eşim aradı şimdi arkadaşlar polis çağırmış görüşmeye gidiyorum dedi

Başlatan kaan59, Şubat 24, 2011, 12:25:57 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kaan59

kurucu52

bızden sonra basvuranlarınkı cıkmıs anasını satım neden gulmım daha kaan:)bız sabır tesbıhı cekmeye devam edelım:)basklarımı bızım uzerımıze 2 defa gıdecek nerdeyse.daha dusunmuyorum valla.ben burda 2. eşi alacam alt yapıya basladım  ; ;D ;D ;D

kaan59

az kaldı az sabret istanbulda olduğunu bılıyorum sadece kargoya verılcek :))) verirler herhalde 1-2 hafta içinde ama yarın tam 3 ay oluyor bir cvp gelmesi gerek değilmi 3 ay doldu

c3t1n

normalde simdik almanyada olman lagzim ama iste seninki sürüyor nedense ve 3 ay sonra gelecek diye bisey yok 6 ayda sürebilir 1 senede duruma bagli onun icin kimse belli bi zaman söylemiyor vizenin nezaman cikacagina cünkü herkezin basvurusu "özel" herkezinki ayni durum olsaydi herkezinki ayni zamanda cikardi...

kaan59

haklısın cetin şey aklıma takıldı sadece vize müracatı en fazla 3 ay sürer diye yazı vardı kendileride söylemişti o yüzden dedim yani 3 ay dolunca demesinler bana viznis zaman aşımına uğradı diye almanya onayladı etti bitti konsolosluğun sorunu diye düşünüyorum...

hakan hakan hakan

avukat gerekiyor islemler icin almanyadaki memurlarin karari önemli konsoloslukdakiler sadece ordan alinan karari uygulamakla mükellef . ben müracat
ettikten hemen sonra avukati gönderticem auslanderamt a onunla  ugrassinlar :). avukati duyunca almanlarin yüzü degisiyor

kaan59

auslanderamt zaten onayladı hakan eşime kocanız sorunsuz gelebilir gelince ertesi gün buraya birlikte gelin demiş eşime okul ayarlıyalım çalışma izni ve oturma müshadesi için gelin demişler eşime ama bu konsolosluk niye bukadar bekletiyor alt tarafı ups kargoya vericekler pasaportumu bu kadar ...

hakan hakan hakan

kaan59

İÇ ANADOLU-51

kaan kardeşim ney bu özel güvenlik şeflerinin konsolosluktan çektiği kafayı yiyecem bende senin gibi özel güvenlik şefiyim iş yerinde alay konusu oldum gelen giden ne zaman uçuyorsun diye soruyor millete laf anlatmaktan helak oldum.ocak 18 de ankaradan başvurmuştum bekliyoz bi boy.mart 14 te eşime randevu vermişler yabancılarpolisi berlin çok yoğunmuş bakalım eşim 14 ünde evrakları teslim etmek için gidecek hakkımızda hayırlısı inş hayırlı haberlerini alırız.istifalarımız elimizde bekliyoruz..

hakan hakan hakan

daha önce vize almis arkadaslarin yazdiklarini okuyorum kimisi 5 ayda almşs kimisi 3 haftada almis kimi aylar olmus hala daha bekliyor.
randevu alirken 6 ila 8 hafta diyorlar bu rakamlarin bir gecerliligi yok gibi. stuttgart türk konsoloslugunda bir tanidigi var onunla görüstüm . müracatini
yap 1 hafta bekle sonrasinda esin bir avukat ile gitsin yabancilar dairesine islemler cok hizli ilerliyor dedi. bkalim deniyicez artik

kaan59

vAllah bende yazdım istifamı sadece tarih yazıp fax çekicem :))) hayırlısı bakalım benim almanyada işim bitti sadece istanbulu bekliyorum belki yarın inşAllah verirler kargoya dediğin gibi vAllah alay olduk koca fabrikaya :D sen hala burdamısın diyorlar :))))

kaan59

avukat lık birşey yok şuan yani almanya için belki ben burdan tutmuş olsaydım belki olurdu bilmiyorum hayırlısı bakalım kaderimizde nerde yaşamak varsa orda yaşıycaz konsolosluk beni beklemiyorsa ben konsolosluğu hiç beklemem te mart ın 15 ne ne kaldı eşim işi bırakıp gelicek yanıma vizem gelirse belkide döner gideriz buraya alışamazsa alışırsa burda kalırız no problem :) biz birbirimiz için evlendik şehir almanya için değil ;) aşk herzaman kazanır...

kaan59

sabah konsolosluğu aradım nihayet bir bayan cevap verdi birazcık konuştuk güler yüzle davrandı ama vizem hala işlemde imiş almanyadan onay maili gönderilsede vize işlemdemi görünür aceba bilgisi olan varmı ?

hakan hakan hakan

almanyadan onay coktan gelmis olmasi gerekirdi  >:( bakalim biraz daha beklicen kardes :(. ben de bu gün yaptim müracatimi
ahret sorusu sordu manyak kari kaan belki sanada o denk gelmistir istanbulda aile birlesimi gisesinde sarisin bir bayan türk. basladi sormaya alman vatandasimi dogum tarihi nedir nerde tanistiniz ne zaman tanistiniz evlenme teklifini kim yapti dügün oldumu nerde olucak ne zaman olucak neden almanyada evlendin a1 sertifikasini neden ankaradan aldin. tam yeter artik dicektim isyan edecektim  :zopa: bu seferde basladi almanca sormaya Allah dan almanca sadece 10 soru sordu :). müracatta sorun yok bakalim kaan nöbeti senden :) ben devraliyorum tez zamanda gelir vizen insAllah

kaan59

hadi hayırlısı olsun hakan inşAllah darısı tüm vize bekleyenelrin başına gelsin artık nedeyim :) çok soru sormuşlar sanki sana almanca :D ben ortadaki 2 nci gişeye girmiştim siyah saçlıydı benimkisi sen baştakıen gırmışsın sarısın bıraz yaşlı ama :D tam cadı tam :D

hakan hakan hakan

aynen  öle   ama verdim  coskuyu elemanin birisi benden önceydi bana dedi sen oaraya gir bende  girdim :)  Allahdan sorun cikmadi ek evrak isteiklerinde hemen diyorlarmi yoksa daha sonra arayipta mi istiyorlar onu anlayamadim. senden ek evrak istedilermi kaan ???