vizem....

Başlatan Serpil çiçek, Mayıs 22, 2011, 09:53:40 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Serpil çiçek

arkadaşlar bir sorum olacak, ben formumu doldururken almanyaya giriş tarihim olarak düğünümden sonraya bir tarih vermiştim düğünden sonra eşim 17 eylül 2011 ben 18 eylül 2011 de gideceğiz kısmetse. acaba ben eylül 18 yazdığım için mi henüz bir haber yok ne eşimde bir haber nede bana gelen bir haber var. bana verilen adreside sürekli takip ediyorum barkoddan olur ya belge falan isterler gibi ama tık yok. bilgisi olan varmıdır acaba ?? :) şimdiden tskler. :)

tugce_doerjer

serpıl nerden barkod numaranla kontrol edıyorsun? ben ılk defa duydum barkodla kontrol yaptıklarını. adresı verırmısın? ıstanbul vıze ıcınde gecerlımı bu?

ask kızı:)

senn yazdigin tarihi goz onune almiolar onlar vize ciktiktan sonraki ilk 3 ay onlar icin gecerli

mehmet3348

bencede vize geldikten sonra 3 ay içinde çıkış yapman gerekli...

fuk_18

o verilen barkod ups kargonun değilmi vizen ve pasaportun sana ulaşmak için yolla çıktıgında,internetten ups sitesinden numarayı girip kargonun nerde oldugnu görebilirisin.öyle vize takip numarası diye birşey yok anlıcanız

Alıntı yapılan: tugce_doerjer - Mayıs 22, 2011, 11:18:38 ÖÖ
serpıl nerden barkod numaranla kontrol edıyorsun? ben ılk defa duydum barkodla kontrol yaptıklarını. adresı verırmısın? ıstanbul vıze ıcınde gecerlımı bu?

Serpil çiçek

ben izmirde randevuya gittim ve bana verilen barkod numarasınını takip etmem gerektiğini numarayı ekranda gördüğüm günün ertsi günü konsoloslukta olmam gerektiğini çünkü bunun vizen çıktı anlamına geldiğini ve  pasaportumu yanımda almam gerektiğini onlara teslim edeceğimi daha sonra ister gel burdan teslim al ister kargoya verelim dediler. ben emin olmak için aradım konsolosluğu aynen tekrarladılar numaranızı takip edin diye. hatta verilen adres konsolosluğun adresi ve bi çok barkod numarası var kimisinde aynı bilmem kaçında gelin vize hazır gibi yazılar var arkadaşım.

Serpil çiçek

Alıntı yapılan: ask kızı:) - Mayıs 22, 2011, 11:45:05 ÖÖ
senn yazdigin tarihi goz onune almiolar onlar vize ciktiktan sonraki ilk 3 ay onlar icin gecerli

göze almaz olurlarmı :) ben düğünüm 2 eylül eşim trden 17 eylülde ayrılıyor ben de bir gün sonra gitmek istiyorum dediğimde tamam formunuzda bunu belirtin biz zaten gitmek istediğiniz tarihi soruyoruz ravdevu gününüzde dediler. bende ona göre tarihimi belirttim vizem 18 eylül de kısmet olurda çıkarsa 18 eylülden sonra 3 ay geçerli. :) bunu biliyorum bilmediğim yazdığım tarihe göremi bu kadar sessizler acaba :)

Serpil çiçek

Alıntı yapılan: fuk_18 - Mayıs 22, 2011, 02:20:38 ÖS
o verilen barkod ups kargonun değilmi vizen ve pasaportun sana ulaşmak için yolla çıktıgında,internetten ups sitesinden numarayı girip kargonun nerde oldugnu görebilirisin.öyle vize takip numarası diye birşey yok anlıcanız

https://www.izmir.diplo.de/contentblob/1426776/Daten/1284955/Bearbeitungsstand_download.pdf

adres budur arkadaşım aynen konsolosluğun dedikleride sayfada yazmakta vizen çıktı gel dediklerinde numaran ekranda oluyor ertesi gün gidiyorsun.....  pasaportunla gidiyorsun alıyorlar pasaportunu sen eve dönüyorsun vizeni pasaporta işliyorlar ya kargoyla yada kendin işlemi bitince alıyorsun aynı yöntem ile arkadaşım şuan orda. 

tugce_doerjer

evet ızmır barkod numarasıyla takıp verıyor. bende sasırdım ıstanbul ıcındemı var dıye :) gıtmek ıstedıgın tarıha gore vızen cıkar serpılcım bence. cunku onceden vıze verırlerse cıkıs yapman gerekıyor. sen dıyelım kı ekımde gıtmek ıstıyorsun sana eylul sonu gıbı vıze verırler dıye dusunuyorum. bende 1 hazıranda ıs bası yapıcam demıstım hala beklıyorum :))))

Serpil çiçek

tskler tuğçecim banada gitmek istediğiniz tarihi belirtin ona göre bakarız biz dediler ama tabi ses çıkmayınca ben sormak istedim elbet bir bilen çıkar yada farklı bir bilgisi olan bilgi veriri diye. tekrar tskler :) evet barkodla takip ediyoruz numaram göründüğü an konsolosluktayım hemen ertsi gün inşAllah :) seninde önümüzdeki hafta çıkar o zaman haziran 1 iş başı dediysen :)

tugce_doerjer

yarın aramayı dusunuyorum vızeyı bakalım ne dıycekler ınsAllah bu hafta ıcınde vızem gelırde gıderım rahat rahat  ;)

Serpil çiçek

inşAllah canım ama belirtiiğine göre iş başı tarihini gelir bu hafta artık :)

tugce_doerjer