vizem geldi nihayet

Başlatan hakan hakan hakan, Nisan 30, 2011, 09:42:44 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tugce_doerjer

mehmet ara ankara vızeyı takıp numaranı ver senın evrakların nerde ogren. ama ben sana dıyorum %100 ıhtımal 3 gun ıcınde gıtmıstır evrakların ınan bana. zaten burda evraklarla bısey yapamıyorlar almanyaya gonderıyorlar. sen anklara vızeyı ara sor bakalım ne dıycekler. sonra yabancılar subesını ara sor gelmedı dıycekler.

mehmet3348

aramak istiyorum ama nasıl ulaşacağımı bilmiyorum ankaraya... biliyor musun ? tlf veya mail ?

tugce_doerjer

valla ben ıstanbuldan basvurdum. ankara almankonsoloslugu tel dıye arat googleda cıkar. sonra ara cvp verırler

ayse86

arkadaşlar bişey sormak istiyorum almanyadan evraklar ne kadar süre içinde geliyo benim oraya gitti eşimde evraklarını verdi 5 gün önce onaylanmış öle demişler bekle bekle yok bilgisi olan var mı kaç günde geliyor

mehmet3348

o zaman yakındır vizen .... fazla sürmez...hayırlı olsun şimdiden ...:)

hamburglu

Alıntı yapılan: mehmet3348 - Mayıs 17, 2011, 11:26:38 ÖS
eşim geçen hafta hannover yabancılar polisini aradı..ordaki görevli evraklar gelmedi demişti.. eğer öyleyse yuhh diyorum...

zannetmiyorum.. mutlaka varmistir..
her persembe günü t+m basvurular istanbuldan almanyaya yollaniyor..

benim evraklarim 1 günde ulastiysa (yabancilar polisi 5 mayista evraklariniz gelmis dedi.. basvuru tarihimizde 4 mayisti) seninkilerde ulasmis olmali.. almanlarin isi ne sadece zorluk cikartmak.. insani bunalima sokmak

3,14

--> Vizesi gelen herkesin gözü aydın olsun, hayırlı yolculuklar şimdiden inşAllah. Hâlâ beklemekte olanlara Allah sabır versin.

ayse86

bugün aradım gelmiş istanbul konsolosluğuna sorun yok dedi herşey tamam ama nezaman yollanır bilemeyiz dediler artık bitsin bu işkence yaa :(

tugce_doerjer

vıze mudurden ımzalandıktan sonra yanlıs bılmıosam 3 gunde basılıp gonderılıyor. artık cogu gıtmıs azı kalmıs cıldırmayın sakın olun arkadaslar :))

Cansucuj

Hadiiiiii gözünaydın :) :) :) Darısııı vize basvurusu yabacak bizlere :D ve hayırLı iyi bi sonucc bekleyennn tüm Arkadaslara ;)

ayse86

sertifika sınavında bile hatta konsolosluk görüşmesinde bile bu kadar gerilmedim çıldırmamak elde değil :) umarım hepimiz biran önce kavuşuruz vizemize  :)