Almanya Aile Birleşimi Tecrübeleri

Başlatan mrv_mrt, Nisan 03, 2007, 11:53:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ünlüfrau

ankara cok uzak degıl cok bı 6 saat kadar herhalde bana. ben dedıgın gıbı bı sansımı denemek ıstıyorum ja tutarsa hesabı..ama cok ta sitres yapıyorum.calısıcam pratık yapıcam. ama onemsemeden gırmek en dogrusu herhalde..

specific

sakın önemsemeden girme sadece kendini perişan etme:)
önemli olan kendine güven ve başaracağına inan ama olmazsa da karalar bağlama :=)
bu arada ben deutsche wellenin derslerini dinliyorum çok faydalı sende onları indir mp3e ve tak kulağına sürekli dinle

ünlüfrau

yardım edersın ozaman bana arkadsım. beni sıfremden tanırsın hehe bak benı cok zorlama soru sorarken bak basıt sor teknıker bey.hanımmı bılemıyorum sagol bıraz cesarete ıhtıyacım var okadar.esimın yanında olmak ıstıyorum.herkez gıbı. hayırlısı artık bı denerım kasımda olmazsa kurs bıttıkten sonra tekrar gırerım...

specific

her konuda elimden geleni yaparım sende iyi çalış :)
umarım yanyana düşeriz ne komik olur ama hahaha
şimdilik iyi geceler istediğin zaman burda da yardımlaşırız ok

ünlüfrau

deustsche welle nın radyo warum nicht.yayınların hepsını ındırdım nerdeyse dınlıyorum..neden olmasın dıycem bende cesaret verdıgın ıcın tsk arkadsım

specific

kein problem
wann brauchst du hilfe, ich bin hier:)
walla doğrumu yazdım bilmiyom ama burdayım yani:)

ünlüfrau

tamam sen buldugun zaman yenı kaynaklar bana haber verırsen sevınırım tekrar tsk ederım kolay gelsın

specific

ok ama sende hangi kaynaklar var bilmiyom ki bende çok var linkler sen kendininkileri sööle ben ona göre vereyim bu arada ing biliyosan ing almanca da kaynak var bende oda çok iyi

bestoff

ünlüfrau kardesım bu kadar stress yapma anlıyorum ama sen calıs taktırını görursün bak  specific  arkadasımız ne kadar umutlu yapamıyom deme sabırlı ol daha onunde bır suru zaman var basarırsın basaracaksınız emınım ok

ayseyildiz

selam arkadaşlar.Bende burdaki diğre arkadaşlar gibi çok fazla stres yaptım bu sınav işini.Valla şimdi öğrencilere hak veriyorum belkide belli bir yaştan sonra böyle oluyordur bilemiyorum.benim sizlerden ricam eğer aranızda bu sınava giren varsa sınav hakkında bilgilendirebilirmi beni acaba?Yani mesela sınav test şeklindemi oluyor?Sorular zormu?şimdiden teşekkür ederim..ve ayrıca ben eğer varsa bir halk eğitim merkazine gitmeyi düşünüyorum bu sınav için yeterli olurmu acaba?

specific

arkadaşım sitede sınavla ilgili çok fazla açıklama ve de örnek mevcut siteyi bi incele daha başka sorun olursa yardımcı oluruz

koksaltunc

Slm arkadaslar,ben bugun Ankaradaki sınava girdim ve muthiş mide bulantısıyla cıktım kendimi okadar sitrese sokmusumki sözlude ter bosaldı,Ama inanın hiç sitrese girmeye gerek yokmuş,ilk önce şunu diyim,ögretmenler cok yardımcı oluyorlar bu kesin hepsi geçmemizi ister havasındalar ve ne soruyorsan karşılıgını veriyorlar,sınavda herseyi güzelce acıklıyorlar anlamadıgınız yer olunca sorun,ben mektup kısmında sordum ve karsılıgını aldım sagolsun:)ben encok sözluden korkuyordum ama en iyi gecen kısım sözlu oldu sanırım sözlu ful gelecek,en zor kısmı dinleme kısmı onu anladınızmı gerisi kolay ha şimdi soran olacaktır belki sorular neydi diye bende bundan önce merak ediyordum ve kimse yazmıyor diyede içten içe kızıyordum ama girince anladımki sınavdaki sorular insanın aklında kalmıyor,onun için bire bir su cıktı diyemem ama verilen örnek sınavla birebir aynısı diyebilirim tabi kelimeler ve rakamlar farklı format aynı hiç deyişmiyor.Sınav sonucunu cuma günü belli olacagını söylediler eger kazanmıssak postayla gönderiyorlar pazartesi elinize gecer dediler. insAllah gecmisimdirde bu sitres biter...herkese basarılar diliyorum tamamen sınav formatına çalısın olur.

