A1 aile birleşimi sınavına giriş hakkında soru?

Başlatan afd92, Haziran 16, 2011, 05:45:18 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

afd92

Merhaba arkadaşlar. Ben şu anda Goethe'de A1.1'e gidiyorum. Önceden de bilgim var. Bu yüzden A1.2'ye gitmeden A1 sınavına girmek istiyorum. Hem maddi hem de zaman açısından kayıp olmasın diye. Böyle birşey mümkün mü diye mail attım Goethe'ye. Hayır mümkün değil dediler ??? Bana çok saçma geldi. Bilgisi olan var mı?

gaddar21

istersen c2 sinavina da girersin. onlar kurs yapman icin öle demistirler büyük olasilik. kendini hazir hissediyorsan girerebilirsin.

Bthnkdgn

Sınava belli bir kursa dahil olmayanlar bile girebiliyor istediğin zaman girebilirsin eger cok inat ederlerse justenglish e basvur telc den al sertifikanı ben 40 günlük kurs ile girdim sınava erken girdim yani 20 gun onceden

Jeynes

dostum istediğin zaman istediğin yerde girebilirsin. a.1.2 girmene gerek yok hatta hic kursa gitmene gerek yok bi arkdasın soylediği gibi.

netalmanca

merhabalar,

arkadaşlar tabiki girebilirsiniz kanunen bir mahsur yok ama şöyle bir şey var: Aile birleşimi kursu 2 bölümden oluşuyorsa ve ilk bölüm öğrenme safhası 2. bölüm ise sınava hazırlık safhası oluyor.  Öğrenci önceden de bir kursa gittiyse ders işlerken herşeyi anladım süper basit diyebilir ama gerçekten sınavı geçebilir mi? İşte bunu lütfen gözardı etmeyin. Bilgilerinize...

afd92

Cevaplar için teşekkürler. Aile birleşimi değil. Öğrenci olarak gitmek istiyorum Almanya'ya.