Almanya vizeme red geldikten sonra yaşadıklarım

Başlatan kadriye_01, Eylül 15, 2010, 10:17:27 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dermanbey

Sabrınıza ve mücadelenize hayran kaldım.

Gerçekten başıma gelmiş gibi üzüldüm ben bu kadar zaman dayanabilirmiydim bilmiyorum hatta sanmıyorum anladığım kadarı ile bu bir inat olmuş yb. şubesi bütün caydırıcı olumsuzlukları size yüklemiş ki vazgeçsin diye vaz geçmeyeceğinizi anlayınca git 3 -5 ay daha bekle beni mahkemeye ver demiş tamamen piskoloji bozma politikası Rabbim yardımcınız olsun dualarım sizinle orda yaşamaya bizden çok hakkınız var ve yaşıycaksınız sakın vazgeçmeyin..

SELAMLAR......................... hiihi:)

kadriye_01

slm iyi dilekleriniz için tşkrler kesinlikle vazgeçmeyeceğim bugün eşim berlini aradı mahkemeyi ne oldu diye telefona çıkan bayanın söylediğine göre şubatın 2 sinde hakim dosyamızı inceleyecekmiş sonrada gün verilecekmiş mahkeme için bakalım sabırla bu tarihide bekleyeceğim ALLAH yar ve yardımcımız olsun

kadriye_01

slm kaan59 çok aramaman için benim konumu yukarı aldım ALLAH yar ve yardımcımız olsun

tahref

selam kadriye, bi sorum var benim de vizemi  red ettiler ! 2. başvuru yaparken konsolosluk yine tüm evrakları istiyorum benden yoksa ilk başvuruda aldıkları evraklarla oluyormu çünkü bana hiçbir evrak geri vermediler ki tüm orginalları da verdim konsolosa.

tahref

selam kadriye, bi sorum var benim de vizemi  red ettiler ! 2. başvuru yaparken konsolosluk yine tüm evrakları istiyorum benden yoksa ilk başvuruda aldıkları evraklarla oluyormu çünkü bana hiçbir evrak geri vermediler ki tüm orginalları da verdim konsolosa.

kadriye_01

slm tahref red almanıza üzüldüm inş en kısa zamanda vizenizi alabilirsiniz 2. başvuruda evrakların hepsini tekrar istiyorlar benden istediler ALLAH yar ve yardımcınız olsun

Mimra

selam kadriye kardes ben frankfurttan..yazdiklariinizi uzuntu ile okudum ordnungsamt da calisan bir arkadasim var alman kendisi bana hep derki buranin kararlari yuzde 30 kanuni yuzde 70 insiyatif galiba sizede nazi biri denk geldi Allah yardimciniz olsun

Huzur-î Mâhşer

Allah yardimcin olsun Kardesim,
Üzülmeyin muhakak hakkinizda en hayirlisi bu.
Görelim Mevlam neyler, neylerse muhakak güzel eyler.
Az daha sabir, herseyi hal etmeye devam gerisini Allah'a birak,
isler yoluna girer insAllah...

Sevgiler

kadriye_01

slm arkadaşlar iyi dilekleriniz için tşkrler herşeyin hayırlısı hayır ve şer ALLAH tandır diyerek mücadeleme devam ediyorum bir gelişmede olursa size yazacam ALLAH yar ve yardımcımız olsun

quarizma_ist

Alıntı yapılan: hakim - Eylül 23, 2010, 04:09:02 ÖS
öncelille selamlar kadriye hanim yazinizi okudum ama celiski var yazinizda nerde diye soracak olursaniz

Yazinizin ilkini 15 eylül saat 09:18 digerini ise cok önemli gelisme diye bir dakika sonra yazmissiniz.birinci sorum siz gercekten vizemi bekliyorsunuz yada konsoloslugun bu tür sitelerde görevlendirdigi personellerden birimisiniz anlamak mümkün
degil.

