Almancax Sohbet Mekanı

Başlatan Mutim, Nisan 20, 2010, 11:40:18 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

salmanASU

mutim slm sen a1 den kaç almıştın?

ask kızı:)

bende 83  almistim sinava girmeden once 60 alsamda yeter diodum =) mutim abi sen b1 e hazirlaniyormusun suan kursa gisiyormusun?

salmanASU

hmm tebrikler mutim bana gönderdiğin kart çalımaları cok faydalı oldu tekrar tekrar saol bende şimdi b1 hazırlanıyorum vize randevusunu 26 mayısa verdiler vakitte var yetişmez  yani türkiyede giremem sanırsam b1 e çok ugraş gerektiriyor a1 gibi basit değil gerçi hoş a1 e girmeden öncede a1 için zor diyordum 88 aldım aslında lesen bölümünde nasıl oldu bilmiyorum 7 tane yanlışım var kaydırmamı yaptım gerçi bunların arkasına sığınmayayım hörenda 14 doğrum vardı sınava hazırlanırken lesen da çok iyiydim 15 lik test yapardım ya 1 tane yada hiç yanlışım olmazdı hörenda en fazla 5 en az 3 yanlışım çıkıyodu ama gerçek sınavda tersi oldu neyse artık önümüze bakıyoruz tekrar tekrar yardımın için tşkrler...

Mutim

Vizeyi alan kayboluyo. Nerede eskiler nerede bu forumun müdavimleri. Ozlettiniz kendinizi, ara sıra yazında hayatta oldugunuzu en azından bilelim.   Selamlar

ayhan gündüz

3,14

Kardesim biz de buralardayiz, fakat vaktimiz eskisi kadar cok degil. :)

kirsehir7

Alıntı yapılan: Mutim - Nisan 21, 2011, 02:55:00 ÖÖ
Vizeyi alan kayboluyo. Nerede eskiler nerede bu forumun müdavimleri. Ozlettiniz kendinizi, ara sıra yazında hayatta oldugunuzu en azından bilelim.   Selamlar

bende buralardayimm :D

Mutim

Dostlarim , sohbet aciyorum konusunuda siz bulun :)
Yok derseni bunu da bulurum :P

Almanya da en cok sevdiginiz seyler yazin

Mutim

Soruyuda cevapliyim :)

Dogasini , park düzelemelerini ve ulasimi cook begeniyorum..

mehmet3348

almanya ya gitmedim ama insanlarını şimdiden düşünebiliyorum... % 95 sağduyuludur, hele hele trafik kuralları açısından hem yaya olsun hem araç baya ilerdeler diye biliyorum... herkes kendi işinde gücünde olmalı.. ne dedikodu ne dırdır :) yoksa yanılıyor muyum  ?

ben suan burdayim ve burda en cok sevdigim doga heryer yesillik ve trafik kuralli  baska bisede degil