SİZLER İÇİN HAZIRLANMIş KART SORULARI HEPSİ!!!!

Başlatan Mutim, Mart 19, 2010, 03:15:00 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mutim

Alıntı yapılan: YaseminSerkan - Ocak 19, 2011, 05:56:27 ÖS
bana da gönderiri misiniz soruları.. 4 şubat da sınavım var.. romangibi41@hotmail.com

gönderdim kardesim.

Mutim

fuk_18

Mutim

mailine gönderdim kardesim kontrol edersen sevinirim

fidan yılmaz

meraba multım soru kartlarınd acıkan kelımelerı  benımde mail'e atarsan cok sevınırım

umtaker

rica etsem benim emailimede gönderebilirsiniz zahmet olmassa. şimdiden teşekkür ederim.

Mutim

mail adreslerinizi "pm" yoluyla gönderiniz özel ileti olarak sizlerede bu calismalardan gönderebilirim sevgiler.

opasitas

merhaba world listelerini e-mail yollamanızı rica edebilir miyim? edaozyuruk@hotmail.com şimdiden teşekkürler

Mutim

Alıntı yapılan: opasitas - Şubat 09, 2011, 06:48:31 ÖS
merhaba world listelerini e-mail yollamanızı rica edebilir miyim? edaozyuruk@hotmail.com şimdiden teşekkürler

calisma kartlari mail adresinize gönderilmistir.

by.ozkan

rica etsem bana da atabilirmisiniz çok teşekkür ederim şimdiden :-[
gulsah.bozkurt@mmeka.com.tr

Mutim

Alıntı yapılan: by.ozkan - Mart 01, 2011, 11:04:53 ÖÖ
rica etsem bana da atabilirmisiniz çok teşekkür ederim şimdiden :-[
gulsah.bozkurt@mmeka.com.tr

Kardesim , mail adresine gönderdim bir kontrol edersen sevinirimm...

crazy_52

MUTİM e tsk ederım cunku arkadaslar bende yenı gırdım cektıgım kartlarda calısma kagıtlarındaki 2 soruydu bence faydasını goreceksınız...

Mutim

Alıntı yapılan: crazy_52 - Mart 02, 2011, 04:39:36 ÖS
MUTİM e tsk ederım cunku arkadaslar bende yenı gırdım cektıgım kartlarda calısma kagıtlarındaki 2 soruydu bence faydasını goreceksınız...

Sevgili kardesim , sizler emeginizle kazaniyorsunuz bizler sadece vesile oluyoruz , size bir yararimiz dokunduysa ne mutlu bizlere. Allah bundan sonraki yasaminizdaki sinavlarda kolayliklar nasip etsin.

A1 Kart Sorularını İndirmek İçin BURAYA TIKLAYINIZ

termin

Mutim

Alıntı yapılan: termin - Mart 08, 2011, 03:28:27 ÖS
banada yollar misin?
sinav bu hafta cuma..
.   

Mail adresini gönderirsen sana da gonderebilirim kardesim.. ya da aşağıdan indirin

Davidoff

bana da gönderirseniz sevinirim hatta mümkünse elinizdeki tüm kaynaklara talibim :) saygılar canım kardeşim...

fatih_kaya@hotmail.com

Mutim

Alıntı yapılan: Davidoff - Mart 10, 2011, 03:03:59 ÖÖ
bana da gönderirseniz sevinirim hatta mümkünse elinizdeki tüm kaynaklara talibim :) saygılar canım kardeşim...

fatih_kaya@hotmail.com

Mail adresine gönderdim kardesim bir kontrol edersen sevinirim..