haydi be ups ses ver

Başlatan ibrahimsa42, Nisan 28, 2011, 12:37:31 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrahimsa42

selam arkadaşlar ben 08.04.2011 tarihinde çocuk üzerinden vize başvurusunda bulundum. eşim bu salı günü yabancılar şubesini (Ausländerbehörde) aradı ve henüz kendisine mektubun niye gelmediğini sormak için adam kontrol etmiş ve biz gecen hafta sizin evrakları onayladık. eşinizin pasaportu ya elinde yada yoldadır demiş. ama Ups den daha ses seda yok. acaba Almanya onay verdikten sonra Ankara kaç gün de  pasaportu gönderiyor.

a-k-a-y

Alıntı yapılan: ibrahimsa42 - Nisan 28, 2011, 12:37:31 ÖS
selam arkadaşlar ben 08.04.2011 tarihinde çocuk üzerinden vize başvurusunda bulundum. eşim bu salı günü yabancılar şubesini (Ausländerbehörde) aradı ve henüz kendisine mektubun niye gelmediğini sormak için adam kontrol etmiş ve biz gecen hafta sizin evrakları onayladık. eşinizin pasaportu ya elinde yada yoldadır demiş. ama Ups den daha ses seda yok. acaba Almanya onay verdikten sonra Ankara kaç gün de  pasaportu gönderiyor.
Arkdaşım Ben Aile birleşimi için vize talebinde bulunmuştum 2 sonra evraklar almanya'ya ulaşmıştı eşimi çağırmıştılar Onay vermiştiler 118 gün sonra dün vizem elime geçti.Yani aşağı yukarı 2-3 hafta içinde kesin haber gelir sana İnş.Vizeni alırsın kardeşim Aeol.

a-k-a-y

Alıntı yapılan: ibrahimsa42 - Nisan 28, 2011, 12:37:31 ÖS
118 yazmışım pardon 18 gün olacaktı (klavyeden dolayı Kusura bakma )

ibrahimsa42

nihayeeeeeeeet ups ses verdi pasaportum yarın elimde inşAllah vizelidir... yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:)

ibrahimsa42

08.04.2011 BAşVURU TARİHİ

29.04.2011 19:40:12   ANKARA şUBEDEN GELDİ   ANKARA HUB
29.04.2011 12:19:06   KONSOLOSLUKTAN TESLİM ALINDI   ANKARA HUB

mehmet3348

hayırlı olsun bende 12.04.2011 başvurdum beklemedeyim :)