specific

arkadaşım inşAllah sınavı verirsin dualarımız birbirimiz için
ben hemen bi soru sorayım:)
sen nasıl çalıştın nerde çalıştın yardım aldın mı vede kursa falan gittin mi
bide ne kadar süredir öğreniyodun
cevaplar için saol şimdiden
ich muss viel lernen  :embarassed:

efekentli_09

İzmir,Ankara yada İstanbul'daki sınavlar farklı tarihlerde mi oluyor.Yani hepsi birbirinden bağımsızlar mı?Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaş var mı acaba

specific

hepsi farklı tarihlerde zaten goethenin sayfalarında sınav tarihlerinin hepsi var ordan bakabilirsin arkadaşım
https://www.goethe.de/ins/tr/ank/deindex.htm
https://www.goethe.de/ins/tr/ank/deindex.htm
https://www.goethe.de/ins/tr/izm/lrn/trindex.htm

koksaltunc

specific duaların için önce tsk ederim.Arkadasım sorunu yanıtlayayım,ben Ankara goethe de hızlandırılmış 10 günluk kursa gittim ve temel bilgileri orada aldım daha sonra yaklasık 1 ayda kendim kitaplarımla ve internette çalıstım ama gece gündüz yogun bir çalışma süreci yaşadım ha daha önceki sınavlara girebilirdim ama kendimi hazır hissetmedim iyice hazırlandıktan sonra girdim ve sanırım bu emegin meyvesini alacagım.
Sınavı kazanırım veya kazanamam ama şunu elde ettim sınav sitresini attımkazanamasamda bundan sonraki sınava daha bir tecrube sahibi olarak girecegim bu inanın cok önemli,hepimiz için kabus oldu bu sınav maratonu hepimiz kastık aslında öyle degilmiş kasmayın derim rahat olun sonunda olacaktır.1 cide olmadı 2 cide mutlaka basaracagız böyle duşunun ve çalışmalrarınızı ona göre yapın ama şunu söylemiyorum rahevete kapılıpta salıvermeyin kesinlikle hergün ve düzenli olarak çalısın evde imkanınız varsa alman tv leri seyredin dinleme alışkanlıgınız güçlenecektir,şuda var almancanın tümünü ögrenmemiz istenmiyor kafanızı ileri konulara yorupta şişirmeyin bize lazım olacak şeylere yogunlaşın sınav örneginin aynısı cıkıyor ona göre çalısın.yarın nerelrden cıkıyor onları ayrıntılı yazacam sizlere elimden geldigi kadar ona göre calısırsınız su anda yazamıyorum bugünluk bana yetti. Viele Gruße

specific

Alıntı yapılan: koksaltunc - Kasım 05, 2007, 10:53:05 ÖS
specific duaların için önce tsk ederim.Arkadasım sorunu yanıtlayayım,ben Ankara goethe de hızlandırılmış 10 günluk kursa gittim ve temel bilgileri orada aldım daha sonra yaklasık 1 ayda kendim kitaplarımla ve internette çalıstım ama gece gündüz yogun bir çalışma süreci yaşadım ha daha önceki sınavlara girebilirdim ama kendimi hazır hissetmedim iyice hazırlandıktan sonra girdim ve sanırım bu emegin meyvesini alacagım.
Sınavı kazanırım veya kazanamam ama şunu elde ettim sınav sitresini attımkazanamasamda bundan sonraki sınava daha bir tecrube sahibi olarak girecegim bu inanın cok önemli,hepimiz için kabus oldu bu sınav maratonu hepimiz kastık aslında öyle degilmiş kasmayın derim rahat olun sonunda olacaktır.1 cide olmadı 2 cide mutlaka basaracagız böyle duşunun ve çalışmalrarınızı ona göre yapın ama şunu söylemiyorum rahevete kapılıpta salıvermeyin kesinlikle hergün ve düzenli olarak çalısın evde imkanınız varsa alman tv leri seyredin dinleme alışkanlıgınız güçlenecektir,şuda var almancanın tümünü ögrenmemiz istenmiyor kafanızı ileri konulara yorupta şişirmeyin bize lazım olacak şeylere yogunlaşın sınav örneginin aynısı cıkıyor ona göre çalısın.yarın nerelrden cıkıyor onları ayrıntılı yazacam sizlere elimden geldigi kadar ona göre calısırsınız su anda yazamıyorum bugünluk bana yetti. Viele Gruße
anlıyorum arkadaşım cevabın için çok sağol iyi bi dinlen bugün ama yarın bilgilerini paylaşırsan bizimle çok sevinirim
tekrar diyorum inşAllah kazanır da bu stresi tekrar yaşamazsın
görüşmek üzere