ALMANYADA TURK KANALLARI???

Başlatan tugce_doerjer, Mayıs 19, 2011, 12:39:07 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tugce_doerjer

ARKADASLAR,

ALMANYADA TURK KANALLARINI NASIL SEYREDIYORSUNUZ? CANAK ANTENMI KURDUNUZ NAPTINIZ? BEN ORAYA GIDINCE TURKCE KANALLARI ISTIYORUM AMA NASIL OLCAK BI FIKRIMIZ YOK. YARDIM EDERMISINIZ?

mehmet3348

büyük çoğunluk tabi çanak atten sayesinde izliyor...eğer böyle bi imkan yoksa internettende izleyebilirsin kanalları...

tugce_doerjer

ınternet yerıne tv arıyordum ama dıgıturk alabılıyormusum ^^

mehmet3348

eğer komşuların çanak anten kullanıyorsa onlardanda çekebilirsin eve..

tugce_doerjer

kardes benım gıttıgım yerde hıc turk yok :)) komsu sehırde varmı bılmıyorum.

okankoc

Netten izle süper kalite:https://www.yildiz.tv/

mehmet3348

o zaman yapacak bişey yok demektir ... mecbur uydu alman lazım  :)

Serpil çiçek

benim eşim bana hazırlık yapıyor digitürk geldi eve :D :D ama bi uyarısıda var sürekli bunları izlersen olmazzz alman kanallarıda izleyeceksin geliştirmek için almancanı diye. :D :D

tugce_doerjer

dıgıturk fılm kanalları yokmus ogrendım bende. kanal d ve startda yokmus :) yanı ıkı u tane turk kanalı kalıo gerıye dogru duzgun tv seyretmek ıcın  angry:)

Serpil çiçek

yoo hepsi var :)

tugce_doerjer

aaaa bana dıgıturku aradıgımda oyle dedıler :/ sennasıl yaptın dıgıturk ısını serpılcım

Serpil çiçek

valla ben bişey yapmadım herşeyi eşim ve kaynım yaptı :) o yüzden bilmiyorum ne yaptılar.

Mutim

Hemen hemen bircok binada , binalarin kendine ait kablolari vardir .. hem türkiye hem europa ceken kanallari.. ben hic birsey almadim hem türkiye var hemde almanya hemde europa.. o yüzden geldiginizde sadece kumandanizla ayar yapiyorsunuz okadar:D

tugce_doerjer

acaba bu dedıgın turklerın cok oldugu yerlerdemı var sadece yoksa almanya genelıne mahsus bıseymı mutım??

3,14

Mutim kardeşim bizim binada öyle bir şey yok. Yani her binada yok. Sen çok şanslısın o zaman, ben o kadar şanslı değildim. Aslında şanslıydım, mecburiyetten Alman kanallarını seyrettim, kulağım Almanca'ya alıştı, yani az da olsa. :)