Hizmetiniz İçin Teşekkürler...

Başlatan muratbolukbasi54, Mart 10, 2011, 04:30:27 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

muratbolukbasi54

Öncelikle hizmetiniz için teşekkür ederim. Sakarya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı 2.sınıf öğrencisiyim. Aynı zamanda bir dil kurumunda İngilizce eğitimi almaktayım. Almancaya da ilgi duyduğum için birtakım araştırmalara girdim. Nihayetinde sitenizi buldum. Biraz gezdim. Tanıtım videolarına baktım. Sadece kargo ücretini ödemek şartıyla yollamanız gerçekten harika. Sonuçta bir kelime bir kelimedir. Öğrendiğin yanına kâr kalır. Ben şimdi bir sipariş yaptım. Buradan da belirtmek istiyorum ki "kargo" şayet beni evde bulamazsa lütfen paketi size geri göndermesin. Buradaki kargo şirketleri gerçekten bir garip. İsim vermek istemiyorum ama bir kargo şirketi bir internet sitesinden sipariş yaptığımda evime kadar geliyor siparişimi veriyor başka bir zaman sipariş yaptığımızda beni arayıp evinizi bulamadık çok karışık diyor. Resmen insanlarla dalga geçiyorlar. Ve 1-2 güne kadar da geri yolluyorlar. Haliyle hep ben gidip alıyorum:) şayet bulamazlarsa mutlaka arasınlar. Hazır bir eğitim seti bulmuşken kaçırmak istemem... Teşekkürler Almancax yönetimi... Verdiğiniz hizmet için sonsuz teşekkürler utanan:)

z.ercin

DVD niz Tarafıma Ulaşmıştır Gerçekten Güzel Bir Çalışma Olmuş Teşekur Eder Çalışmalarınızın Devamını Dilerim.....

hkn2009

DVD ISTEDIM VE ELIM COK KISA BIR SUREDE GELDI SUAN CALISIYORUM OLDUKCA KULLLANISLI BIR DVD OZELLIKLE KONUSMAKTA GUCLUK CEKENLERE TAVSIYE EDERIM... YAPIMDA EMEGI GECEN HERKESE TESKLER...

muratbolukbasi54

DVD hala elime ulaşmadı... Kargo takip numarasını da göndermediniz. Kargomun nerde olduğunu bilmiyorum :cryla:

MuhaяяeM

E-posta adresinize gönderdiğimiz iletide de belirttiğimiz gibi bir kaç gündür sistemlerde sorun olduğu için hiç kimseye kargo takip numarasını gönderemiyoruz maalesef.Kargonuz gecikmeli de olsa elinizde olacaktır merak etmeyin ;)

recep514

gerçekten emek harcanmış birşey emek harcayan herkeze teşekkürler
okey:) okey:) okey:)