29 MART 2011 ANKARA "A1"

Başlatan Cansucuj, Mart 17, 2011, 08:54:16 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cansucuj

SINAVA GİRECEK VAR MI ? um 13:30 uhr ! ?

netalmanca

Rica etsem mektubu çıkınca yazabilir misiniz? Ertesi gün öğrencilerim sınava girecek, yardımı olacağını düşünüyorum. Teşekkür ederim şimdiden.

Cansucuj

Evet Allah izin verirde hayrlı gidip gelirsem yazarım tabiki :)

netalmanca

Çok teşekkür ederim. Allah yardımcınız olsun, inşaAllah bildiğiniz şeyler denk gelir. Başarılar dilerim.

gökhan38

slm bende varım 29 martta 13.30 da sınava gırecegım ankarada.. cansu arkadasımızla aynı kurstaydık zaten.... umarım basırılı oluruz..  baska arkadaslar gibi bizde sınavdan sonra elbette cıkan soruları burada paylasacagız.. sonucta birbirimize destek olmalıyız... şimdi dua edelimki sınava geçeriz inşAllah..... herkese başarılar...

berivan..

Cansucuj

Amiinn Berivan ...
umarım diledigimiz gibi gecer sınav ..
gökhan gececez insAllah biz bu sınavı :)

Serpil çiçek

arkadaşım sana ve senin gibi sınava girecek olan herkese yardım etsin ,
inşAllah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz... :)

Cansucuj

inşAllah serpilcigim.
İnşAllah haftaya bu stress bitiyor ..
şurda Kazandım demeyi cokk istiyorum :)
Allah herkese zihin acıklıgı versin :)

Serpil çiçek

Amin çok heyecan yapma ve orda şöyleymiş böyleymiş diyen kimselere kulak asma kulaktan dolma bilgiler sen yanıltır doğru bildiğin ne ise onu yap. Orda duyduklarının kafanı karıştırmasına izin verme çünkü sınava gircek olan herkes bir yerlerden mutlaka bişeyler duymuş olup doğru yada yanlışlığını bilmeden her kes birşeyler anlatıtıyor ben kimseyi dinlemedim heyecan yapmadım ve başardım :) sana da dilerim.

gökhan38

SLM HERKESE MERHABA ARKADASLAR 29 MART SAAT 13.30 DA SINAVA GİRDİK.. SANDIGIMIZ KADAR STRESLİ DEĞİLDİ ACIKCASI. HÖREN KISMI ACIK VE NETTİ AMA SORULARIN DOGRU CEVABINI YAKALAYABİLMEK BİZE DÜşÜYOR.. DOGRU YANLIş KISMINA ZOR DEĞİLDİ. MEKTUP TAN COK KORKUYORDUM AMA şANSTAN KOLAY CIKTI.. ailenizle birlikte berline gitmek istiyorsunuz.otele ihtiyacınız var hotelın adı ROSE.  ne kadar kalacaksınız yazın(von-bis). kac kişisiniz. ve birde preis ücretini sorun diyordu.. yazılabilecek kadar kolaydı.. ufak tefek hatam olmuştur elbet burdan iyi puan bekliyorum. konuşma kısmında ise.. rahattık kendimizi tanıttık. name-alter-land-wohnung-beruf ve hobbys. sonra kartları cektırdıler..kartlar temalı oluyor zaten hoca söylüyor.bizim ilk tema gesunheid sağlıktı.. hatırladıgım kartlatı yazıyorum şimdi..BANA LEHRERİN,SPORT, RİCALİ OLARAK- ÇAY VE SU CIKTI..DİGER ARKADASLARA İSE; ANMELDUNG,ARABA YASAK RESMI, ARTZ BROT,FİEBER,SALZ BUNLAR CIKTI.. UMARIM GEÇMİşİZDİR.. GÜZEL GEÇTİ SINAV AMA BEKLEME STRESİ VAR.. GECERSEM EGER YİNE SİZİNLE PAYLASACAGIM... EGER GECEMEZSEKTE YİNE HEP BİRLİKTEYİZ...HERKESE BAşARILAR..

salmanASU

umarım geçersiniz bende 6 nisanda giriyorum hoşçakalınız

Cansucuj

Merhaba Arkadaslar Gökhanla beraber sınava girdik .. Sınav o kadar zor değıl aslında ama heyecan tüm bilgilerini unutturuyo insana .. Hocaların davranışları çok iyiydi çok sıcakkanlılar yanlış bişey söyleyen olsa dahi hiç bozuntuya vermiyorlar ..

BİZ 29 MARTTA SINAVA GİRDİK BUGÜN 30 MART MESAJ GELDİ KARGOYA VERİKMİş YARIN 31 MARTTA YANİ SONUÇLAR ELİMİZDE OLACAK ..

GÖKHAN UMARIMM GEÇERİZ.. sINAVDAN CIKINCA TÜM STRESS BİTMİYORMUş SINAV SONUCUNU BEKLEMEK DAHA ZORRR ...!

CIKAN MEKTUP VE KARTLARI BAşKA KONU AÇIP PAYLAşACAM

gökhan38

arkadaslar salı günü sınava girdik persembe sabahı sınav sonucu elime geldi... kayseriden oldugum icin ankarayla yakın o yuzden erken gelmıs olabilir  herneyse sınavdan cok cekınıyordum yukardada yazdıgım üzere ama telaş edilecek birsey yok ben 81 puanla sertifikamı aldım darısı sınava gırecek arkadasların başına gercekten cok büyük bir sevinc oldu benım icin.... şimdi sıra vize işlemlerinde.....herkese şimdiden başarılar...

Cansucuj

Sehr geehrte Prüfungsteilnehmerin,
wir freuen uns Ihnen mitteilen zu können,dass Sie die Start Deutsch Prüfung bestanden haben und schicken Ihnen mit diesem Schreiben Ihr Zeugnis.

:D :D
Ergebnis;
...
HÖREN : 18,26 /25
LESEN :19,92 /25
SCHREİBEN : 24,90 /25
SPRECHEN : 23,24 /25 ......♥ :)

salmanASU

gökhan ve cansu kardeşimi tebrik ediyorum yolunuz acık olsun

Cansucuj

Tesekkürlerrr salmanASUcuqum. İnşAllah herkess geçer ya ... :) biz 4 arkadas girdik hepimiz geçmişiz :) cokk sevicnlyimm inşAllah diger arkadaslarada boyle haberler gelir :)