbişe belli olmaz bak ben çok çalışmaktan hata yapmaya başladım inan demin soru çözerken adın ne sorusunu yanlış cevapladım ;D onun için arada olur yanlış cevap ama dert etme ve heyecan yapma sakın ok

specific

ya bide konu dışı ama lütfen küçük harfle yazarmısın

ünlüfrau

specific sen simdı bı ay calıstına emınmısın pratıklerını gordum cok harıka 1 ay gıbı olmaz dıye dusunuyorum bukadar senın calısman. bana moral vermek ıcınmı 1 dedın yoksa...ama sen kesın kazanırsın

specific

bak ben eylül sonunda başladım ekim 22ye kadar çalıştım eşim burdaydı ara verdim 4 gündür tekrar başladım ama bak yine diyorum dinlemek çok önemli inan bana ben kelime öğrenmeyi bile o sayede başardım sürekli alıştırma yap mikail hoca 4 gündür alıştırma koyuyo siteye ben hep onlarla meşgulüm inan sende gir yap alıştırmaları online test çöz ne bilim bu arada elimden geldiğince her konuda yardım ederim
bakarsın 19unda sınavda yanyana düşeriz:)