Çapraz Sorgu lütfen yardımmmm

Başlatan okayates, Nisan 04, 2011, 06:09:19 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

okayates

Arkadaşlar 06.01.2011 tarihinde eşimle evlendim başvurmu 24.01.2011 yaptım.... eksik evraklarımı ve tüm işlemlerimi tamamladım. eşim alman vatantaşı (TÜRK DEĞİL)... oradaki görüşmeside güzel geçmiş ama türk konsolosluğu eşiminin daha önce bir evlilik yaptığından ve yaş farkından dolayı bir görüşmeye daha ihtiyaç duyduğunu söylemişler. 26.04.11 tarihinde yeni görüşmem var sanırım çapraz olucak... bu konuda fikri olan arkadaşlardan yardım istiyorum....
-- sorularla ilgili sıkıntım olmaz çünki bir birimizi ii tanıyoruz... fakat red korkusu benimde eşiminde psikolojisini oldukça bozdu...
--- sorguda almanca sorarlar mı yada bu bir red işaretimidir... artık düşünmekten yemeden içmeden uykudan kesildim valla.... moron hayat derler ya öle bir hal aldım.... ve forumdaki red  yazılarını gördükçe korkularım artıyor... lütfen yardımcı olun arkadaşlar..... moralimiz sıfır hatta altında.....

Ahbirbilsen

selam,türk konsoloslugu kismini anlamadim?
ama capraz sorguyla ilgili endise duyma arkadasim,esinle birbirinizi iyi tanidiginizi söylüyorsun,bu durumda soracaklari sorulara cevap vermek hicte zor olmuyacak..yalnizca süpheye dayali red vermek gibi haklari yok ilgili makamlarin,cevaplarinizinda kayda deger tutarsizliklar olmadigi sürece ispatlamista olmuyorlar evliligin sahte oldugunu...
rahat ol,sakin konus ve mümkün oldugu kadari ile belge götür yaninda(birlikte cektirilmis fotograflar,telefon dökümanlari,yada her ne ile iletisim kuruyorsan esinle onunla ilgili dökümanlar,esinin giris cikislarini ispatlayacak belgeler)
umarim en kisa zamanda kavusursun esine.

Ahbirbilsen

sorguda türkce konusuyorlar bu arada,rahat ol