pasaport ne zaman cikartilmali

Başlatan cennetim, Mayıs 13, 2011, 11:55:31 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mehmet3348

hayır sorun olmaz... setifikam var desin...eğer sınavı kazanıp sertifikayı alacagından eminse sorun yoktur..tedirginlik varsa sertifikayı alıp randevu alsın...

Serpil çiçek

bence sınava girsin ve sonra tamamen kendinden emin bir şekilde arasın ve alsın randevusunu.

cennetim

bugün aramis esim 30 hazirana sinav tarihi vermisler vize randevusunu almamis kursdaki hocasi alma demis aceleye gelmesin diye insAllah sinav iyi gecer arkadaslar dualarinizi beklioruz

mehmet3348

sınav 30 haziranda ise 10 günde sertifikasını alsa 10 temmuz eder... bence 15 haziranda randevu alsın 15-20 temmuz arasına atarlar... sistemli bi şekilde hareket ederse çok fazla bi zaman kaybı yaşamazsınız...yaklaşık 3 ayda vize işlemi sürüyor..yani bi zaman gidiyor zaten

cennetim

Alıntı yapılan: mehmet3348 - Mayıs 23, 2011, 08:00:44 ÖS
sınav 30 haziranda ise 10 günde sertifikasını alsa 10 temmuz eder... bence 15 haziranda randevu alsın 15-20 temmuz arasına atarlar... sistemli bi şekilde hareket ederse çok fazla bi zaman kaybı yaşamazsınız...yaklaşık 3 ayda vize işlemi sürüyor..yani bi zaman gidiyor zaten
sinav 3 günde aciklanmiomu??? ??? ??? ???

mehmet3348

evet 3 günde açıklanıyor... ben kaba taslak bi 10 gün koydum ne olur ne olmaz diyerekten...tabi en iyisini siz bilirsiniz...