vize için nüfus kayıt örneği yardım lütfen

Başlatan ozlemelih, Mayıs 06, 2011, 07:58:26 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozlemelih

ben nüfus kayıt örneklerini çıkardım eşimin ve benimkini çıkardılar ama bu bilgilerin tercümesimi isteniyormuş bende bütün bilgiler sadece türkçe olarak yazılı acaba yanlışmı oldu diye düşündüm belgelerini konsolosluğa götüren arkadaslardan yardım istiyorum bu nüfus kayıt örneklerinde terüme gerekmidir acaba :(

mehmet3348

tercümesine gere yok bence..çünkü benden ve bir arkadaşımdan tercümesini istemediler... eşi türk vatandaşı olanlardan isteniyormu onu bilmiyorum

leyla_29

Istanbul konsoloslugu ise kesinlikle ister mutlaka almanca tercumesini yaptirmalisin.

okayates

Arkadaşım kağıdı kontrol edermisn... yada alırken çok dilli olduğunu kontrol et... çok dilli alıcaksın yadaaaa

onur

NUFUS KAYIT ÖRNEĞİ Nİ ÇOK DİLLİ OLMUYOR TERCÜMESİ GEREKLİ
VUKUATLI NUFUS KAYIT ORNEGİ  VE TAK TEKMİL NÜFUS KAYIT ÖRNEGİ Nİ YEMİNLİ TERCÜMANDA 60 TL YE TERCÜME ETTİRDİM
EĞER MÜRACATINIZ AİLE BİRLEşİMİYSE KONSOLOSLIK TERCÜME İSTİYOR

Cansucuj

vizede  eşimin nufus kayıt ornegıde  lazım ya alabılrmıyım esim olmadan onun adına nufus kayıt ornegı  beLgesini ?

mehmet3348

eşinin adına alabilirsin nufus kayıt örneğini...eşinin tc numarasını götürmen yeterlidir...eşin alman vatandaşıysa kaydı kapalıdır..ama kapalı kaydı genede veriyorlar..

Cansucuj