a1 sinavina kim girmek zorunda

Başlatan cennetim, Şubat 21, 2011, 12:28:22 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cennetim

merhaba bende esimi trden almanyaya getirmek istiyorum duyduguma göre cocuk üzerinden istek yapilirsa sinava girmek diye bisey yokmus bizim cocugumuz yok ama esim trde üniversite ögrencisi okuyanlarda girmek zorunda degilmis diye duymusdum esim iki yillik okuyo simdi benim esim girmek zorundami degilmi? ??? ???
cevab verirseniz sevinirim

c3t1n

esin girmek zorunda cünkü buraya ögrenci olarak gelmiyor aile birlesimi icin geliyor

cennetim

iki sene önce ausländerbehördede bende okumusdum aile birlesimi icin sinava girmesi gerekmeyenler diye bisey yaziyodu ve ordada üniversite ögrencisi ve zihinsel/ bedensel engelliler  girmek zorunda degil yazmisdi simdi benim tamamen kafam karisdi

c3t1n

üniversite ögrencisi eger burda gitmek istiyorsa yani suan türkiyede üniversiteye gidiyorsa ve buraya aile birlesiminle gelecekse a1 sart zihinsel bedensellere ferek yok o dogru bunlarin hepsini konsoloslugun sayfasindada okuyabilirsin eve gelince direklinki yazarim

c3t1n

burda yaziyor kimler a1 yapmasina gerek yok diye
https://www.istanbul.diplo.de/contentblob/1685680/Daten/954597/Merkblatt_FzF_Nachweis_Deutschkenntnisse_Ehegattennachzug_DD.pdf

cennetim