Almanya vize görüşmesi yardım

Başlatan salmanASU, Nisan 09, 2011, 11:40:46 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

salmanASU

arkadaşlar herkese slmlar çok şükür a1 sınavını başarıyla geçtim darısı herkesin başına elimden geldiği kadar sınav konusunda kaynak veya soruları olan arkadaşlarımı memnuniyetle bilgilendiririm neyse 88 puanla a1 sınavını geçtim şimdi a2 sınavına hazırlanıyorum yetişirse burda girerim yetişmezsede Almanya'da girerim ama burdan türk hocalardan a2 için temel almış olurum neyse esas konuya geleyim ve sizlerden bir ricam var ben vizeye başvurcam ve vizede o görüşmede ne sorular soruluyor almanca olarak ne konuşmamız isteniyor ne yapacagımı tecrübeli arkadaşlardan öğrenebilirmiyim tabiki herkes farklı şeyler yaşar belki sizin anlattıklarınızı yaşamıyacam ama en azından yaşayan arkadaşların ne yaşadıklarını öğrenmek istiyorum umarım sesime sessizlikle bir cevap verilmez herkese ama herkese başarılar esen kalın... SALMAN COşKUN.

Serpil çiçek

arkadaşım yanlış bölüme konu açmışsın aynı konuyu vize ve pasaport bölümünde açarsan yardımcı olanlar çıkacaktır. burda sadece sınavla alakalı sorularına yanıt bulablrisin. :) kolay gelsin.

salmanASU