ankadara sınava giren arkadaşlardan yardım lütfennnn

Başlatan Nebahat Günebakan, Mart 04, 2011, 11:54:30 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nebahat Günebakan

Merhaba Arkadaşlar,

Ben 03.17.2011 tarihinde ankarada sınava gireceğim.
Geçen ay istanbulda girdim ve 3 puanla kaybettim :(

şöyle bir durum var Ankarada istanbula göre sorular daha kolaymış ve knuşma bölümünde hocalar yardım ediyorlarmış.

Bu doğrumudur ?
Ankadarada sınava giren arkadaşlar lütfen yardımlarınızı rica ediyorum..

c3t1n

Alıntı yapılan: Nebahat Günebakan - Mart 04, 2011, 11:54:30 ÖÖ
Merhaba Arkadaşlar,

Ben 03.17.2011 tarihinde ankarada sınava gireceğim.
Geçen ay istanbulda girdim ve 3 puanla kaybettim :(

şöyle bir durum var Ankarada istanbula göre sorular daha kolaymış ve knuşma bölümünde hocalar yardım ediyorlarmış.

Bu doğrumudur ?
Ankadarada sınava giren arkadaşlar lütfen yardımlarınızı rica ediyorum..

esimde senin gibi önceden iki kere istanbuldan girdi 2-3 puanla alamadi sonra ankarada girdi cok kolaydi dedi istanbula bakarak...

Nebahat Günebakan

İnş. öyle olur benim ilk hocam çok kötüydü o egitime göre 57 lamam bile mucize ama çok şükür şuanda süper bir hocam var çok iyi anlatımı inş. iyi olur hakkımızda hayırlısı neyse o olsun tabi..

İnş. eşinde iyi sonuç alır..

c3t1n

insAllah kazanirsin
esim gecti bile simdik vizeyi bekliyoruz...

Serpil çiçek

Nebahatcim duymlara göre evet nedense istanbul daha zor diyorlar, ben bildiğin gibi izmirde girdim izmirde kolaydı. Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım. bie an önce eşine kavuşman dileğiyle... :)

Nebahat Günebakan

crazy_52

mrb ark. bende ankarada gırdım kazandım sadece sunu dıyebılırım dıyerlerını bılmıyorum ılk gırmeye kazandım ama hocalar sıcak kanlı yardım etme derken syle bı durum oluyo sadece guler yuzlu oluyorlar hanı derlerya evt syle cekınme hesabı yapıyorlar bakıslarıyla dogruda cvb versen yanlısda cvb versen hocaların yuzundekı ıfade hıc degısmıyo yınede guler yuzle yaklısıp morelını bozmuyorlar..