22 mart A1 sınavına ankarada girecekler

Başlatan SEBOİLGEN, Mart 04, 2011, 08:47:25 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEBOİLGEN

arkadaslar sınav hakkında bılgılerınız yardımcı olun lutfen

mürsel63

selam sınavdan sonra cıkan mektubu ve boşluk doldurmayı yazarsan sevınırım  ...seboligen.........lütfen unutma

SEBOİLGEN

KARTLARDA
THEMA :WOHNEN  BAD
THEMA: SPRAHKURS  SPRECHEN
RİCALIDA: BİR BARDAK SU VE ANAHTAR RESMİ
FORMADA :POLİANIN YAşINI  SOY İSMİNİ HANGİ DERSLERDE ZORLANDIGINI 5 TANE BOZLUK DOLDURMA

sela

seboilgen sinAavda cıkan mektubu da yazarsan cok sevinirim sınava gircekler olanlara yardimci olmuş olursun şimdiden teşekkür bu arada nasi gecti senin sinavin

Cansucuj

merhaba seboilgen bende 29 martta giriyorum sen benden tam 1 hafta önce girmişin bende ankarada girecem  ..
ortam nasıldı ? hocalrın davranıları nasıldı .. hic heyecan yoktu ama gün yklastıkca heyecan olusuyoo ;) acıklandı mı sonuc ?*

netalmanca

Merhaba,

mektubu yazarsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

SEBOİLGEN

62 ALMISIM KIL PAYI BASARDIK
ARKADASLAR HİC HEYCANA GEREKYOK
COK BASIT Bİ SINAV RELAKS OLUN
BEN KURSA FELAN GITMEDIM EVDE KENDIM CALISTIM İLK GİRMEDEDE KAZANDIM İNSALLAH SIZDE BASARIRSINIZ

SEBOİLGEN

HOCALARIN DAVRANISI COK GUZEL SİZİ RAHATLATIYO HEMDE MEKTUBU TAM HATIRLAMIYOM ARKADASIM
ARKADASINIZ LİSAYA KİTAP VERECEKSINIZ COK UZUN Bİ  KİTAP FELAN
1. WAN İST TREFFEN_? NE ZAMAN BULUSACAKSINIZ
2, ENTSCHULDIGUNG. ÖZÜR DİLEYİN
3, BUCH GELESSEN,,,,
HATIRLADIGIM BU KADAR

c3t1n

Alıntı yapılan: SEBOİLGEN - Mart 25, 2011, 08:22:47 ÖS
HOCALARIN DAVRANISI COK GUZEL SİZİ RAHATLATIYO HEMDE MEKTUBU TAM HATIRLAMIYOM ARKADASIM
ARKADASINIZ LİSAYA KİTAP VERECEKSINIZ COK UZUN Bİ  KİTAP FELAN
1. WAN İST TREFFEN_? NE ZAMAN BULUSACAKSINIZ
2, ENTSCHULDIGUNG. ÖZÜR DİLEYİN
3, BUCH GELESSEN,,,,
HATIRLADIGIM BU KADAR

bu mektupu az cok hatirliyorum esimle mektuplara calisirkene...arkadasinizdan kitap ödünc almissiniz onu geri vermek istiyorsun ve özür diliyorsunuz kitabi bitirmen uzun sürdü diye felan...

netalmanca

Çok teşekkür ederim. Anladım, mektubu çok iyi tanıyorum.