19.04.2011 Vize geldi

Başlatan c3t1n, Nisan 20, 2011, 12:20:02 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

c3t1n

evet arkadaslar gecen persembe 14.04.2011 konsolosluga gittik esimle tekrar ve almanca sorulardan sonra dün vize elimize ulastı yarında almanyaya ucuyoruz...

berivan..

Çok sevindim darısı bizlerin başına gözünüz aydın iyi uçuşlar  halayy:) :)

hakan hakan hakan

cetin Allah sükür  basardiniz darisi bekleyenlerin basina  hayirli olsun

by_ZET

çetin kardeş gözün aydın ..dedim sana sabır bak oldu sonunda.bir ömür sorunsuz mutlu bir hayat dilerim eşinle..darısı benim gibi bekleyenlerin başına

yasar_4040

gözün aydin kardesim hayirli olsun

Serpil çiçek

çok iyi hayırlısı olsun tebrik ederim... :)

tugce_doerjer

gozun aydınnn hayırlı ugurlu olsun vızen arkadasım darısı hasret cekenlere ınsAllah alkis:)

crazy_52

gozun aydın kardesım ALLAH mutlulugunuzu daım etsın :) darısı bızım gıbı vıze bekleyen garıbanların basına :))

c3t1n

sagolun arkadaslar 21.04ünden beri almanyadayiz 20.05 termin var yabancilar dairesinde oturum icin bakalim kac senelik verecekler... yarinda aushilfe(ek is) icin bi marketde sözlesme imzalicam üniversite bitene kadar orda caliscam...

saskin64

hayırlı ugurlu olsun cetın kardesım sızın orası baya yogun galıba ben burda hıc randevu falan almıom yabancılar polısıne gıderken...aman onemlı degıl vızeyı aldınız ya gerısı gelır...herzaman sabrın sonu selamettır...

sonay1934@hotmil.com

slm arkadaşlar vize için randevu almak istiyorum fakat pasaportumun süresini uzattım ve cuma günü elimde olacak vize randevusunda pasaport bilgilerini istiyolarmı acaba çünkü bir an önce randevu almak istiyorum bilgisi olan varmı  vize randevusu alabilmem için pasaport  yanımda mı olması gerekiyor  ???

axsaband

evet istiyorlar ve ankaradaysan baya uzatıyolar randevüyü yani tarihini ben aldım bi ay sonrasına verdi pasaportun numarasını istiyorlardı...

mehmet3348

vize randuvusu için pasaport numarasını istiyorlar... bankadan pin numarası almayı unutma..pin numarasını aldıktan 1 gün sonra arayabilirsin randevu yerini...