vize basvurusu 29 mart

Başlatan crazy_52, Mart 02, 2011, 04:28:56 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

crazy_52

slm ark ben 29 marta ankarada vıze basvurusu randevusu aldım gereken evrakları tamamladım yanlız cep teli yasak getırmeyın emanet bırakıcanız yer yok dedıler sızce dogrumu :))

kaleli

valla kardes bende ankaradan basvurdum ve telefonumu goturmedim.ancak iceri girdigimizde yaninda ceptelefonu olanlarin telefonlarini giristeki memura emanet edebildiklerini gordum

kaan59

benim her 2 telefonumda cebimde idi ama kapalıydı sorun olmuyor ankarayı bilmiyorum ama :))

kurucu52

mehmet sorun olmuyor telefon.iceriye gırmeden telefonunu kapat.ıcer gırdıgın zaman zaten senın uzerın aranırken telefonun alıyorlar kapatıp.sana numara verıyolar teefonada aynı numarayı yapıstırıp.masanın gozune koyuyorlar.cıkarken alıyorsun.hıc bısey olmuyo.

crazy_52

tsk arkadaslar kurucu bı ara goruselım hayırdır yuzum eskıcek dıyemı gelmıyon asagılara :)) senın ıs ne oldu hacı hem bı ses yokmu senın uzerıne arkadasım gıttı kardesım 3 hafta olmadan vızesı cıkdı..almanyaya ucdu

kurucu52

valla kaanla ben beklıyoruz anasını satım.bızde hep aksılık sanssızlık pes pese gelıyor:Dalman eslerı olanları boyle ugrastırıyorlar a.q :) kaan sana seslenıyorum fazla sövme :D

kaan59

yok sövmemde sen beni iş yerinde gör herkezi joplayasım geliyor adam gelıyor hop kaan nezaman gidiyon öbürü geliyor kaan ne zaman uçuyon peş peşe şimdi diyom alırsam jopu elime :)))))))  ne yapalım kurucu vermezlerse burda yaşarız ben eşim istiyor diye başvurdum benim rahatım iyi burda gelsin otursun evde çalışmak isterse çalışsın daha ne yapayım aç kalmıycaz ya memleketimizde...