A1 aile birleşimi sınavını geçtim :)

Başlatan Serpil çiçek, Mart 10, 2011, 02:27:56 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cansucuj

Serpilcimm gercekten tebrik ederimm  clap:) yaa kursa gitmeden başarmak güzel bi baslangic  okey:) dediğin gibi darısı girecek arkadaslara
(icinde ben dahi) ..  ;D ;D
umarım vize konusundada basarılı gider islerin ..  kur;)
sans yanından eksık olmasın ;) :angel: :angel:

Serpil çiçek

amiinn canımm çok tsk ederim Allah hepimizin yanında olsun. :)

Cansucuj

Ammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn !  :angel:

Serpil çiçek

Eh bu kadar içten bir amiin ile yolun açık olur :)

Bthnkdgn

Ben kursa ama kolay bir sinav kursa gitmedende bu site üzerinden rahat öğrenilir bilmiyordum isimi garantiye almak icin kursa gittim sonra evde çalışmadım 78 puanla gectim

Serpil çiçek

hayırlısı olsun arkadaşım beni iki puan ile geçmişsin bende kursa gitmeden geçenlerdenim :)

tweens

arkdaşlar bir sorum olucak sınavda başarısız oldum acaip kızgınım kendime hören dinlerken konuşmanın sonunamı dikkat edilmeli yoksa başında gecen konuşmayamı

mehmet3348

hören bölümünü o şekilde dinlemeni tavsiye etmem... en önemlisi soruda istenilen nedir onu anlamak... genelde herkes sorudaki seçeneklerden birini ilk duyduğunda işaretliyor bu yanlış...diaoloğ sonuna kadar dinlenmeli. senin dediğin şekil yaparsan mümkünü yok geçemezsin..

tweens

ben dinliyorum hatta iki defasını da dinliyorum ama şıklara göre deil konunun içindeki gecen dogru cevap cogunlukla konunun sonunda mı geciyor başındamı onu karıştırıyorum ben

mehmet3348

konunun başında da olabiliyor sonunda da ... hiç belli olmuyor orası

tweens

arkdaşlar almanyada gelişmeler var avrupa haberlerini takip ettiyseniz duymussunuzdur mualefet partisi olan iki parti anayasaya önerge sunmus bunun içinde komisyon kurulmuş sanırım zorunluluğu kaldıracaklar temmuz ayına kadar netlik kazanıcakmış eşimi aradım oda öyle bişey gündemde şuan almanyada dedi

tweens

mehmet3348

tweens

SADECE AİLE BİRLEşİMİ İÇİN OLAN TURKİYEDEKİ SINAVI KALDIRIP ZORUNLU OLARAK 1 YIL ALMANYADA YAPILMASI HAKKINDA ÖNERGE SUNMUşLAR TÜRKLER EZİYET ÇEKİYOR DİYE MALUM İLKOKUL MEZUNLARI BİLE BU SINAVA GİRİYOR ORTAOĞRETİM DE DAHİL BU SINAVI ZORUNLU OLARAK ALMANYADA YAPILMASI İÇİN AİLELER MADUR OLMASIN DİE ÖNERGE SUNMUşLAR TEMMUZ AYINDA NETLİK KAZINICAKMIş

tweens

aslı varmı yokmu diye eşimi aradım pazartesi gününden beri alman gazetelerinde yazıyormuş  onaylanırsa yaşadık sadece vize işlemleri olucak turkiyede  A1 gecenler A2 kursuna A1 gecemiyenlerde A1 kursuna gidicekmiş sadece 3 aylık eğitim değil 1 yıllık eğitimden sonra sınava tabi tutulucakmışız

mehmet3348

tweens

işAllah ssonuçta bu sınav kaçak göcü önlemek amacıyla çıktı ama sistem yanlış bence