a1 88 puan

Başlatan ferdy, Nisan 14, 2011, 07:33:34 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ferdy

arkadaslar sınav sonucum elime gecti 88 almışım. bazıları 80 üstü oldugu için a2 yapmıs sayılıosun diyo. bu konuda bilgisi olan varmı?

salmanASU

arkadaşım hayırlı olsun tebrikler bende 88 almıştım. aynı yapmışız :) neyse bu a2 durumunuda senden duydum valla bu arada sen ne zaman sınava girdin ve hangi mektup çıktı tekrar tebrikler

ferdy

13 nisan (dün) mektupta deutschkurs cıktı. neden kursa gtmediniz? ödevleri isteyin falan dedi

salmanASU

hmm 1 günde sonuç geliyomu sevgili dostum neyse tebrikler

Serpil çiçek

Alıntı yapılan: ferdy - Nisan 14, 2011, 07:49:50 ÖS
13 nisan (dün) mektupta deutschkurs cıktı. neden kursa gtmediniz? ödevleri isteyin falan dedi

hayırlısı olsun tebrik ederim. mektup bende de çıkmıştı ben şubatta girmiştim aynı mektup.
yalnız 80 puanı geçince a2 olayı doğru değil çatır çatır bütün sınavlara gireceğiz. :)

xdamla

slm, arkadaşlar sınavı bende geçtim 13 nisanda ferdi seninle birlikte girdik hatırlıyorum seni hepimiz için hayırlı olsun çok büyük bir yük kalktı üstümden bu çok güzel bi duyguymuş Allah bütün a1 sınavına girecek arkadaşlara kolaylık versin.selman arkadaşım bene 66 puanla geçmişim ama ben söylamiştim zaten yüksek puan beklemediğimi önemli olan geçmekti çok güzel bi duygu çok mutluyum Allah herkezi en kısa zamanda sevdiğine kavuştursun. alkis:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) dance:) dance:) dance:) dance:) dance:) dance:) dance:) dance:) dance:) dance:) dance:) dance:) dance:) dance:) dance:) dance:) dance:)  okey:)

Cansucuj

Viellll Glücklichhhhhhhhhh!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) darisi vizeye :)

xdamla

inşAllah cansucum vizede hemn gelir. çok mutluyum ben 2 ay ders aldıktan sonra 4 ay beklemek zorunda kaldım sonra sınava girdim çok kolaydı ama heycan yaptığım için az puanla geçtim.neyse sonuçta geçtim ya o önemli vize hemen çıkarsa 4 ay sonra almanyadayım clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:)

salmanASU

damlacım yalancı çıktığıma sevindim ne mutluki kazandn tebrikler alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)

ask kızı:)

heoinizi tebrik ederim insAllah vizelerinizde biarn once cikar strestis bu yukude atarsiniz uzerinizden =) umarim vizeye basvurdugunuzda hepinizin vizesi benmkinden erken gelir=)

salmanASU

tşkrler saolun cümlemize...