Almancax Sohbet Mekanı

Başlatan Mutim, Nisan 20, 2010, 11:40:18 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mutim

Nasilsiniz dostlar,nerelerdesiniz.

inci6787

Mutim

Serpil çiçek

selam arkadaşlar  sınava kaydımı kesin olarak yaptırmış
bulunmaktayım. zaman geçtikçe strese giriyorum ne olucak
nasıl olucak diye baya da yüklendim çalışmalara kafayı kalrdırmıyorum valla.

Mutim

Alıntı yapılan: Serpil çiçek - Şubat 10, 2011, 04:15:28 ÖS
selam arkadaşlar  sınava kaydımı kesin olarak yaptırmış
bulunmaktayım. zaman geçtikçe strese giriyorum ne olucak
nasıl olucak diye baya da yüklendim çalışmalara kafayı kalrdırmıyorum valla.

Senin yollarindan gecmis biri olarak seni cok iyi anliyorum ve calismalarina hic ara vermeden devam etmeni temeni ederim , cünkü herseyin karsiligini calisarak ve cabalayarak alirsin. Sevgilerimle..

hsynbsbyndr

Sınavı geçen arkadaşlar kaç ay sürdü almanca kurs ve hazırlıklarınız ? sınavda yaşadığınız bir aksilik oldumu ? şuraya çalışsaydım dediğiniz bi an? yorumlar için tşkler..

Serpil çiçek

sağol Mutim ara vermeden devam ediyorum
kısmetse başaracağım..

Mutim

Alıntı yapılan: hsynbsbyndr - Şubat 12, 2011, 07:01:02 ÖS
Sınavı geçen arkadaşlar kaç ay sürdü almanca kurs ve hazırlıklarınız ? sınavda yaşadığınız bir aksilik oldumu ? şuraya çalışsaydım dediğiniz bi an? yorumlar için tşkler..

Ögrenim süresi senin ögrenimlede alakali bir durum olablir ortalama sinav icin hazirliklar genelde 3 ay ile sinirlidir ama bunun altina inenlerde var üstüne cikanlarda var sizin gayret ve cabanizda burada önemli bir durumdur.. Sinavla ilgili , konusma ve mektup bölümüne önem vermenizin sizin icin daha iyi olacagini belirtirim.

Mutim

Alıntı yapılan: Serpil çiçek - Şubat 12, 2011, 08:11:29 ÖS
sağol Mutim ara vermeden devam ediyorum
kısmetse başaracağım..

Inaniyorum basaracaksin kardesim..

Serpil çiçek

Alıntı yapılan: Mutim - Şubat 12, 2011, 11:40:06 ÖS
Inaniyorum basaracaksin kardesim..

motivasyon oluyor valla çok tsk ederim :)

3,14

As-salamu Alaikum! Wie geht es euch Brüder und Schwester?

CİHAN

sevgili arkadaşlar aile birleşim başvuruma 4 ay sonra yanıt olarak bu geldi,lütfen bunun özetini ve ne yapmamız gerektiğini söyleyebilirmisiniz,çok acil,ve konsolusluğa nasıl bi mektup yazacağımıda söylerseniz duacınız olurum,teşekür ederim.

betr.:ıhr antrag vom 11.11.2010 auf erteilung eines visums

sehr geehrter herr guelfidan

die erteilung des von ıhnen beantragten visums bedarf der zustimmung der für ıhren vorgesehenen aufenthaltsort zustandigen auslanderbehörde gemass SS 31

aufenthaltsverordnung.diese hat festgestellt,dass der von ıhnen als refenz angegebene familienangehörige nicht in der lage ist nachzuweisen,ıhren lebensunterhalt im sinne des SS 5abs 1nr. 1 aufenthaltsgesetz in verbindung mit SS 2 abs. 3 aufenthaltsgesetz dauerhaft sicherstellen zu können.soweit ein ermessen aus SS 5 abs.2 s.2 aufenth geröffnet war,wurde dieses zu ıhrem nachteil ausgelegt.der antrag muss daher abgelehnt werden.

das generalkonsulat stellt ıhnen anheim,einen erneuten visumantrag zu stellen,sobald und soweit ıhr familienangehöriger ıhren lebensunterhalt sicherstellen kann.

dieser text ist maschinell erstellt worden und ist auch ohne unterschrift gem SS 37 abs.4 VwVfG gültig.

3,14

Esselamü aleyküm Cihan kardeşim,

Başvurunuzu kabul etmiyoruz, çünkü geçiminizi sağlamak için yeterli değilsiniz. Geçiminizi yeterli derecede sağlayabileceğiniz zaman tekrar başvurabilirsiniz. Demişler...

Hangi yasalara dayanarak söylediklerini de bildirmişler.
Almanya'daki eşiniz avukatına danışsın, ne yapması gerektiğini söylesin.

Bu yazıya cevap vermenize gerek yok. Çünkü en başta bu koşulları yerine getirmelisin Cihan kardeş.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

sзssiiz öLüm

madchen

Mutim