ne oldu bu siteye....

Başlatan ask kızı:), Temmuz 18, 2011, 09:13:40 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ask kızı:)

arakadaslar sitede eskisi gibi ses soluk cikmio acaba neden birseyler yapsak da siteyi canlandirsakkk .....

fotoadem52

fotoadem52

tugce_doerjer

yaz aylarında normaldır canım. herkes tatılde orda burda. yaz bıtsın tekrar duzelır sıte

Mutim

yok bir cogunun isi kalmadi ya o yüzden ugramiyolar :).. Bi biz kaldik , bizde hep böyle devam edecez, bugun oturum almaya gittim 2 senelik verdiler :).. aslinda yakin sehirlerde olanlarla almanya da bulusma düzenlense cok güzel olur..

Alıntı yapılan: Mutim - Temmuz 21, 2011, 01:02:44 ÖS
yok bir cogunun isi kalmadi ya o yüzden ugramiyolar :).. Bi biz kaldik , bizde hep böyle devam edecez, bugun oturum almaya gittim 2 senelik verdiler :).. aslinda yakin sehirlerde olanlarla almanya da bulusma düzenlense cok güzel olur..

galiba birazcik öyle oldu =) ne gzel iki senelik oturumunu almissin sen=) yakin sehirlermi aslinda bi liste cikarsak bakalim kim  kime yakin =)  cok iyi olurdu 

tugce_doerjer

valla bu sıtede herkes bulusur bı ben bulusamam heralde yaaa :( sanırım hepınız turklerın cok oldugu yerlerdesınız ne guzel ben burda tekım turk olarak :) koca sehırde benden baska turk yok hehe

Mutim

Alıntı yapılan: tugce_doerjer - Temmuz 22, 2011, 12:46:06 ÖÖ
valla bu sıtede herkes bulusur bı ben bulusamam heralde yaaa :( sanırım hepınız turklerın cok oldugu yerlerdesınız ne guzel ben burda tekım turk olarak :) koca sehırde benden baska turk yok hehe

bosver en güzeli bence, keske bende öyle olsaydim.. türklerin cok oldugu yerde , sorunlar büyük ve cekilmez olur..

tugce_doerjer

kıme desem burda hıc turk yok hep aynı seyı duyuyorum daha ıyı turk olmadıgı dıye :) var bı hıkmetı

fuk_18

tugce tabiki türklerin olmaması daha iyi türkler burda nasılsa orda da öyle ileriki zamanlarda anlıcaksın nedemek isdediğimizi :) türklerle kalanlardann.

Alıntı yapılan: tugce_doerjer - Temmuz 22, 2011, 05:43:50 ÖS
kıme desem burda hıc turk yok hep aynı seyı duyuyorum daha ıyı turk olmadıgı dıye :) var bı hıkmetı

tugce_doerjer

turkler bıle almanyadakı almandan daha cok alman olmus turklerden yaka sılkıyorsa e haklı o zaman almanların bır kısım turku ıstememelerı :)  kur;)

netalmanca

Alıntı yapılan: tugce_doerjer - Temmuz 22, 2011, 12:46:06 ÖÖ

merhaba,

çok merak ettim, neredesiniz?  Çünkü Almanya' da en ıssız sokağa bile girsen, karşıdan biri çıkıp selamunaleyküm hemşerim der. Bizim insanlarımız yıllarca Almanca öğrenmeden boşuna yaşayamadılar Almanyada. O kadar çok Türk var ki heryerde Almanca yabancı dil gibi oluyor.

Hatta sizlere bu durumu anlatacak bir hikayem var: Almanya'da büyük bir şehrin küçük İstanbul denen bir sokağındaki bir Türk bakkalına bir Alman müşteri girmiş, tezgahtaki adam çırağa demiş ki koş oğlum Ahmet' i çağır, dükkana Turist geldi, gelsin çeviri yapsın demiş :)

tugce_doerjer