Vizem Geldi (Çocuk Üzerinden)

Başlatan santoperat, Şubat 10, 2011, 04:19:02 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

santoperat

Sonunda vizem elime geçti =)  çok mutluyum... sanırım bende kısa zamanda vize alanlar arasına girdim...  toplamda 18 gün =) dance:) dance:) yuppi:) yuppi:)    darısı tüm vize bekleyen arkadaşlarımın başına....

kaleli

Alıntı yapılan: santoperat - Şubat 10, 2011, 04:19:02 ÖS
Sonunda vizem elime geçti =)  çok mutluyum... sanırım bende kısa zamanda vize alanlar arasına girdim...  toplamda 18 gün =) dance:) dance:) yuppi:) yuppi:)    darısı tüm vize bekleyen arkadaşlarımın başına....
kardes hayirli olsun.darisi diger bekleyenlerin basina

santoperat

Huzur-î Mâhşer

Diger actigin konuda, bu hafta bence gelir demistim :)
Geldi de cok sükür, Hade hayirli olsun..
Allah huzur ve mutluluklar versin...

edat

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım gülegüle git yuppi:)  alkis:)   benim 1 ay oldu hala eşime mektup gitmedi :-\

santoperat

Alıntı yapılan: edat - Şubat 10, 2011, 11:46:02 ÖS
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım gülegüle git yuppi:)  alkis:)   benim 1 ay oldu hala eşime mektup gitmedi :-\

teşekkür ederim edat... Bazen mektup göndermeyebiliyorlar o yüzden sende o konuda serin ol... umarım senin işlemlerinde biran önce ve sorunsuz bir şekilde biter.... Allah cümelmizi sevdiklerine ve ailesine kavuştursun.

ebsb

selamın aleyküm gözün aydın diyelim .bende çoçuk üzerinde aile birleşimi yapmayı düşünüyorum acaba başvuru formundaki 23.soruyu yani gemini nasıl sağlayacaksın sorusunu nasıl cevabladınız bilgi verirseniz çok mutlu olurum

santoperat

Alıntı yapılan: ebsb - Şubat 11, 2011, 10:36:52 ÖS
selamın aleyküm gözün aydın diyelim .bende çoçuk üzerinde aile birleşimi yapmayı düşünüyorum acaba başvuru formundaki 23.soruyu yani gemini nasıl sağlayacaksın sorusunu nasıl cevabladınız bilgi verirseniz çok mutlu olurum
çalışarak  yazarsan senin için daha iyi olacaktır

edat

Alıntı yapılan: santoperat - Şubat 11, 2011, 01:52:22 ÖÖ
teşekkür ederim edat... Bazen mektup göndermeyebiliyorlar o yüzden sende o konuda serin ol... umarım senin işlemlerinde biran önce ve sorunsuz bir şekilde biter.... Allah cümelmizi sevdiklerine ve ailesine kavuştursun.

amin arkadaşım inşAllah dediğin gibi olur...

ebsb

yanıt için teşekkür ederim form hakkında verebileceğiniz başka tüyolar varsa lütfen paylaşırmısınız

santoperat

Alıntı yapılan: ebsb - Şubat 12, 2011, 12:38:11 ÖÖ
yanıt için teşekkür ederim form hakkında verebileceğiniz başka tüyolar varsa lütfen paylaşırmısınız
senin vizende çocuk üzerinden aile birleşimi olduğu için kafanı takmanı gereken bişey yok arkadaşım... sadece tek tüyo; gerçek bilgileri ver doğruları söyle yeterli.... en kısa zamanda vizen elinde...   =)

ebsb

eyavllah kardeş içimi rahatlattın

ibrahimsa42

merhaba öncelikle hayırlı olsun bir şey soracam çocuk üzerinden  aile birleşimi için a1 sertifikası isteniliyormu?

ebsb

Alıntı yapılan: ibrahimsa42 - Mart 01, 2011, 01:22:00 ÖÖ
merhaba öncelikle hayırlı olsun bir şey soracam çocuk üzerinden  aile birleşimi için a1 sertifikası isteniliyormu?
çoçuk üzerinden birleşimlerde sertifika istenmiyor

kaan59

istanbul konsolosluğu onay versede yollasa artık vizemi 3 ay olucak nerdeyse almanya onayladı.... ALLAH sabır versin tüm bekleyenlere...