A1 sinavdan sonra nolcak?

Başlatan cennetim, Şubat 25, 2011, 08:21:55 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cennetim

bugün duydum sinavdan sonra vize islemlerine baslarken konsoloslukda sözlü gibi bisey yapiyolarmis dogrumu?? ne gibi sorula soruyolar yani sertifika yetmiyomu vize islemleri icin sözlü yapilcagi dogrumu?

c3t1n

evet yapiyorlar esime bide bi kagida 6 sätze yazmasini istemisler 8 tanede soru sormuslardi ismin ne nerde kaliyorsun hava nasil felan yani basit düzeyde....

cennetim

yazdirdiklari 6 satz nasil bisey yani schreibenimi kontrol ediyolar ??

kaleli

evet arkadasim dogru duymussun a1 belgesini koyuyorsun adamlarin onune taaakkk diye ama adamlar bide sozlu mulakat yapiyorlar.hatta ben basvururken hicbisey sormadilar.bayan gorevli sizi birazdan cagiracam dedi ve cagirdiginda onume iki sayfa kagit koydu bunun birinde almanca cumleler.ikincisinde turkce cumleler yaziliydi.benden bunlari tercume etmemi istediler.bende elimden geldigince yaptim.ama bu senin gozunu korkutmasin kesinlikle,cunku ne sekilde sorarlarsa sorsunlar basit duzeyde soruyorlar.nereden geliyorsun.esinizin adi ne kac yasindasiniz.adinizi harf harf soylermisiniz gibi sorular

c3t1n

Alıntı yapılan: cennetim - Şubat 25, 2011, 10:45:04 ÖS
yazdirdiklari 6 satz nasil bisey yani schreibenimi kontrol ediyolar ??

evet schreibeni kontröl ediyor kafasindan 6 sätze yazicakti

cennetim

c3t1n

Alıntı yapılan: cennetim - Şubat 26, 2011, 11:19:35 ÖÖ
zor bisey degil ozaman?

hayir kursta ne gördüyse aynisi
wie ist das wetter
wie heisst ihr/ihre mann/frau
wann ist ihr/ihre mann/frau geboren
wo wohnen sie

gibi sorular sätze bauen en kolaylari aklina ne gelirse das ist ein stuhl das ist ein tisch felan

saskin64

bende basvurdum gecengun 23nde bıtane evragım eksıkmıs nufus kayıt ornegı almısım ama vukaatlı olcakmıs sana bı saat zaman verıyorum yakında kaymakamlık var orda hemen yaptır gel dedı gıttım yArım saat ıcersınde yaptım geldım.bana nasıl tanıstıgımı esımle kac defa gorustugumu falan sordu ama almanca hıcbısey sormadı.Benım merak ettıgım su konu var sızlerı kac defa konsolosluga cagırdılar pasaportunuzu konsoloslukta alıkoydular mı ?bana bıtane numara verdıler burdan takıp dedıler baskada bısey yok.burda okuyom upsyle gelıo falan yazmıslar hıcbısey anlamadım ??? ??? ??? ??? ??? ???

c3t1n

ups icin ücret yatirmadinmi arkadasim?? pasaportunu onunla geri yolluyorlar...

saskin64

hayır para falan yatırmadım daha dogrusu pasaportumu alıkoymadılar bana gerı verdıler sız kac kere konsolosluga gıttınız

c3t1n

Alıntı yapılan: saskin64 - Şubat 28, 2011, 10:35:52 ÖÖ
hayır para falan yatırmadım daha dogrusu pasaportumu alıkoymadılar bana gerı verdıler sız kac kere konsolosluga gıttınız

esim bikere basvurdu pasaportu konsolosluga verdi(istanbul) sonra benim giris cikis kayitlarimi istediler onuda upsle yolladi
demekki sen eger vize onayi gelirse gidip pasaportunuza vurdurmaniz gerek...

saskin64

Alıntı yapılan: c3t1n - Şubat 28, 2011, 11:36:33 ÖÖ
esim bikere basvurdu pasaportu konsolosluga verdi(istanbul) sonra benim giris cikis kayitlarimi istediler onuda upsle yolladi
demekki sen eger vize onayi gelirse gidip pasaportunuza vurdurmaniz gerek...

demekkı oyle, bana bı numara verdıler ınternet sıtelerınden takıp et dedıler (izmir) o kadar hayırlısı gali ınsAllah en kısa zamanda bıter bu bekleyıs hepımız ıcın....

c3t1n

izmir öyle yapiyormus zaten normal yani...