evlilik cüzdanı

Başlatan januar, Temmuz 02, 2011, 12:05:52 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

januar

arkadaşlar selam

aile birleşimi için istenen belgeler arasında evlilik cüzdanı fotokopisi var. randevu  sırasında sizden bunu istediler ve aldılar mı?? yoksa nüfus kayıt örnegı ve formul b yetti mi?

cannery

alıyolar sen yanında götür geri dönmektense al yanına

Bthnkdgn

Zaten istenen belgeler içerisinde  alıyorlar tabiki

İstenen evrakları eksiksiz götürün

Ayrıca fotograflar
Saglik hamilelik gibi durumlar icin raporunuz varsa raporları
Alabiliyorsanız eşinizin giriş cikis kağıtlarını
Ssk niz varsa hizmet dökümü

Bu belgeleri yanınızda bulundurmanız iyi olur

Cansucuj

@Bthnkdgn eşimizin giriş cikis kağıtlarını nasıl - nerden alıoz ?

fuk_18

eşin türk vatandası ise pasaport şubeden alacak alman vatadnası ise yabancılar şubesindne alacak kendi tabiki siz alamazsınız

Alıntı yapılan: Cansucuj - Temmuz 09, 2011, 07:17:37 ÖS
@Bthnkdgn eşimizin giriş cikis kağıtlarını nasıl - nerden alıoz ?

Cansucuj

netalmanca

merhaba,

arkadaşlar bir yanlışlık var. Galiba yanlış anlama oldu. Eşiniz Alman yada Türk olması farketmez; Son beş yıla ait giriş çıkış dökümünün olduğu kağıdı ya Hava alanı polisinden  kendi  alabilir yada kendisi size vekalet yollarsa (Vekaleti Almanya' daki kendisine yakın konsolosluğa gidip halledebilir) Siz de alabilirsiniz.

fuk_18

yanlışlık nerde göremedim evet bizde onu söledik kimin giriş çıkış bilgilerini istiyorlarsa o kişi gidip alması gerekecek belgeleri yada vekaletle ama herkezden de istenmiyor.tabiki

Cansucuj

ben eşim için sormuştum o almanyada yasıyo ekime randvu alcam vize için. eşim de 8. ayda qelcek wizeye isteselerde istemeselerde o geldgnde alsın bende bulunsun nolur nolmaz diye düşünüyorum

fuk_18

tabiki bulunsun yanınızda isterseler aldık dersiniz verirsiniz

netalmanca

Alıntı yapılan: fuk_18 - Temmuz 09, 2011, 11:28:31 ÖS
eşin türk vatandası ise pasaport şubeden alacak alman vatadnası ise yabancılar şubesindne alacak kendi tabiki siz alamazsınız

Alıntı yapılan: fuk_18 - Temmuz 13, 2011, 12:30:03 ÖÖ
yanlışlık nerde göremedim evet bizde onu söledik kimin giriş çıkış bilgilerini istiyorlarsa o kişi gidip alması gerekecek belgeleri yada vekaletle ama herkezden de istenmiyor.tabiki

Pardon, niye sinirlendiniz anlayamadım. Yukarıdaki açıklamada Emniyet müdürlüğü ya da hava alanı polisinden alınabilir diye  belirtmemişsiniz, bunu düzelttim. Düzeltme yaparkende yanlış ve eksik bir açıklama olmasına rağmen yanlış anlaşma var diyerek aslında sizi kırmamaya çalıştım. Ayrıca Eşin Alman olması durumunda da -Siz alamazsınız- demişssiniz aksine vekalet gönderirse, Vekalet kimin adına ise O kişi  dökümü alır.

Ayrıca hiç oralara gitmeye de gerek yok, Almanya' dan gelirken havaalanında hemen orada uçaktan inince  hava alanı polisinden almak en kolay ve pratiği.

fuk_18

siz yanlış anladınız kızmadım sadece yanlışı görmedim dedm size öyle gelmiş bende aynısnı yazdım ve vekaletle alıncagınıda söledim ve yabancılar polsiindne alıncagınıda söledm yani  tüm bilgiyi verdim yanlışı göremedim siz kusura bakmayın tabiki havalimanından da alabilir kimin için isteniyorsa giriş çıkış belgesi o kişi

Cansucuj

ilginiz icin teşekkürler  :angel: