köprü meselesi

Başlatan salmanASU, Nisan 12, 2011, 05:31:24 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

salmanASU

slm arkadaşlar herkese canı gönülden başarılar benim bir düşüncem var coğu arkadaşlarımız sitedeki işleri bitinceye kadar yok yardım edin yok lütfen ne mail çıktı diye yalvarıyorlar ama ne dense sınava girip iyi bir not almışsa(umarım herkes iyi not alır)  kişiler daha önce yardım istediklerini unutup siteye giripde kendinden sonrakileri aydınlatmak adına sınavı hakkında yorum yapmıyo insanları aydınlatmıyor. tamam herkesin sorunu var her şey sınavla bitmiyor kabul ediyorum ben kendimden örnek vereyim ben 6 nisanda girdim girdiğim gece geldim yoldan hemen yazdım belki bi yardımım dokunur tabi bende sınava girmeden önce bana yardımı olan arkadaşlara tşkr ederim. lütfen bu yazdıklarımı yanlış anlamayınız hepimiz bu yola başkoymuşuz ben olaya dinsel yaklaşmıyorum sadece insanlık namına birbirimize yardımcı olalım. yardımcı olmuyormuyuz tabiki yardımcı oluyoruz benim sınavı kazanmamda almancax sitesinin faktörü çok büyük istisnalar kaideyi bozmaz ama bu istisnalar hiç olmasın herkese başarılar kendinize çok iyi bakın. SALMAN COşKUN...

ask kızı:)

ben girdim 83 aldim ben zaten butun bilgilerimi yazmistim

salmanASU

duyarlılığınız için tşkr ederim güzel puan almışsınız bende çok şükür almancaxında yardımıyla 88 aldım... başarılarınızın devamı dileğiyle

ama ben sinava gireli cok oluyo belki sistem felan degismisitir yani yeni giren arkadaslarin yazmasi daha iyi olur Allahtan benm hic sorunum kalmadi veizedir su bu sadece almayadaki b 1 kaldi onu da yapmaya basladim

salmanASU

başarılar dilerim bende gitmeden a2 yi  vercem oraya b1 kalsın hoşçakalınız

Serpil çiçek

A2 ve B1 tek bir sınav diye biliyorum ben .. yanlışmıyım.

salmanASU

ablacım bende ayrı ayrı diye biliyorum yani öyle duydum ablamda oraya gitti önce a2 verdi şimdi b1 hazırlanıyor

ben direk b 1 e giricem turkiyede a1 yaptim simdide b1

Serpil çiçek

öğrendim eskidenmiş  o a2 ve b1 tek sınavla,şimdi ikisi ayrı ayırymış hakkımızda hayırlısı ola ne diyeyim :D ben eşimin yanına bir gideyimde isterlerse d1 de var desinler ...... :D :D

salmanASU

:) :) :) serpil kardeşim kim tutar beee seni

Serpil çiçek

tozu dumana katarım sınav falan vız gelir :D  :D salman kardeşim eşin söz konusu olunca hiç kuşkum yok sende sınav falan tanımaz hepsinin tonuzunu attırırsın :D

salmanASU

:) :) :) aynen öyle kardeşim sınav değil ne olursa olsun hiç farketmez şimdi a2 ve b1 e hazırlanıyorum sende bilgiler varsa sana zahmet gönderebilirmisin serpil ablam msn adresim seasons-33@hotmail.com  başarılar....

Serpil çiçek

sınavda çıkan sorular hakkında malesef bir bilgim yok ama zaten A1 ile aynı formatta gidiyor şekil ve yapı olarak aynı. ben burda https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/index.htm çalışmalarımı sürdürüyorum.

salmanASU

saol ablacım bendede var o adres cok faydalı neyse ilgin için saol başarılar