A1 sınavından 91 aldımmmmmmmm

Başlatan tugce_doerjer, Mart 01, 2011, 02:49:38 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tugce_doerjer

yuppi:) yuppi:) yuppi:) alkis:) alkis:) alkis:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) eveeettt demın aradılar sınavdan 91 almısım sertıfıkam bu hafta gelıooooooooo  halayy:) halayy:)

Serpil çiçek

91 süpermiş sevindim senin adına hayırlısı olsun......... :)

tugce_doerjer

darısı basına serpıl ınsAllah senınde haberın hemen gelır

Serpil çiçek

cennetim

hayirli olsun darisi esimin basina insAllah oda güzel puan alir zormuydu sinav herkes zor degil diyo bosuna stres yapilmamasi gerekdigini söylüo gerci benim esim kendine güveniyo ama yinede heyecan yapar o gün

tugce_doerjer

sınav zor degıl ortam guzel calısınca yapılmıycak bır sınav degıl. ınsAllah esınde hayırlısıyla guzel puanlar alır

cennetim

Cansucuj

tugce_doerjer TEBRİKLER !!! ;) SENİN ADINA SEVİNDİM 29 MART um 13.30 BENİM SINAV VAR ;) UMARIM BANADA OYLE GÜZEL HABER GELİR ;) DARISI VİZEYE ;p

berivan..

tebrik ederim çok iyi bi puan darısı diğer arkadaşların başına

tugce_doerjer

korkmayın arkadaslar sınavdan calısınca olmıycak bısey degıl ama dınlemelerı sureklı tekrarlayın ve mektup yazın yazmadan 25 aldım ben konusmadan da tam not alırsanız sınavı gecmeme sansınız yok zaten toplamı 50 puan yapıyor  okey:)

Cansucuj

yok yok özgüven cok önemli BEN GECECEĞİM BU SİNAVI ! :) :) :) :) :P
TEKK KORKUM HÖREN .. 60 ALINCA DAHİ GECİLİYOR AMA İNSAN OLMUSKEN YÜKSEK OLSUN İSTİYOR :)

berivan..

bende hören den cok korkuyordum ki nitekim de öyle oldu hepsi 24 ken hören dan 16 almıştım..sınava girmeden 60 alsamda yeter diyor insan ama kazanıncada keşke daha fazla alsaymışım diyo :)

Cansucuj

Valla benim gün gittikçe yaklaşıyor daha maAllah hiç 60 alayım demedim :) gözüm hep yükseklerde internette bol bol dinleme anlama çözyorum kulagım alışsın diye evde almanca kanal izliyorum :)
yüksek almakkk istiyorumm   utanan:) kur;) :angel: ::)

berivan..

inş. dilediğin gibi olur rabbim herkesin yardımcısı olsun gönlündekini hayırlı kılsın...