Almanya Aile Birleşimi Tecrübeleri

Başlatan mrv_mrt, Nisan 03, 2007, 11:53:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mesut2726

slm arkadaşlar bende ayın 19. daki sınava girmek istiyorum bana yardımcı olurmusunuz nasıl başvuracağım parayı nereye yatıracağım bilmiyorum ankara konsolosluğunun sitesinde sadece  533 lü bi hat var onumu arayacağız lütfen yardım :(

ünlüfrau

koskal bey ben cok strelıydım senı dınledıkten bıraz moralım duzeldı.tsk edrız bılgılerını beklıyoruz hayırlı geceler

specific

Alıntı yapılan: mesut2726 - Kasım 06, 2007, 12:06:37 ÖÖ
slm arkadaşlar bende ayın 19. daki sınava girmek istiyorum bana yardımcı olurmusunuz nasıl başvuracağım parayı nereye yatıracağım bilmiyorum ankara konsolosluğunun sitesinde sadece  533 lü bi hat var onumu arayacağız lütfen yardım :(
03124195283 goethenin ankara telefonu
11.19unda ankarada sınav var bende ona girmeyi düşünüyorum parayı nasıl yatıracağını onlar sana söölüyo telefonda
bu arada durumun nasıl kendine güveniyon mu:)
biraz pratik yapalım senle arkadaşım:)

koksaltunc

Arkadaşlar ankaradaki sınavlar dolmuş 26 sına gün veriyorlar sanırım oda dolmuşdur bu ay sınava girmek isteyen arkadaşlar bizzat gidin saat 14.00 dan sonra görüşmenizi yapın ve paranızı yatırın parayı akbank bakanlıklar subesine yatırıyorsun goethe nin binasının az ilerisinde yakın yani.Bilginize ben dün sordum bu bilgileri edindim..
Ankaradaki bu yogunluk neden Dogu,Güneydogu, iç anadolu ve karadeniz hep ankaraya geliyor onun içinde yogun.

ikra

ya ben A1 sınavımı geçtım sertıfıkamı alıp vızeıçın başvuru yapıcam vızem ne kadar zamanda çıkar acaba..ve bıde bunun bır suresı varmış. vızeyı alınca belırlı bır sure içinde almanyaya gıriş yapmak gerekıyormuş.yardımcı olursanız sevınırım

ünlüfrau

ikra sınava nasıl calıstın ne kadar zaman.kac puan aldın ve nasıl gectı sınavın bıraz bılgılendırırsen sevınırız hangı gun gırmıstın ve sınava sınav sana gore zormuydu.hocalar nasıl yardımcı oluyorlarmı ?

secomx

ikra kitabin isimi söylersen cok sevinirm

ikra

ikra sınava nasıl calıstın ne kadar zaman.kac puan aldın ve nasıl gectı sınavın bıraz bılgılendırırsen sevınırız hangı gun gırmıstın ve sınava sınav sana gore zormuydu.hocalar nasıl yardımcı oluyorlarmı ?
daha puanımı bılmıyorum..yarın öğrenıcem..ama geçtiğimi söyledıler..istanbul geothede gırdım sınava..hocalar çok ıyı zaten kendı hocalaımız tanıyoruz hepsını....samımı bır ortam vardı.psıkolojık olarak ıyıydık zaten....yardım edıyorlar dınleme  bolumunde ıkıkez dınledık bazı sorularda...31 ekım 1 kasım da gırdım ben sınava.kurs surem 7 hafta surdu.çok zor deil.

bestoff

selam ikra bende kazandim sinavi suan almanyadayim dun almanyaya giris yaptim bu arada sen evraklarini daha daha önceden teslim ettiysen yaklasik bir hafatada vizen cikar sertifikani teslim ettikten sonra ama daha önceden basvurmadiysan yakin bir surede yani simdi basvurun bir ay yada alti hafta icinde cikar viyeniy

erdem_52

slm arkadaslar hepınız bu sınavı gecıp vızenızımı aldınız cokzormu pekı sorular calısma sıstemını nasıl yaptınız benıde aydınlatırmısınız bu bılgıde benım evraklarımın hepsı konsoloslukta sadece bana dedılerkı su tarıhte gel sınava gır sınavı gecıp bıze belgeyı vereceksın baska bır ısın yok vızenı alıp gıdeceksın dıye bır kagıt geldı nısana kadar gırmem lazımmıs sınava bılgısı olan arkadaslarım yardımcı olurlarsa sevınırım vızeyı alanlara hayırlısı olsun derım

ikra

Alıntı yapılan: mrv_mrt - Nisan 17, 2007, 12:14:09 ÖÖ
çok teşekkürler ben yarına randevu aldım ve istedikleri herşeyi hazırladım bakalım bundan sonrası ne olucak iş ve ev konusunda bi problemimiz yok ama alman vatandaşı değil eşim bir tek o sorunumuz var ben yarınki görüşmeden sonra yaşadıklarımı buraya yazarım
benımde yarın randevum var...ne kadar zamanda cvızemız çıkar acaba?

bahar46

slm arkadaslar ben sınav tarihlerini nerden ögrenebilirim bana yardımcı olursanız sevınırım

smaili

www.goethe.de/ankara dan ögrenebilirsin.

reyhangul

selam vızeye basvururken ıstedıgımız bır tarıh belırtıyor muyuz yoksa konsoloslukta ıslemler bıtınce onlar mı vızeye gun verıyorlar.ve kac aylık oluyor vıze bılen varsa sevınırım..tesekkurler

erdem_52

slm arkadaslar bende vıze ıcın basvurdum 26.06.2007 de ama bana ne ret geldı na heber o gunden bu yana sadece gelen bır kagıt var nısan ayına kadar sınava gırmenız sart dıye gır belgeyı getır ve vızenı al dıye ama bu kanun bana vurmaması lazım dıye dusunuyorum ben bu sınavlar zormu kolaymı bunda da bır bılgım yok arakadslar bu konu hakkında bılgısı olan varsa yardımcı olsun lutfen bana bırde benım ıstegım babamın uzerıne yanı ordan babam kendı uzerıne yapmıstı ıstegı ve konsolosluga ılk gıttımde basvuruda benım ısımı esımın uzerıne yapmıslar bende avukata verdım ve beklıoyrum hala ne olcak bılmıyorum basından bu durum gıbı gecen varsa yazsın bılgı edınelım kolay gelsın hepımıze        SAYGILARRR

erdem_52

slm ıkra bu sınav nasıl cok zormu acaba suan almanyadamısınız sız sınava gırmeden neelr yapıyoz bız sınav kac tarıhlerı arası gerceklesıyo bılgı verırsen sevınırım ben kolay gelsın hepınıze arkadaslar

erdem_52

EVET IKRA BIZID BILGILENDIRIRSEN SEVINIRIZ BU SINAV HAKKINDA NASIL ZORMU SINAVLAR COK STRES YAPIYO INSAN BU SINAVLAR ZOR DIYENLER VAR NASIL GECTIGINI BIZEDE SÖYLERMISIN IYI GUNLER