aile birlesimi icin pasaport ve vize

Başlatan cennetim, Şubat 28, 2011, 05:12:17 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cennetim

simdi bu aile birlesimi icin vize islemlerine baslatiliyo ya pasaport ayri vize ayrimi geliyo yoksa vize islemi oldugu icin ikisi ayni andami cikio? ayri ayrimi para ödenio bilgisi olsan cevablasin lütfen ??? ???

kaan59

vize denilen şey pasaportun sayfasına vuruluyor mühür gibi birşey

cennetim

Alıntı yapılan: kaan59 - Şubat 28, 2011, 06:27:24 ÖS
vize denilen şey pasaportun sayfasına vuruluyor mühür gibi birşey
vize ve pasaport icin ne kadar ücret aliyolar acaba?

c3t1n

Alıntı yapılan: cennetim - Mart 13, 2011, 02:41:12 ÖS
vize ve pasaport icin ne kadar ücret aliyolar acaba?

esin pasaportunu cikarticak en az 6aylik süresi olmasi lagzim vize onayi gelincede vizeyi pasaportun icine vuruyorlar...ücretler baska konuda yazmisti saskin pasaport ücreti aldigin süreye bagli
https://www.pasaportislemleri.info/pasaport-ucretleri

saskin64

Alıntı yapılan: c3t1n - Mart 13, 2011, 02:51:17 ÖS
esin pasaportunu cikarticak en az 6aylik süresi olmasi lagzim vize onayi gelincede vizeyi pasaportun icine vuruyorlar...ücretler baska konuda yazmisti saskin pasaport ücreti aldigin süreye bagli
https://www.pasaportislemleri.info/pasaport-ucretleri
google a yazıon pasaport harcları dıe sana karsına cıkıo cennetım arkadasım ben yıne de senın ıcın baktım buraya kopyalıyorum.

SÜRE                           HARÇ BEDELİ                PAS. DEF. BDL.               TOPLAM
6 AY                            65.00 TL                         50.00 TL                       115.00 TL
1 YIL                           95.00 TL                         50.00 TL                        145.00 TL
2 YIL                            155.00 TL                      50.00 TL                        205.00 TL
3 YIL                           220.00 TL                       50.00 TL                        270.00 TL
3 YILDAN FAZLA          310.00 TL                       50.00 TL                        360.00 TL

bırazda oluruna bırak hele bı esın gecsın sınavı hepsı corap sokugu gıbı gelıo sıkıntı yapma bu kadar...

cennetim

Alıntı yapılan: saskin64 - Mart 13, 2011, 05:01:12 ÖS
google a yazıon pasaport harcları dıe sana karsına cıkıo cennetım arkadasım ben yıne de senın ıcın baktım buraya kopyalıyorum.

SÜRE                           HARÇ BEDELİ                PAS. DEF. BDL.               TOPLAM
6 AY                            65.00 TL                         50.00 TL                       115.00 TL
1 YIL                           95.00 TL                         50.00 TL                        145.00 TL
2 YIL                            155.00 TL                      50.00 TL                        205.00 TL
3 YIL                           220.00 TL                       50.00 TL                        270.00 TL
3 YILDAN FAZLA          310.00 TL                       50.00 TL                        360.00 TL

bırazda oluruna bırak hele bı esın gecsın sınavı hepsı corap sokugu gıbı gelıo sıkıntı yapma bu kadar...

saol kardes tesekkür ederim:)

netalmanca

Merhaba,

pasaportunuzun  başvuru tarihinden itibaren 12 ay geçerli olması gerekiyor. Daha önce alınan ve en az  12 süresi kalmayan pasaportların süresi emniyetten uzatılmalıdır. Bunun için iç sayfasına süresi uzatıldı diye mühür vurulması gerekir. Yeni bir pass almanıza gerek yok.

Pasaportta son medeni hal evli yazmalıdır.

Doğum yeri  şehir olarak yazmalı sadece ülke adı yazanlar geçerli değildir.

Ve pasaport çıkartırken mümkün olduğunca 10 senelik almanızı tavsiye ederiz. Çünkü hem daha uygun diğerlerine göre hem de Yabancılar dairesi  Almanya' da  oturum hakkınız mesela 3 sene mi verecek pasaportunuzun günü yetmiyorsa vermiyor, sonra uğraşmak zorunda kalırsınız.

c3t1n

Alıntı yapılan: netalmanca - Mart 13, 2011, 10:52:34 ÖS
Merhaba,

pasaportunuzun  başvuru tarihinden itibaren 12 ay geçerli olması gerekiyor. Daha önce alınan ve en az  12 süresi kalmayan pasaportların süresi emniyetten uzatılmalıdır. Bunun için iç sayfasına süresi uzatıldı diye mühür vurulması gerekir. Yeni bir pass almanıza gerek yok.

Ve pasaport çıkartırken mümkün olduğunca 10 senelik almanızı tavsiye ederiz. Çünkü hem daha uygun diğerlerine göre hem de Yabancılar dairesi  Almanya' da  oturum hakkınız mesela 3 sene mi verecek pasaportunuzun günü yetmiyorsa vermiyor, sonra uğraşmak zorunda kalırsınız.

yeni pasaportlarda medeni durumu yazmiyor ve yazmadigi icin sorun olmuyor

saskin64

Alıntı yapılan: netalmanca - Mart 13, 2011, 10:52:34 ÖS
Merhaba,

emnıyetten eskı pasaportlar uzatılmıo artık medenı durumda degısmıo eskı pasaportlarda...eskı pasaportta herhangı bır ıslem yapılmıo...

hakan hakan hakan

yeni biometrik pasaportlarda da süre uzatimi yok yeni pasaport veriyorlar

saskin64

Alıntı yapılan: hakan hakan hakan - Mart 16, 2011, 01:05:50 ÖS
yeni biometrik pasaportlarda da süre uzatimi yok yeni pasaport veriyorlar
bende oyle bılıyorum ama bazı arkadaslar ısrarla uzatılıo dıo

c3t1n

yeni pasaportlarda gecerlilik süresi yaziyor ve yazilan yer kimlik gibi bi bölüm onun üstünü cizipte yeni tarih yazilmiyor...ayni alman pasaportlari gibi oldu süresi bitince yenisini verecekler...ARTIK ESKISI GIBI ESKI PASAPORTLARI UZATMIYORLAR DIREK YENISINE BASVURULUYOR YENI RESIMLE YENI IMZAYLA!!