Neyse esiniz galiba anladigim kadariyla sizi buraya getirmemek icin ugrasiyor cünkü hic bir yabancilar dairesi 6 aydan
fazla gelir kagidi isteyemez.Tuttugunuz avukatin bunlari kesinlikle bilmesi gerekir.ve merak ettigim 3 yil ne icin mücadele
verdiniz.kim bu mücadeleyi verdi sizmi avukatinizmi? mahkeme varken neden bunca süre beklediniz en fazla mahkeme
9 ay sürer siz ve avukatiniz neden 3 yildir ve neyi bekliyorsunuz bunlar normal seyler degil

yha herkesın kendı meselesı olamaz mı ondan uzamıs olamaz mı niye ınsanları bılıp bılmeden yargılamak hosunuza gidiyor Ayıptır günahtır neymıs efendım esı ıstemıyormuyormus yanına gelmesını burda senın insanlık anlayısını cok ıyı anladım nerden bılıon bunları yanlarında mı kalıyorsun ona Ajan diosun ve dıyorsunkı PC OPERATÖRÜYÜM ve IP üzerinden takıp edıyorum senın yaptıgın ne pekı senın hakkın yok baskalarının IP adresını takıp etmek varsın ajan olsun kadrıye ne olcak yanı olsa amacı ne olur lütfen dıyorum bak yorum yazarken baskalarını rencide etmeyelım ve saygı gosterelım  okey:)  okey:)

3,14

Alıntı yapılan: kadriye_01 - Eylül 23, 2010, 07:33:06 ÖS
hakim

* Junior Mitglied
    * Bu Üyeye Teşekkür Et
    *
          o Profili Görüntüle
          o Kişisel İleti Gönder (Çevrimdışı)

Ynt: (Konu Yok)
« Alıcı: kadriye_01 : Ocak 08, 2010, 07:53:21 ÖS »

* Yanıtla
    * Alıntı
    * Sil
    *

bana biraz bahsedermisiniz arkadasinizin basina neler geldi
Yöneticiye Rapor Et

Çevrimdışı hakim

* Junior Mitglied
    * Bu Üyeye Teşekkür Et
    *
          o Profili Görüntüle

Ynt: (Konu Yok)
« Alıcı: kadriye_01 : Ocak 08, 2010, 07:40:30 ÖS »
« Bu iletiyi yanıtladınız veya başka bir üyeye ilettiniz. »

* Yanıtla
    * Alıntı
    * Sil
    *

hukuk24 te size birsey yollamistim dün okudunuzmu ordaki nickim yeter_artik
Yöneticiye Rapor Et

Çevrimdışı hakim

* Junior Mitglied
    * Bu Üyeye Teşekkür Et
    *
          o Profili Görüntüle

(Konu Yok)
« Alıcı: kadriye_01 : Ocak 08, 2010, 07:28:59 ÖS »
« Bu iletiyi yanıtladınız veya başka bir üyeye ilettiniz. »

* Yanıtla
    * Alıntı
    * Sil
    *

ordamisiniz kadriye ablam özel bir sorum olacakti
Yöneticiye Rapor Et

--> Daha önce özelden konuşmuşsun Kadriye hanımla işte... Ne ıspatlamaya çalışıyorsun?

kadriye_01

slmlar sayın hakım bey madem bu konuyu açmışsınız sizden şunu rica ediyorum sanırım buna hakkım var bana ltf nerde ne zaman VİZEM GELDİ yazmışım bu 4.5 yıl içerisinde ben vizemi 2012 eylülde aldım madem insanların kafasını karıştırdınız yazdıklarınızın arkasında olun ve nerde yazdığımı yazin zaten bence siz bunu yazdınız ve çıktınız kanımca yazsın dursunlar gündem değiştirdiniz ve daha gelmezsiniz bir zaman yorumlarıda ziyaretci yada başka nickle gelir okursunuz tekrar sizden rica ediyorum nerde ne zaman VİZEM GELDİ diye  yazmışım yazın ltf böyle asılsız ve gereksiz yalan dolan işlerle uğraştığınız için size sadece Allah yardımcınız olsun diyorum